Η Γη της ελιάς: Bόμβα για την Μυρτάλη- Ο Στέφανος μπλέκει με άλλη

Γη της ελιάς: Bόμβα για την Μυρτάλη- Ο Στέφανος μπλέκει με άλλη γυναίκα. Ποια είναι αυτή;

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του mega η Γη της ελιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MYtv, πρόκειται να εμφανιστεί μία νέα γυναίκα στη ζωή του Στέφανου. H Ελένη, η οποία θα τον διεκδικήσει.

Παράλληλα ο Δημήτρης ανακαλύπτει την πραγματική σχέση της Αθήνας με τη Μαρία με την τελευταία να αναλαμβάνει δράση και να έρχεται αντιμέτωπη μαζί του.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη έχουν υποσχεθεί ο ένας τον άλλον ότι δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσά τους . Μία υπόσχεση ,που δεν υφίσταται, αφού οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ,λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Ανταλλάσσοντας σκληρά λόγια μεταξύ τους … Από τότε ο Στέφανος και η Μυρτάλη, έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλα πρόσωπα και καταστάσεις.

gi-tis-elias-stefanos-mirtali

Συγκεκριμένα όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της Γης της ελιάς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜΥTV,  ο νεαρός άντρας ναι μεν βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση- καθώς εξακολουθεί να αγαπάει τη Μυρτάλη και δεν μπορεί να ξεχάσει όσα έχουν ζήσει -αλλά δίνει την ευκαιρία σε μία νέα και όμορφη κοπέλα να μπει στη ζωή του.

Ποια είναι η νέα γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του Στέφανου

isabella-foulop-gh-tis-elias

Αυτή είναι η Ελένη την οποία υποδύεται η Ιζαμπέλλα Φούλοπ που θέλει το Στέφανο πολλά χρόνια, αλλά τώρα που χώρισε βρήκε την ευκαιρία να τον προσεγγίσει και να εκδηλώσει το ερωτικό της ενδιαφέρον . Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα λοιπόν, οι δυο τους αρχίζουν να βγαίνουν και να γνωρίζονται καλύτερα, με σκοπό να συνάψουν κάποιου είδους σχέση.

Το γεγονός χαροποιεί την Αρετή, η οποία όταν μαθαίνει περισσότερα στοιχεία για αυτή την κοπέλα ενθουσιάζεται.  Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για το Στάθη και τη Βασιλική… Οι οποίοι γνωρίζουν καλά τα συναισθήματα που τρέφει ο Στέφανος ,όσο κι αν προσπαθεί να τους πείσει ότι την έχει ξεπεράσει με το να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του με άλλη γυναίκα.

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Ο Νικόλας σκότωσε την Στέλλα και το μωρό τους

Ταυτόχρονα η Μυρτάλη, μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής της από τον Αλέξη, αφοσιώνεται πλήρως στο δικαστήριο που πλησιάζει, όπου πρόκειται να ανακοινωθεί, η καθοριστική απόφαση για τη ζωή της.

stefanos-eleni-gi-tis-elias

Αργότερα, μία τυχαία συνάντηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη στο καφενείο, πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο χωρισμένο ζευγάρι. Στη συνέχεια όμως, όταν η Μυρτάλη βλέπει αγκαλιά τον Στέφανο με την Ελένη, ζηλεύει έντονα , κάτι που το λέει στη φίλη της Μαρίνα, η οποία την παροτρύνει να τον προσεγγίσει ξανά και να του ζητήσει να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close