Έρωτας-Φυγάς-Αλεξάνδρα-Μάρκος

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αλεξάνδρα και Μάρκος δημιουργούν εχθρούς.

Καλέ πότε πρόλαβαν;;

Η έλευση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας στο αρχοντικό, σημαίνει την δική τους σωτηρία καθώς ξέφυγαν από το παρελθόν τους – ή έτσι νομίζουν μέχρι στιγμής – αλλά κάποιοι δεν το βλέπουν με τον ίδιο τρόπο, καθώς το ζευγάρι χωρίς να το ξέρει, έχει δημιουργήσει άθελά τους εχθρούς.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η ανακάλυψη του ζευγαριού στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων

Έρωτας Φυγάς: Ένας έρωτας μια δολοφονία και μια εκδίκηση

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Ο αποκαλυπτικός ρόλος της Πέμης Ζούνη

Ο λόγος για την δραματική σειρά Έρωτας Φυγάς, ο οποίος για ακόμη μία μέρα μας έχει ένα επεισόδιο τόσο συγκλονιστικό, που σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε! Νέα πρόσωπα βλέπουμε και νέες καταστάσεις δημιουργούνται, περιπλέκοντας περισσότερο τα πράγματα.

Μην χάσετε σήμερα 21/9 το επεισόδιο του Έρωτα Φυγά

Τετάρτη 21/9 – Η Μαργέτα (Πέμη Ζούνη) ενδιαφέρεται για την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο και παίρνει την Αλεξάνδρα στο αρχοντικό, στην κουζίνα και στο σερβίρισμα. Ο Ιάσονας αντιλαμβάνεται ότι ο Μάρκος ξέρει από μηχανές και τον παίρνει οδηγό του.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 6, 7, 8, 9, 10

Ο Στρατής και η γυναίκα του η Γεωργία (Μαριάννα Πολυχρονίδη) γίνονται έξαλλοι με τα προνόμια που κέρδισαν η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος τόσο γρήγορα και σχεδιάζουν την εξόντωσή τους. Η Μαργέτα ετοιμάζει γάμο για τα ζευγάρια που δουλεύουν στο κτήμα, αλλά ένα τρομερό συμβάν θ’ αλλάξει τις ισορροπίες. Ποιος θα σώσει την γιαγιά Αθηνά από βέβαιο πνιγμό;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Close