Φως στο τούνελ: Αγανάκτηση από τα βίντεο κακοποίησης ηλικιωμένων

Μετά από καταγγελίες που έγιναν πριν λίγο καιρό για οίκο ευγηρίας στα Χανιά ,τα βίντεο που αποκάλυψε  το φως στο τούνελ και η Αγγελική Νικολούλη προκαλούν οργή και θλίψη.

Σε ειδική μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Βόρεια Ελλάδα, νοσηλευτές, σύμφωνα με την καταγγελία στην εκπομπή, φαίνονται να κακοποιούν ψυχολογικά γερόντισσες. Εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία και την κατάστασή τους, τις χλευάζουν, τις πειράζουν και κάνουν ακραίες φάρσες. Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, καταγράφουν τα «κατορθώματά» τους με τα κινητά τους τηλέφωνα, για να συνεχίσουν την «πλάκα» τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είναι ενδεικτικές για το τι μπορεί να βιώνουν ανήμποροι συνάνθρωποί μας σε μονάδες που πληρώνουν για να τους φροντίζουν.

Δείτε επίσης : Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο στο Φως στο Τούνελ

 

Η εκπομπή μία εβδομάδα νωρίτερα είχε βρεθεί στα άδυτα του γηροκομείου στα Χανιά με τους δεκάδες περίεργους θανάτους. Μίλησε με προσωπικό, τρόφιμους, την ιδιοκτήτρια της μονάδας, αλλά και με τη δικηγόρο που ανέδειξε την παράξενη αυτή ιστορία, που απασχόλησε την κοινή γνώμη.

Δείτε επίσης : Φως στο τούνελ : Το τούνελ μπήκε στο Γηροκομείο με τους περίεργους θανάτους

Συγγενής πρώην τροφίμου, που έχασε τη ζωή της, μιλώντας στην εκπομπή, έδωσε ένα μήνυμα να ακουστούν κι άλλες φωνές γιατί «η σιωπή διαιωνίζει το κακό».

Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Με πληροφορίες από anikolouli.gr

 

Close