Φως στο Τούνελ : Βρέθηκε η αγνοούμενη Στέλλα Δουλιανάκη  στη πρώτη εκπομπή του 2022

Φως στο Τούνελ : Με ευχάριστες εξελίξεις ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή του Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη καθώς βρέθηκε η αγνοούμενη Στέλλα Δουλιανάκη στη πρώτη εκπομπή του 2022  

Το «Τούνελ» έκανε και πάλι το θαύμα του… Εντόπισε κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, η εξαφάνιση της οποίας είχε βυθίσει στην αγωνία την οικογένειά της.

Τηλεθεατής που παρακολουθούσε την εκπομπή, θυμήθηκε ότι τις τελευταίες ημέρες έβλεπε μία γυναίκα που της έμοιαζε στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί με τη σύζυγό του, βγήκαν μες τη νύχτα αψηφώντας το κρύο, ερεύνησαν στην περιοχή και εντόπισαν την Στέλλα Δουλιανάκη 43 χρόνων, που είχε χαθεί από τον περασμένο Σεπτέμβρη από τα Κάτω Πατήσια όπου έμενε.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Νεκρή η γυναίκα από την Ανάληψη Θεσσαλονίκης

Άμεσα ειδοποίησαν το «Τούνελ» και την αστυνομία της περιοχής και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον. Ενημερώθηκε η οικογένειά της και σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, η αδελφή της θέλησε να ευχαριστήσει την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της για τη θετική εξέλιξη στην περιπέτεια της.

Με πληροφορίες από anikolouli.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close