Φως στο Τούνελ  – Ρόδος : Στη φυλακή ο Βαγγέλης για τη δολοφονία του πατέρα του

Φως στο Τούνελ – Ρόδος  : Δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορούμενος απευθύνεται στην Αγγελική Νικολούλη για να ρίξει «φως» στη στυγερή δολοφονία συγγενή του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο γιος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του, Γιώργου Καρυώτη.

Τον Βαγγέλη, που αναζητούσε στο «Τούνελ» του δολοφόνους του πατέρα του, βαραίνει η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η μη σύλληψή του μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο νομικό κόσμο. Μετά από αυτό, ο Ανακριτής έστειλε κλήση για απολογία στον φερόμενο ως δράστη.

Δείτε επίσης : Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ: Διακοπές ρεύματος την Κυριακή (5/3/2023 ) στην Αττική

Πριν την απολογία του, ελήφθησαν καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που πρότεινε και ειδικότερα από την αδελφή του Κατερίνα. Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου βρέθηκε και η σύντροφος του, Πανδώρα, η οποία κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος δεν επεδίωξε να χειραγωγήσει δύο συναδέλφους του για να αλλάξουν τις καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού.

Οι δύο συνάδελφοί του με τις καταθέσεις τους τον ήθελαν να προσποιείται ότι συνομιλεί με τον πατέρα του την 14η Ιουνίου 2022, πράγμα αδύνατο, γιατί ήταν ήδη δολοφονημένος σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Ισχυρίστηκε ότι είχε τηλεφωνήσει στη σύντροφο του «Πανδώρα» και ότι οι συνάδελφοί του άκουσαν να την αποκαλεί με το όνομά της και από παρανόηση νόμιζαν ότι είχε πει «πατέρα» σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Δείτε επίσης : Εορτολόγιο: Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Η δικηγόρος Δέσποινα Γρύλλη, μετά την απολογία του πελάτη της, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά.

 

 

Close