ELIF Επεισόδιο 165: Tι θα δούμε σήμερα ;Η Ελίφ ζητάει να πάει πίσω στη μητέρα της

Δευτέρα 9/9/19 – Επεισόδιο 411: Ο Σελίμ σταματάει το αυτοκίνητο του Κοράι την τελευταία στιγμή. Ο Κοράι τραυματίζεται και η Ζεϊνέπ έχει χάσει τις αισθήσεις της. Ο Κοράι επιτίθεται στον Σελίμ και οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια. Η Πελίν βγάζει τη Ζεϊνέπ από το αυτοκίνητο ενώ ο Σελίμ χτυπάει δίχως έλεος τον Κοράι. Η Πελίν καλεί την αστυνομία και ασθενοφόρο. Η Ζεϊνέπ συνέρχεται και ο Σελίμ με την Πελίν ανακουφίζονται. Ο Κοράι συλλαμβάνεται και στο νοσοκομείο η Πελίν ζητάει συγνώμη στον Σελίμ και εκείνος τη συγχωρεί. Η κατάσταση της Ζεϊνέπ δεν εμπνέει κίνδυνο και επιτρέπουν στον Σελίμ να τη δει.

Ο Σελίμ λέει στη γυναίκα του πως η Πελίν ήταν εκείνη που τον βοήθησε να τη βρει. Η Ζεϊνέπ ευχαριστεί την Πελίν και εκείνη της ζητάει συγνώμη για όσα υπέφερε εξαιτίας της. Η Ζεϊνέπ παίρνει εξιτήριο και αποφασίζουν με τον Σελίμ να πουν στην οικογένεια πως είχε απλά ένα μικρό ατύχημα. Η Μελέκ αποδέχεται τη δουλειά στην Άγκυρα και ετοιμάζει τις βαλίτσες της. Η Φεριντέ της λέει πως βιάστηκε να αποφασίσει και εκείνη την ώρα έρχεται και η Τουλάι. Η Φεριντέ και η Τουλάι προσπαθούν να πείσουν τη Μελέκ να μείνει αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να φύγει. Η Μελέκ ενημερώνει την Ελίφ για την απόφαση της και εκείνη αντιδράει γιατί δεν θέλει να φύγει.

Ο Κενάν δεν πείθεται από τις δικαιολογίες του Σελίμ για την κατάσταση της Ζεϊνέπ και όταν μένουν μόνοι τον ρωτάει τι συνέβη στην πραγματικότητα. Ο Σελίμ του εξηγεί τι πέρασαν εξαιτίας του Κοράι. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος και ζητάει από τον αδελφό του να μην του κρύβει τίποτα. Ο Σελίμ ενημερώνει τη Ζεϊνέπ πως ο Κενάν ξέρει την αλήθεια σχετικά με τον Κοράι. Η Μελέκ βλέπει τον Κενάν στο όνειρό της. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επισκέπτονται τη Μελέκ για να την αποχαιρετήσουν αλλά και για να προσπαθήσουν να την πείσουν να αλλάξει γνώμη και να μείνει. Και η Ελίφ επιμένει να μείνουν αλλά η Μελέκ έχει πάρει την απόφασή της. Η Γκόντζα και ο Σερντάρ επιστρέφουν από το ταξίδι του μέλιτος αλλά ο Σερντάρ είναι ανήσυχος, θέλει να πάρει κοντά του την Τουγτσέ…

Τρίτη 10/9/19 – Επεισόδιο 412: Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή θα φύγει με τη Μελέκ χωρίς να αποχαιρετήσουν κανέναν. Δεν καταφέρνει να πείσει τη Μελέκ να μείνουν παρά τα όσα της λέει. Ο Σελίμ βρίσκει τη Μελέκ στο σταθμό των λεωφορείων και τη ρωτάει γιατί αρνήθηκε την πρόταση γάμου του Κενάν. Η Μελέκ του λέει πως ο Κενάν έμαθε για την πώληση του σπιτιού και έτσι της έκανε πρόταση γάμου από οίκτο, επειδή δεν θα είχε που να μείνει και αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν θα μπορούσε να δεχθεί. Ενώ η Μελέκ συζητάει με τον Σελίμ, η Ελίφ παίρνει κρυφά το τηλέφωνό της και καλεί τον Κενάν. Του λέει πως φεύγουν με τη μητέρα της και ο Κενάν πηγαίνει να τις βρει. Ο Κενάν καλεί ξανά στο κινητό της Μελέκ αλλά εκείνη δεν απαντάει και στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Σελίμ. Ο Σελίμ του λέει πως η Μελέκ απέρριψε την πρόταση γάμου, που της έκανε γιατί πιστεύει πως το έκανε από οίκτο για την οικονομική της κατάσταση.

Ο Κενάν είναι αποφασισμένος για όλα και ακολουθεί το λεωφορείο, στο οποίο έχουν επιβιβαστεί η Ελίφ και η Μελέκ και αναγκάζει τον οδηγό του να σταματήσει. Ο Κενάν λέει στη Μελέκ να πάρει την Ελίφ και να τον ακολουθήσει αλλά εκείνη αρνείται. Ο Κενάν την αναγκάζει να κατέβει από το λεωφορείο και της εξηγεί πως της έκανε πρόταση γάμου γιατί την αγαπάει και πως δεν είχε ιδέα για την πώληση του σπιτιού. Η Μελέκ τον πιστεύει και δέχεται να τον παντρευτεί. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη. Ο Κενάν τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως επιστρέφει στο κτήμα μαζί με τη Μελέκ και την Ελίφ. Όλοι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη. Καθώς η Ράμπια και η Αλιγιέ κάνουν βόλτα στον κήπο εμφανίζεται ο Σερντάρ. Ο άντρας αποκαλύπτει στην Αλιγιέ πως είναι ο πατέρας της Τουγτσέ και πως ήρθε για να την πάρει.

Η Αλιγιέ σοκάρεται όταν το ακούει και του λέει πως ποτέ δεν θα πάρει την Τουγτσέ. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Τουλάι, η Τουγτσέ και η Ασουμάν και η Αλιγιέ ζητάει από την Ασουμάν να πάει αμέσως την Τουγτσέ στο δωμάτιο της. Η Αλιγιέ λέει στον Σερντάρ πως δεν πιστεύει τα ψέματά του. Ο Σερντάρ της δείχνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA αλλά η Αλιγιέ εξακολουθεί να αρνείται να πιστέψει στα λόγια του. Ο Σερντάρ μπαίνει στο σπίτι με τη βία και η Τουγτσέ λέει πως δεν θέλει να πάει μαζί του. Η Ασουμάν επεμβαίνει αλλά ο Σερντάρ αρπάζει την Τουγτσέ. Ο Κενάν, η Μελέκ και η Ελίφ φτάνουν και η Μελέκ μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι κόρη του Σερντάρ. Ο Κενάν ζητάει από τον Σερντάρ να μιλήσουν μόνοι τους.

Η Ασουμάν πηγαίνει την Τουγτσέ και την Ελίφ στο δωμάτιό τους ενώ η Αλιγιέ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ με αποτέλεσμα να ανέβει η πίεσή της. Οι τόνοι της συζήτησης ανάμεσα στον Κενάν και τον Σερντάρ αυξάνονται επικίνδυνα. Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Ιντζί φτάνουν και ο Σελίμ επεμβαίνει για να τους χωρίσει. Ο Σερντάρ λέει πως θα διεκδικήσει δικαστικά την κόρη του και φεύγει. Ο Κενάν λέει σε όλη την οικογένεια πως πράγματι ο Σερντάρ είναι ο αληθινός πατέρας της Τουγτσέ και όλοι σοκάρονται. Η Τουγτσέ κατεβαίνει και η Αλιγιέ χάνει τις αισθήσεις της. Μια εβδομάδα περνάει και φτάνει η μέρα του γάμου του Κενάν με τη Μελέκ. Και οι δύο είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Η Μελέκ λέει στον Κενάν πως δεν θα κάνει διακρίσεις ανάμεσα στην Τουγτσέ και την Ελίφ και πως θα μεγαλώσουν σαν πραγματικές αδελφές…

Τετάρτη 11/9/19 – Επεισόδιο 413: Η Ελίφ, η Τουγτσέ και η Ιντζί ντύνονται για τον γάμο του Κενάν με τη Μελέκ. Είναι και οι τρεις ευτυχισμένες. Όλοι στο κτήμα είναι ενθουσιασμένοι εξαιτίας του γάμου. Η Αλιγιέ είναι πολύ λυπημένη από τη μέρα που έμαθε πως η Τουγτσέ δεν είναι αληθινή εγγονή της. Η Ράμπια την παρηγορεί. Η Αλιγιέ δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει την Τουγτσέ και πιστεύει πως ο Κενάν έχει δίκιο που δεν θέλει να δώσει το παιδί στην Αρζού.

Ο Ερκούτ μένει στο κτήμα, που είχε νοικιάσει για την Ασουμάν. Η Αρζού το σκάει από το ίδρυμα και πηγαίνει να βρει τον Ερκούτ. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει. Η Αρζού είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω όλα όσα έχασε και να εκδικηθεί τη Μελέκ και την Γκόντα. Όταν ο Ερκούτ της λέει πως σε δύο ώρες ο Κενάν θα παντρευτεί τη Μελέκ, η Αρζού γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να κάνει κάτι για να το εμποδίσει. Ο Σερντάρ ζητάει δικαστικά την κηδεμονία της Τουγτσέ και ο δικηγόρος του δίνει ελπίδες πως θα τα καταφέρει. Ο Σερντάρ και η Γκόντζα είναι πολύ χαρούμενοι. Η Φεριντέ, η Ζεϊνέπ και η Τουλάι, βοηθούν τη Μελέκ να ετοιμαστεί νύφη για τον γάμο. Η Μελέκ είναι ευτυχισμένη επειδή θα γίνει ξανά γυναίκα του Κενάν.

Ο Σελίμ και ο Μουράτ βοηθούν τον Κενάν να ετοιμαστεί για τον γάμο. Από απόσταση, η Αρζού παρακολουθεί τις ετοιμασίες. Όταν ο ληξίαρχος καθυστερεί, όλοι ανησυχούν. Ο Ερκούτ έχει απαγάγει τον ληξίαρχο και ενημερώνει την Αρζού. Η Αρζού σχεδιάζει να σκοτώσει τον Κενάν και τη Μελέκ. Ενώ ο Κενάν, η Μελέκ, η Τουγτσέ και η Ελίφ βρίσκονται στο σπιτάκι του κήπου και περιμένουν να ξεκινήσει η τελετή, η Αρζού βάζει φωτιά για να τους κάψει. Ο Ερκούτ δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να την εμποδίσει και φεύγουν μαζί. Ο Κενάν, η Μελέκ και τα παιδιά είναι τρομοκρατημένοι. Όλοι βλέπουν τη φωτιά, που έχει κυκλώσει το σπιτάκι και πανικοβάλλονται…

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΏ

Close