Φως στο Τούνελ: Εξελίξεις που σοκάρουν για τον Καπετάνιο από την Κύπρο

Σοκαριστικές εξελίξεις στη ν υπόθεση του καπετάνιου από την Κύπρο με τα νέα ευρήματα να τα ανατρέπουν όλα 

Εξελίξεις που σοκάρουν στο θρίλερ του Ελλαδίτη καπετάνιου στην Κύπρο, που αποκάλυψε το «Τούνελ».
Share
Τα νέα ευρήματα ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα των Αρχών για τον περίεργο θάνατο του Βαγγέλη Φραγκούλη 29 χρόνων από τον Πόρο.

Τα ντοκουμέντα που έφερε στο φως η εκπομπή «μιλούν» μετά από παρέμβαση εισαγγελέα. Η πάλη που προηγήθηκε, το DNA στο φονικό όπλο αλλά και άλλα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στο Θανατικό Δικαστήριο, ενισχύουν την εκδοχή της δολοφονίας.

Δείτε επίσης : Φώς στο Τούνελ: Μυστηριώδης εξαφάνιση μητέρας τριών κοριτσιών

«Βρέθηκε ξένο γενετικό υλικό στο μαχαίρι…»

Τα όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής – τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Λοΐζος Νικολαΐδης, σόκαραν.

«Από τα στοιχεία που έχουμε μπροστά μας δε μιλάμε για αυτοκτονία, αλλά δολοφονία. Έχουμε δύο πανομοιότυπα τραύματα, το ένα στον πνεύμονα και το άλλο στην περιοχή του μαστού. Στο μαχαίρι δεν βρέθηκαν αποτυπώματα, αλλά μεικτό γενετικό υλικό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να ανήκει σε άλλο ή άλλα πρόσωπα. Πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις. Το θύμα έχει προθανάτιες κακώσεις στο πρόσωπο. Ενδεχομένως να προηγήθηκε πάλη και να δέχθηκε χτυπήματα. Δεν μπορώ να προβώ σε λεπτομέρειες ακόμη. Θα τα καταθέσουμε όλα αυτά στο δικαστήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Νικολαΐδης.

 

Μετά την πρώτη προβολή της υπόθεσης από το «Τούνελ» και το σάλο που προκλήθηκε στην Κύπρο, επισπεύθηκαν οι διαδικασίες και το Θανατικό Δικαστήριο συνεδρίασε στις 15 Νοεμβρίου.

Ο δικαστής έκπληκτος διαπίστωσε πως οι Αρχές δεν είχαν δώσει στην οικογένεια το φάκελο της υπόθεσης. Επέπληξε τους υπεύθυνους για την τεράστια και αδικαιολόγητη καθυστέρηση και διέταξε να δοθούν άμεσα στο συνήγορο της οικογένειας όλα τα στοιχεία.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Amber Alert στην Καλλιθέα για την 4χρονη Αθηνά Χιτζάζι

Η ιατροδικαστική έκθεση ήταν ελλιπής, αλλά οι φωτογραφίες που τη συνόδευαν, εκτιμήθηκαν από ειδικούς και έδωσαν έστω και τώρα, απαντήσεις.

«Έχουμε πάλη και δεν πήραν DNA από τα νύχια…»

Ο ιατροδικαστής Λοΐζος Νικολαΐδης, αναφερόμενος στην πάλη, τόνισε:

«Έπρεπε να γίνει συλλογή γενετικού υλικού από τα νύχια του θύματος και να εξεταστεί σε ποιο πρόσωπο ανήκει. Κάτι το οποίο δεν έγινε. Από τις φωτογραφίες το πρώτο που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση, ήταν ότι τα χέρια του θύματος ήταν ακάλυπτα και απροστάτευτα. Τα όποια στοιχεία, αλλοιώθηκαν.»

Ο άτυχος Βαγγέλης είχε πιει αρκετά σε πάρτυ που βρισκόταν λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός και σε μπαρ που συνέχισαν για να γιορτάσουν το δίπλωμά του στην κατάδυση. Ο ιατροδικαστής θεωρεί αδύνατο να μπορεί ένας άνθρωπος να καταφέρει στον εαυτό του τέτοιου είδους τραύματα, με τα υψηλά ποσοστά αλκοόλης, που βρέθηκαν στο αίμα του.

«Πλέον η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί ως δολοφονία και να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις και συνεντεύξεις διαφόρων εμπλεκομένων. Υπάρχουν κι άλλες μαρτυρίες ανθρώπων, οι οποίες ήρθαν στην αντίληψή μας μετά την προβολή της εκπομπής και θα ξαναεξεταστούν. Νομίζω ότι η αστυνομία και το δικαστήριο, οφείλουν να ζητήσουν να γίνει εκ νέου αυτοψία στο χώρο», κατέληξε.

Δείτε επίσης : Φως στο τούνελ : Συναγερμός μες τη νύχτα για τον «δολοφόνο» του ράπερ

 

«Δεν έγινε κανένας καβγάς τη νύχτα που ήμασταν μαζί…»

Το «Τούνελ» αναζήτησε πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί του πριν βρεθεί νεκρός.

Ο φίλος και εκπαιδευτής του μίλησε στην εκπομπή μετά τις εξελίξεις γύρω από τα νέα ευρήματα. Ο ίδιος ήταν μαζί με τον Βαγγέλη εκείνο το βράδυ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας στο πάρτυ στο σπίτι μου δεν υπήρξε κανένας καβγάς. Ο κόσμος διασκέδαζε και περνούσε καλά, δεν έγινε κάποιο περιστατικό. Στη συνέχεια, πήγαμε μαζί στο μπαράκι, αλλά ούτε εκεί δημιουργήθηκε κάποια ένταση. Δεν ξέρω τι συνέβη μετά και βρέθηκε χτυπημένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ: Βρέθηκε νεκρός ο Διονύσης Καλογερόπουλος-Τον είχαν «ξεχάσει» στα αζήτητα

 

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από την Κύπρο, η μητέρα του θύματος θέλησε να ευχαριστήσει την εκπομπή για την πολύτιμη συνδρομή της στην υπόθεση. Τόνισε για μια ακόμα φορά ότι έχει εμπιστοσύνη στις δικαστικές Αρχές του νησιού και ότι στο τέλος θα δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της.

Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

Με πληροφορίες από anikolouli.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close