Έρωτας Φυγάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 1/2/24  έως 2/2/2024

Έρωτας Φυγάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 1/2/2024 έως τις 2/2/2024.

 

 

Κρατηθείτε για όσα θα δούμε

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 76 στις 1/2/24

Επεισόδιο 76

Πέμπτη

Η ίδια είναι επίσης θλιμμένη, λόγω του αρραβώνα. Ο Μάρκος πιστεύει πως η Μαργέτα άφησε την περιουσία της στην Αλεξάνδρα, για να την κρατήσει παντοτινά στο Κιάρι, και το ζευγάρι αναρωτιέται τι να κάνει.

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας θα παγιδεύσει την Αλεξάνδρα συναισθηματικά

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 78, 79

Επίσης η μητέρα του Μίλτου τού δηλώνει πως, αν τη θέλει στη ζωή του, δεν πρέπει να ξαναδεί τη Χαρά… Ο Φάνης κάνει σαμποτάζ σε μια μηχανή του Ιάσονα… Ο Σωκράτης, με ωμή βία, προσπαθεί ν’ αναγκάσει τη Νάντια να φύγει μαζί του για πάντα. Τότε εμφανίζεται ο Μιχάλης, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα…

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 77 στις 2/2/24

Επεισόδιο 77

Παρασκευή

Η είδηση για ενδεχόμενο σαμποτάζ στο αντλιοστάσιο του Δεμερτζή διακόπτει απότομα το γλέντι για τον αρραβώνα του Νικόλα και της Ρηνιώς, με τους καλεσμένους να είναι μουδιασμένοι.

O Φάνης επιδιορθώνει τη ζημιά και κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ιάσωνα, για να προχωρήσει ανενόχλητος το σχέδιό του με την Άρτεμη. Από την πλευρά του, ο Ιάσωνας αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτό ενδέχεται να είναι άλλο ένα σχέδιο του Στέφανου και κατ’ επέκταση, του Μάρκου με στόχο την οικονομική του καταστροφή.

Έρωτας Φυγάς: Η Τζένη επιστρέφει με ένα ένοχο παρελθόν

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας θα παγιδεύσει την Αλεξάνδρα συναισθηματικά

 

Έρωτας Φυγάς: Η Νότα δηλητηριάζει την Ευγενία

Ο Μιχάλης φυγαδεύει τη Νάντια στο σπίτι της Ελπίδας και βρίσκει το σθένος να αναμετρηθεί εκ νέου με τον Σωκράτη. Ο Μάρκος ενοχλείται από το ενδιαφέρον της Αλεξάνδρας για το Κιάρι και πασχίζει να κρύψει τη ζήλεια του.

Ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται για να δημιουργήσει περισσότερους τριγμούς στη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος βρίσκεται για μία ακόμη φορά αντιμέτωπος με έναν μεγάλο κίνδυνο…

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close