Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 11

Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 11.  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Φλόγα και Άνεμος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr.

Το ένα επεισόδιο καλύτερο απο το άλλο 😍

Φλόγα και Άνεμος – Επεισόδιο 10 στις 26/11/2022

Επεισόδιο 11

Σάββατο

1968 Η Κυβέλη πενθεί και αναπολεί την κοινή ζωή τους. Ετοιμάζεται να πάει να αποχαιρετήσει τον άντρα που σημάδεψε τη ζωή της. Η Όλγα μαθαίνει ότι την παρακολουθούν σε όλες τις κινήσεις της και φέρνει σε δυσμενή θέση τον άντρα της στην υπηρεσία του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Αλέξη και της Μυρτάλης

Οι ασφαλίτες παρακολουθούν το σπίτι του Φώντα και την Όλγα. Η Κυβέλη μπροστά στο φέρετρο του Γιώργη της. Ο Γκούβερης προσπαθεί να πείσει την Κυβέλη να επιτρέψει κηδεία με δημόσια δαπάνη. Εκείνη αρνείται και πάλι. Ο Παναγούλης ετοιμάζει με τον δικηγόρο του, παρουσία του Γκούβερη, την απολογία του.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η Κυβέλη με τον Γιωργάκη και τον Παπανδρέου έχουν περάσει από τον Λίβανο, το Κάιρο όπου και είχε συσταθεί η Κυβέρνηση του Καΐρου, κι έχουν φτάσει με το τέλος του πολέμου στην Ιταλία, με σκοπό να περάσουν στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη Φλόγα και Άνεμος επόμενα επεισόδια: 10

Τελικά, η οικογένεια επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Παπανδρέου βγάζει τον πρώτο πολιτικό λόγο του στην απελευθερωμένη, πια, Ελλάδα. Ακολουθούν τα Δεκεμβριανά. Η Κυβέλη αποφασίζει να πάει τον Γιωργάκη στο εξωτερικό, για να τον δουν γιατροί, στην Ευρώπη και στην Αμερική. Η Ροζίτα Σεράνο μεσουρανεί στη νυχτερινή Αθήνα.

Close