Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Τα κοινά ευρήματα και στα τρία παιδιά…

Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Ολές οι Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη- το παζλ σχεδόν συμπληρώθηκε

Τη βασική εικόνα από τα ευρήματα των εργαστηριακών αναλύσεων στα δείγματα οργάνων των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, έχουν ήδη σχηματίσει οι επιστήμονες.

Οι δύο μικρότερες αδελφές της 9χρονης Τζωρτζίνας, που σύμφωνα με τις Αρχές δολοφονήθηκε, έχουν όπως και εκείνη, αλλοιώσεις στο ήπαρ και στους πνεύμονες που παραπέμπουν σε πνευμονικό οίδημα, ως αποτέλεσμα υποξίας, έλλειψης οξυγόνου δηλαδή σε εγκέφαλο και όργανα.

Πάτρα-Μαλένα

Δείτε ακόμη Πάτρα: «Τζωρτζίνα κοίτα τη μαμά… μπράβο!».-Το εξοργιστικό βίντεο της Ρούλας

Αυτό που μένει να βρεθεί είναι εάν η υποξία στις δύο άτυχες αδελφούλες προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο ή από φαρμακευτική ουσία. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι από την μέχρι τώρα ανάλυση, τουλάχιστον το αρχικό εύρημα του φλεβόκομβου στην Ίριδα, καθίσταται «Αίολο». Δεν είναι αυτή η αιτία θανάτου του παιδιού.

Δείτε ακόμη Πάτρα Νοσηλευτήρια Τζωρτζίνας : Είχε βιώσει πολύ άσχημες καταστάσεις η Τζωρτζίνα

Το συγκεκριμένο ήταν και ένα από τα βασικά επιχειρήματα της υπερασπιστικής γραμμής της «μητέρας», που βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της.

Υπάρχει μία έντονη αίσθηση πως οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει και στις τοξικολογικές εξετάσεις των παιδιών, κάτι που φαίνεται να συμπληρώνει το παζλ των δύο θανάτων.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Μαλένας Tα νέα δεδομένα

Τα αποτελέσματα αναμένονται στις αρχές του Ιουνίου και τότε οι ιατροδικαστές που ορίστηκαν από την Εισαγγελία, θα βρίσκονται στη θέση να παραδώσουν το πόρισμά τους. Αν όλα καταλήξουν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας, θα ακολουθήσουν και οι σχετικές διώξεις.

Η τελική ευθεία για τις απαντήσεις γύρω από το πώς έχασαν την ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα, σύμφωνα με το φως στο τούνελ, προκύπτει και από την κλήση για κατάθεση που έχουν δεχτεί από την Ασφάλεια δύο ιατροδικαστές.

Τόσο η ιατροδικαστής Αθηνών Χριστίνα Τσάκωνα, που είχε διενεργήσει την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στην Μαλένα, όσο και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, που νεκροτόμησε την Ίριδα.

Πάτρα-Ίριδα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Βρέθηκαν μηνύματα και φωτογραφίες στο τάμπλετ που ξέθαψαν από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Οι καταθέσεις τους κρίνονται ως εξαιρετικά κρίσιμες για τα τελικά συμπεράσματα που θα εξάγει η Δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Τσιόλα είναι η επιστήμονας που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στις δικαστικές Αρχές της Πάτρας για πιθανή δολοφονία των παιδιών.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου μετά τις υπεκφυγές και ουσιαστικά την άρνηση του ζεύγους να παραδώσουν τα κλειδιά του σπιτιού της, περνούν στην αντεπίθεση, με την εκδίκαση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close