Φως-στο-Τούνελ-Άγγελική-Νικολούλη-Άρτεμης-Βασίλη

Φως στο Τούνελ: Ολες οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη, που γίναν χθες στην εκπομπή τις Αγγελικής Νικολούλη. Η Μαρτυρία για τις συντεταγμένες και ο λόγος που έγινε

Στην υπόθεση της 19χρονης Άρτεμης βγήκαν νέα στοιχεία στην δημοσιότητα καθώς οι γονείς της 19χρονης κοπέλας δέχτηκαν ένα γράμμα απο τα  ΕΛΤΑ Αμαρουσίου όπου ταχυδρομήθηκε από άγνωστο αποστολέα. Τι έλεγε το γράμμα; Δείτε παρακάτω: 

Αναστάτωση προκάλεσε στην οικογένεια της αγνοούμενης 19χρονης Άρτεμης μία επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου. Αποδέκτης ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Άρτεμης Βασίλη, Αναστάσιος Ντούγκας στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

Φως στο Τούνελ: Οι συντεταγμένες που υπέδειξαν για την Άρτεμη

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ: Η νέα υπόθεση δολοφονίας που σοκάρει

Η δακτυλογραφημένη επιστολή, που ξεσήκωσε και την ΕΛ.ΑΣ., αναφερόταν στην αγνοούμενη κοπέλα, προκαλώντας ερωτήματα για τις λεπτομέρειες που επικαλείται.

«Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια.

Φως στο Τούνελ: Οι συντεταγμένες που υπέδειξαν για την Άρτεμη

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ- Θύμιος Μπουγάς: Συγκίνηση προκάλεσε ο ανιψιός του Θύμιου

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…»

Ο άγνωστος αποστολέας δεν έμεινε όμως σε αυτά. Στην επιστολή υποδεικνύει με συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώρους γειτονικούς στο Κορωπί απ’ όπου εξαφανίστηκε η Άρτεμις.

Υποστηρίζει ότι την κρατούν παρά τη θέληση της άτομα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν δύο δολοφονίες εξαφανίζοντας τις σωρούς των θυμάτων τους.

Φως στο Τούνελ: Οι συντεταγμένες που υπέδειξαν για την Άρτεμη

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Θύμιου: Φοβούνται όλοι για την ζωή του

Το «Τούνελ» ακολουθώντας τις συντεταγμένες που υπέδειξαν, βρέθηκε στην περιοχή όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση, ολοκλήρωσε τη δική του, εξονυχιστική έρευνα.

«Οι αστυνομικοί έψαξαν μέχρι και στα κοτέτσια…»

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν κάτοικοι της περιοχής και ιδιοκτήτες των σπιτιών που υποδείκνυε ως «κρησφύγετα» ο άγνωστος αποστολέας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που σύμφωνα με την επιστολή βρισκόταν η Άρτεμις, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής λεπτό προς λεπτό την έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι του.

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ- Άλεξ: Η συγκλονιστική συνέντευξη της Νατελα 16 χρόνια μετά και τα νέα στοιχεία

«Αιφνιδιάστηκα. Μου ζήτησαν να ψάξουν το σπίτι μου και τα ‘χασα όταν κατάλαβα ότι πρόκειται για την κοπέλα που αγνοείται. Έψαξαν όλο το χώρο μέχρι και στο κοτέτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της Άρτεμης Βασίλη, Γιάννης, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, απηύθυνε για πολλοστή φορά έκκληση σε όσους ξέρουν πραγματικά τι έχει συμβεί, να μιλήσουν και να μην παίζουν με τον πόνο της οικογένειας.

Δείτε ακόμη ΕΟΦ: Ο ΕΟΦ ανακαλεί πασίγνωστη κρέμα συγκάματος για μωρά

«Μας παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και τη νύχτα και μας λένε “πηγαίνετε στο τάδε σημείο να βρείτε την Άρτεμη”. Ας σεβαστούν τον πόνο μας. Να μην τύχει σε άνθρωπο αυτό που περνάμε εμείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η έρευνα για την αγνοούμενη κοπέλα συνεχίζεται από έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close