Η Γη της Ελιάς : Η Αθηνά πιάνει στα πράσα τον Τζον- Τον βάζει να πάρει με ανοιχτή ακρόαση την υποτιθέμενη Γεωργία

Η Γη της Ελιάς : Η Αθηνά πιάνει στα πράσα τον Τζον- Τον βάζει να πάρει με ανοιχτή ακρόαση την υποτιθέμενη Γεωργία

Η Αθηνά, πιάνει στα πράσα τον Τζον και τον αναγκάζει να πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα με την οποία συνομιλεί, η οποία, φυσικά, δεν είναι άλλη από την Ιουλία, που την έχει μετονομάσει σε Γεωργία

Η Αθηνά, έχοντας βρει στο κινητό του Τζον μηνύματα με άλλη γυναίκα, γίνεται έξω φρενών και του ζητά επιτακτικά να την πάρει τηλέφωνο μπροστά της. Ο άντρας έχει αποθηκεύσει την Ιουλία με το όνομα “Γεωργία”, κι όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της ελιάς”, καταφέρνει τη τελευταία στιγμή να σώσει το τομάρι του.

Η Αθηνά ήδη ζει ένα έντονο φλερτ με τον Ανδρέα που όπως φαίνεται δεν είναι κάτι απλό, καθώς τα συναισθήματα και των δύο είναι αρκετά έντονα. Ωστόσο ακόμα δεν κάνει κανένα παραπάνω βήμα, λόγω του γάμου της με τον Τζον. Οπως θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, Η γη της ελιάς, η Αθηνά κατεβαίνει στη Μάνη για τον γάμο της Βασιλικής.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά μαθαίνει όλη την αλήθεια και πετάει έξω από το σπίτι τον Τζον

Η στάση της όμως απέναντι στον Τζον δεν είναι θερμή, αλλά και η δική του δεν πάει πίσω, αν και κάνει κάποιες προσπάθειες. Το ότι ο Τζον τής είχε αποκαλύψει ότι κάτι πήγε να γίνει με μια γυναίκα, αλλά δεν έγινε, της έχει «καρφωθεί» και δεν μπορεί να το προσπεράσει.

Είναι ο εγωισμός της; Κάτι έσπασε μέσα της από τότε; Ή είναι η αφορμή που έψαχνε για να χωρίσει; Πάντως η Αθηνά ψάχνει την αλήθεια, μάλλον για να την «τρίψει στη μούρη» του Τζον και να βγει από πάνω. Στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης, ανοίγει το κινητό του και διαβάζει τα μηνύματα που του είχε στείλει η Ιουλία.

Η Γη της Ελιάς : Θα την πάρεις τηλέφωνο μπροστά μου- H Αθηνά ξεμπροστιάζει τον Τζον

Η Αθηνά έξαλλη, αλλά και ικανοποιημένη ότι τον ξεμπρόστιασε, του δείχνει τα μηνύματα και του λέει: «Τώρα τι έχεις να πεις;». Ο Τζον τα χάνει, αλλά ευτυχώς δεν έχει καταχωρήσει στο κινητό του το όνομα της Ιουλίας. Την έχει καταχωρήσει ως Γεωργία! Ετσι η Αθηνά δεν καταλαβαίνει ποια πραγματικά είναι πίσω από τα μηνύματα. Της αρκεί που αυτή η γυναίκα υπάρχει.

Ο Τζον αρχίζει να της «πουλάει παραμύθι», «Να σου εξηγήσω. Καταρχάς δεν τρέχει τίποτα με τη συγκεκριμένη. Δεν σε έχω απατήσει. Είναι μια παλιά γνωστή μου, που με βρήκε τυχαία και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα. Αλλά μέχρι εκεί», της λέει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Τζον στέλνει την Αθηνά στην αγκαλιά του Βαρώτσου

Η Αθηνά όμως δεν πείθεται: «Α, έτσι! Μια παλιά σου γνωστή που σου την πέφτει, αλλά εσύ δεν δίνεις σημασία. Ωραία, για πάρε τηλέφωνο αυτήν τη Γεωργία να της μιλήσεις με ανοιχτή ακρόαση, όμως να ακούω κι εγώ!» του λέει. Ο Τζον κάνει τον θιγμένο: «Δεν κατάλαβα, με τσεκάρεις; Δεν πιστεύεις αυτό που σου λέω; Αθηνά, πρόσεξε γιατί αυτό με θίγει και δεν μπορώ να το ανεχτώ», της απαντά.

Όλα τα spoilers στην Γη της Ελιάς στο daddy-cool.gr