Φως στο τούνελ: Πάτρα- Ευρήματα στις ιστολογικές των παιδιών που οδηγούν στην εγκληματική ενέργεια

Φως στο τούνελ: Πάτρα – Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας έγιναν χθες στην εκπομπή τις Αγγελικής Νικολούλη. Ευρήματα στις ιστολογικές των παιδιών που οδηγούν στην εγκληματική ενέργεια.

Στην υπόθεση της Πάτρας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Σε αυτές τις εξετάσεις μένει να δούμε αν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο των δύο παιδιών. Δείτε παρακάτω:

Πάτρα-Μαλένα

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ: Ραγδαίες εξελίξεις- Οι συντεταγμένες και οι νέες μαρτυρίες

Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων αναμένεται να είναι η επόμενη στην υπόθεση της Πάτρας. Ειδικότερα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις στους δύο ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει να συντάξουν ένα πόρισμα για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Πάτρα-Ίριδα

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ: Η νέα υπόθεση δολοφονίας που σοκάρει

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις τοξικολογικές δεν αναμένεται να βρεθεί κάτι ύποπτο, κάτι που ωστόσο φαίνεται στις ιστολογικές. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, με τους ιατροδικαστές να καταλήγουν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και των δύο παιδιών.

Δείτε ακόμη ΕΟΦ: Ο ΕΟΦ ανακαλεί πασίγνωστη κρέμα συγκάματος για μωρά

Την ίδια ώρα, προς το τέλος της μπαίνει και η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, με το βασικό κορμό των μαρτύρων να έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close