Φως στο Τούνελ- Θύμιος Μπουγάς: Συγκίνηση προκάλεσε ο ανιψιός του Θύμιου

Φως στο Τούνελ: Θύμιος Μπουγάς – Στην υπόθεση του Θύμιου Μπουγά απο τον Πύργο προκάλεσε συγκίνηση ο ανιψιός του ο Γεράσιμος Μπουγάς.

Το θύμα του bullying ο Θύμιος Μπουγάς, παραμένει αγνοούμενος από τις 4 Μαΐου και η αγωνία των συγγενών αλλά και απλών πολιτών που ευαισθητοποιήθηκαν με την ιστορία του, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Σε ζωντανή σύνδεση με το «Τούνελ» ο ανιψιός του 39χρονου άνδρα Γεράσιμος Μπουγάς, που ζει στην Ιεράπετρα, απηύθυνε έκκληση να μη σταματήσουν οι έρευνες και να βρεθεί ο Θύμιος.

Φως στο Τούνελ- Θύμιος Μπουγάς: Συγκίνηση προκάλεσε ο ανιψιός του Θύμιου

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Θύμιου: Φοβούνται όλοι για την ζωή του

Ο Γεράσιμος, που ήταν πιο κοντά απ’ όλους με τον θείο του, συγκίνησε με τα όσα είπε. Λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στην εκπομπή, έγινε πατέρας και η σύνδεση έγινε μέσα από το μαιευτήριο. Έστειλε στο «Τούνελ» και μία φωτογραφία που ήταν μαζί του τρία χρόνια πριν το σοβαρό ατύχημα, που έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ- Άλεξ: Η συγκλονιστική συνέντευξη της Νατελα 16 χρόνια μετά και τα νέα στοιχεία

«Εάν θα δει αυτή τη φωτογραφία ο θείος μου, είμαι σίγουρος πως θα συγκινηθεί. Εάν δεν μας βλέπει, μπορούν κάποιοι που ξέρουν που βρίσκεται, να του τη δείξουν. Θείε, έστω μια επικοινωνία μαζί μας, με την οικογένειά σου. Σε παρακαλώ πολύ, ανησυχούμε και σε θέλουμε πίσω», τόνισε ο Γεράσιμος.

Το ηθικό του ανιψιού αναπτερώθηκε όταν έφτασε στην εκπομπή μία μαρτυρία, που συνοδευόταν από φωτογραφικό υλικό και έδειχνε έναν άνδρα με κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο να περιφέρεται στα Χανιά.

Φως στο Τούνελ- Θύμιος Μπουγάς: Συγκίνηση προκάλεσε ο ανιψιός του Θύμιου

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ: Η υπόθεση στη Πάτρα λύθηκε

Ο ανιψιός αναγνώρισε στις φωτογραφίες τον θείο του, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο Θύμιο Μπουγά.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος για τις έρευνες που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή κυρίως τη νύχτα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Απηύθυνε έκκληση και σε συναδέλφους του γιατρούς κυρίως ιδιώτες, εάν τον δουν να τον βοηθήσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες Αρχές.

Πύργος-Θύμιος

Δείτε ακόμη Φως στο τούνελ: Η μεγάλη έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη για την αυτοκτονία του μαθητή

Ο Θύμιος έπρεπε να είχε ήδη εμφανιστεί σε κάποιον ιατρικό χώρο για να αλλάξει το σωληνάκι της γαστροστομίας, καθώς χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη για τη σίτισή του. Η καθυστέρηση στην αλλαγή, μπορεί να προκαλέσει βαριά μόλυνση στον αγνοούμενο.

Το «Τούνελ» την Παρασκευή 27 Μαΐου, είχε παρουσιάσει και μία πιο πρόσφατη φωτογραφία του Θύμιου, που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως φαίνεται, έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το πως ήταν περίπου 11 χρόνια πριν.

Πύργος: Εξαφανισμένος για 12η μέρα ο Θύμιος – Ταυτοποιήθηκαν τα 11 άτομα που ετοίμαζαν την επίθεση

Δείτε ακόμη Πάτρα : Τεστ DNA σε Πισπιρίγκου Δασκαλάκη Τι εξετάζει η αστυνομία

Ο Θύμιος Μπουγάς έφυγε από το σπίτι όπου είχε βρει προσωρινό κατάλυμα, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο την Τετάρτη 4 Μαΐου, μετά από ένα περιστατικό εκφοβισμού που δέχτηκε.

Στην εκπομπή είχε σταλεί και ένα σχετικό βίντεο με μία ομάδα άγριων νεαρών να πετάει βεγγαλικά στο σπίτι που έμενε, για να τον αναγκάσουν να βγει έξω και να τον χλευάσουν. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν και το πανελλήνιο παρακολουθεί με αγωνία την υπόθεση, ελπίζοντας πως θα έχει αίσια έκβαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close