Έρωτας Φυγάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 14/3/24  έως 15/3/2024

Έρωτας Φυγάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς -Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 14/3/2024 έως τις 15/3/2024.

 

Αχ βρε Μάρκο τι μας έκανες…

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 88 στις 14/3/24

Επεισόδιο 88

Πέμπτη

Ο Μάρκος χειρουργείται, αλλά οι πιθανότητες να επιβιώσει είναι ελάχιστες… Η Αλεξάνδρα καταρρέει. Η Μαργέτα, παρά τον κίνδυνο που διατρέχει αν αποκαλυφθεί ότι είναι ζωντανή, θέλει να επιστρέψει στο Κιάρι για να συμπαρασταθεί στην Αλεξάνδρα και τον Στέφανο.

Ερώτας Φυγάς: Στεφάνος και Μαργέτα ξανά μαζί στη Κηφισιά

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 90, 91

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 90, 91

Ο Μάρκος ζητά απ’ τον Ιάσονα να προσέχει τα παιδιά και τη γυναίκα του. Ο Ιάσονας, μετανιωμένος για όσα έγιναν στο παρελθόν, αποφασίζει να στηρίξει την Αλεξάνδρα σε ό,τι κι αν αποφασίσει.

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα προσπαθεί να στηρίξει τον Στέφανο

 

Ερώτας Φυγάς: O Στέφανος ζει το δικό του δράμα

 

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα ορκίζεται εκδίκηση

Επιπλέον, ο Μάρκος ζητά απ’ τον Στέφανο να επιστρέψει τον Στεφανάκο στην Ευγενία για να μεγαλώσει ο μικρός μ’ έναν απ’ τους δυο γονείς του. Όλοι – μέσα στον πόνο – ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ ο Μάρκος βρίσκεται στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας, της γυναίκας που λάτρεψε όσο τίποτε άλλο…

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 87 στις 08/3/24

Επεισόδιο 87

Παρασκευή

Ο Μάρκος αφήνει την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του νοσοκομείου με την Αλεξάνδρα να βυθίζεται σε βαθύ πένθος. Η είδηση του θανάτου του προκαλεί μεγάλη θλίψη, τόσο στο σπίτι του Στέφανου όσο και σε ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας στο στόχαστρο της Άρτεμις

 

Ερώτας Φυγάς: Στεφάνος και Μαργέτα ξανά μαζί στη Κηφισιά

 

Ερώτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα χάνει τα λογικά της και οδηγείται στην τρέλα

Ο Ιάσωνας, συντετριμμένος και ο ίδιος, κάνει την αυτοκριτική του και προσκαλεί την Αλεξάνδρα στο Κιάρι για να τη φροντίζουν. Η Μαργέτα ανησυχεί για την κατάσταση τόσο του Στέφανου, όσο και της Αλεξάνδρας.

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα γίνεται επικίνδυνη

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 86, 87

 

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα περνά δύσκολες ώρες στην Αθήνα

Το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να σταθεί στο πλευρό τους. Ο Διοικητής διενεργεί έρευνα σχετικά με το ατύχημα του Μάρκου, από την οποία προκύπτει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close