Έρωτας-Φυγάς-Μάρκος

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε νεκρό πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής ο Μάρκος.

Χάσαμε αδέρφια…

Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Μάρκος, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η Μαργέτα και ο Στρατής κατάφεραν να του την “φέρουν”, με αποτέλεσμα ο πρωταγωνιστής να μπαίνει στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα παθαίνει τύφο

Έρωτας Φυγάς: Η αρχόντισσα του κάμπου δίνει μυστική εντολή στον Στρατή

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η αρχόντισσα του κάμπου δίνει μυστική εντολή στον Στρατή

Ο μεγάλος του πόνος και η έννοια είναι η Αλεξάνδρα, η οποία μένει μένει μόνο στο αρχοντικό των Δερμετζίδων κι αναγκάζεται να παντρευτεί τον Ιάσονα.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Αλεξάνδρα και Μάρκος δημιουργούν εχθρούς

Έρωτας Φυγάς: Η ανακάλυψη του ζευγαριού στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η ανακάλυψη του ζευγαριού στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων

Η εγκυμοσύνη της δεν αποτελεί εμπόδιο σε αυτόν τον γάμο. Άλλωστε, ο Ιάσονας δε μπορούσε να κάνει παιδιά. Το γεγονός πως η Αλεξάνδρα είναι έγκυος, βοηθά πολύ το σχέδιο της Μαργέτας να κρατήσει την περιουσία στο όνομά της.

Έτσι, όσο ο Μάρκος είναι στη φυλακή, η Αλεξάνδρα παντρεύεται και ζει δυστυχισμένη, πλάι σε έναν άντρα που δεν αγαπά πραγματικά. Ο Μάρκος μαθαίνει τα νέα στη φυλακή και τρελαίνεται!

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Ο αποκαλυπτικός ρόλος της Πέμης Ζούνη

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 6, 7, 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 6, 7, 8, 9, 10

Φροντίζει να τον ενημερώσει ο Μήτσος, ο αδελφός της Αλεξάνδρας, ο οποίος έμαθε πως η μικρή του αδελφή θα παντρευτεί έναν πλούσιο και χάρηκε πολύ. Ο Μάρκος τρελαίνεται στη φυλακή και τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά!

Μία τεράστια φωτιά ξεσπά, με πολλά θύματα. Αρκετοί κρατούμενοι καίγονται ζωντανοί, με την είδηση αυτή να γίνεται πρώτο θέμα στις εφημερίδες. Το όνομα του Μάρκου βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα…

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 1,2, 3, 4, 5

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 6, 7, 8, 9, 10

Μόλις η Αλεξάνδρα διαβάζει πως ο αγαπημένος της είναι νεκρός, καταρρέει. Όλα γύρω της σκοτεινιάζουν. Η μοναδική της παρηγοριά είναι το μωρό, τον καρπό του έρωτά τους.

Θρηνεί διαρκώς, κλείνοντας το κεφάλαιο αυτό στη ζωή της. Βέβαια, σύμφωνα με το youfly, δε γνωρίζει πως ο Μάρκος είναι ζωντανός και πως όλα είναι ένα σχέδιο εκδίκησης…

 

Close