Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές και ευχάριστες καθώς θα δούμε το τέλος του Αλέξη και της Μυρτάλης 

Εμ τι άλλο θα περιμέναμε δηλαδή;;;

Κι όμως, η Μυρτάλη και ο Αλέξης δε θα έχουν το τέλος που θα περίμεναν, στην γη της ελιάς. Η μικρή παύση των Χριστουγέννων πλησιάζει, με την αγωνία να κορυφώνεται για τους τηλεθεατές. Τι θα αλλάξει στις ζωές των ηρώων και πως θα τους βρει το 2023;

Ο Χρήστος έχει κλείσει κάθε πόρτα πίσω του. Δε θέλει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην Μυρτάλη, γεγονός που την πληγώνει αρκετά. Η συμπεριφορά της συνεχίζει να ενοχλεί τους γύρω της, με αποτέλεσμα να μένει μόνη..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Για αυτό δεν κάνει σχέση η Ευτυχία με τον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα θα ξαναγίνει Ράινα

Ο Αλέξης είναι ο μοναδικός που την στηρίζει και της συμπαραστέκεται. Το μόνο που της ζητά, είναι να ανακοινώσουν πως είναι μαζί, να πουν σε όλους πως είναι ζευγάρι και να κάνουν μία νέα αρχή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος συγκλονίζεται με όσα μαθαίνει

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης θα σκοτώσει τον Χρήστο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αίσιο τέλος με την μικρή Αγγελική

Όσο κι αν η Μυρτάλη τον βρίζει και τον διώχνει μακριά της, τόσο μέσα της πιστεύει πως αυτή είναι η λύση. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, το τέλος του 2022 θα βρει την Μυρτάλη και τον Αλέξη ζευγάρι, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο γιος του Δημοσθενη είναι το αντίθετο από αυτόν

H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη στήνει σκευωρία στον Αλέξη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταστρέφει την Μυρτάλη

Τι σημαίνει αυτό; Η Μυρτάλη θα του πει το μεγάλο ναι και θα αφεθεί στην αγκαλιά του… Μόνο που θα ζητήσει να γίνει όλο αυτό στα κρυφά! Ο Αλέξης θα αρχίσει να εκνευρίζεται, δείχνοντας το πραγματικό του πρόσωπο. Οι δυο τους βρίσκονται σε φρικτό κίνδυνο. Θα επιβιώσει αυτή η αυτοκαταστροφική σχέση στο μέλλον;

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδες απο 20/11/2022 ως 24/11/2022

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 48 στις 20/11/2022

Επεισόδιο 48

Κυριακή

Η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου ανησυχεί την Χάιδω και την Ισμήνη. Ένα μπέρδεμα στην ημερομηνία του γάμου της Ισμήνης και του Κωσταντίνου αναβάλει το μυστήριο για μία εβδομάδα. Ο Κουράκος εκνευρίζεται με την απόφαση της Ιουλίας να μην προχωρήσει σε εξωσωματική και ο πόθος του για την Ευτυχία μεγαλώνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά προτρέπει την Ιουλία να χωρίσει με Κουράκο και να τα ξαναβρεί με τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά προτρέπει την Ιουλία να χωρίσει με Κουράκο και να τα ξαναβρεί με τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική γίνονται γονείς για δεύτερη φορά

Η Αλκμήνη αρνείται να ξαναπατήσει στο εργαστήριο καλλυντικών ενώ ο Παναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί την φυγή της Ολυμπίας. Αρπάζει ένα όπλο και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αθήνας, όπου διαμένει η σύζυγος του, αιφνιδιάζοντάς την Χάιδω και την Μαργαρίτα που βρίσκονται εκεί. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ειδοποιούνται και φτάνουν στο σημείο την ώρα που ακούγονται πυροβολισμοί.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 49 στις 21/11/2022

Επεισόδιο 49

Δευτέρα 

Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθήνα την Χάιδω και την Μαργαρίτα οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή την σκότωσε ο άντρας της. Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μανού μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης στήνει παγίδα σε Ιουλία Στάθη και τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά προτρέπει την Ιουλία να χωρίσει με Κουράκο και να τα ξαναβρεί με τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, η Ασπασία συναντά στο δρόμο την Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει πάλι στο σπίτι της. Εκεί, ο Δημοσθένης τις βάζει λόγια προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η η Αγγελική είναι κόρη του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 50 στις 22/11/2022

Επεισόδιο 50

Τρίτη

Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδώθει στον αστυνόμο για το φόνο του Ανέστη παρά την προσπάθεια της Άννας να την μεταπείσει. Στο μεταξύ, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού. Παράλληλα, η Αντιγόνη καλείται να δώσει εξηγήσεις και ο Μάνος πρέπει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κόρη του Δημοσθένη ετεροθαλής αδερφή του Φίλιππου

H-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κεράτωνε τον Δημοσθένη με τον άντρα της Χάιδως

Ο Δημοσθένης, έκπληκτος, ακούει απο την Μυρτάλη όσα του ζητά, γνωρίζοντας πως πρέπει να τα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για να την έχει με το μέρος του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 51 στις 23/11/2022

Επεισόδιο 51

Τετάρτη 

Ο Σωκράτης απαιτεί να έχει φυσική παρουσία στη ζωή της Αγγελικής και κινεί τις νομικές διαδικασίες για να την πάρει μαζί του, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή του Μανού. Η Μυρτάλη δίνει ελπίδες στον Αλέξη πως θα είναι μαζί, ενώ παράλληλα καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της κόρης του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Φίλιππο

Η Εύα δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα ο όποιος θέλει να του ανακαίνισει το σπίτι. Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ισμήνης συνεχίζονται και το ζευγάρι οργανώνει το ταξίδι του μέλιτος. Ο Λεωνίδας κάνει το μεγάλο βήμα και ζητά από την Άννα να τον παντρευτεί, την ώρα που η Αθηνά βλέπει μπροστά της τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δίκης.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 52 στις 24/11/2022

Επεισόδιο 52

Πέμπτη

Η Αθήνα εκνευρίζεται με την παρουσία του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα στο χωριό και σύντομα μαθαίνει πως θα μείνει μόνιμα εκεί. Την ίδια ώρα η Εύα δρομολογεί την ανακαίνιση του σπιτιού του. Ο Στάθης και η Δήμητρα αρχίζουν να γίνονται καλοί φίλοι και ο Πότης θεωρεί πως κάτι ερωτικό υποβόσκει ανάμεσα τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κυνηγά έναν αδίστακτο εγκληματία

Άντζελα Γκερέκου: Η μεγάλη αλλαγή της Αθηνάς απο την Γη της Ελιάς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Η Ισμήνη κάνει εργένικο πάρτι στο σπίτι της και όλη η γυναικοπαρέα μαζεύεται για να της ευχηθεί, εκτός από την Μυρτάλη την οποία δεν έχουνε καλέσει. Ο Ισίδωρος αρνείται να προχωρήσει στο debate με τον Δημοσθένη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close