Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ισμήνη παθαίνει εμμονή με την Αριάδνη και γίνεται stalker ανατρέποντας τις ισορροπίες.
Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο μιας δραματικής δίνης στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», με την ψυχική της υγεία να κρέμεται από μια κλωστή. Η άρνησή της να αποδεχτεί την πραγματικότητα και η απόφασή της να διακόψει οριστικά τη φαρμακευτική αγωγή λειτουργούν ως η αφορμή για τις εξελίξεις, μετατρέποντάς την σε μια «ωρολογιακή βόμβα» έτοιμη να εκραγεί.
Η ψυχική κατάρρευση της Ισμήνης και το ξέσπασμα που θα τα διαλύσει όλα
Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Λυκούργου και της Χάιδως να τη στηρίξουν, η Ισμήνη στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» δείχνει να έχει χάσει κάθε επαφή με τη λογική. Η επίσκεψη στον ειδικό, αν και έφερε μια πρόσκαιρη αχτίδα ελπίδας, δεν στάθηκε ικανή να την πείσει για τη σοβαρότητα της κατάστασής της. Για την ίδια, τα φάρμακα είναι ένας εχθρός που αρνείται να βάλει στη ζωή της, αγνοώντας πως η εμμονή της έχει ήδη αρχίσει να την καταπίνει.

Η κατάσταση εκτραχύνεται επικίνδυνα όταν το πρόσωπο-στόχος γίνεται η Αριάδνη. Η Ισμήνη, παρασυρόμενη από μια ακατανίκητη παρόρμηση, αρχίζει να την παρενοχλεί συστηματικά. Η κορύφωση του δράματος έρχεται με μια απρόσμενη εισβολή στο σπίτι της Αριάδνης. Με το πρόσχημα να δει το μωρό, παραβιάζει κάθε όριο ιδιωτικότητας και ευγένειας, προκαλώντας σοκ και πανικό.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα έναν δικό τους άνθρωπο να αποσυντίθεται. Η αγωνία τους είναι διάχυτη, καθώς βλέπουν τη συμπόνια τους να συγκρούεται με την επικίνδυνη συμπεριφορά της Ισμήνης.
Δείτε ακόμη: Η Γη της Ελιάς: Η Μαρία ντύνεται νυφούλα και η Αθηνά θέλει να ανοίξει η γη να τη καταπιεί
Η φράση της «δεν μπορείτε να μου απαγορεύσετε να δω το παιδί» αντηχεί ως προειδοποίηση για το σκοτάδι που ακολουθεί. Η Μάνη ετοιμάζεται για μια από τις πιο σκληρές περιόδους, καθώς η εμπιστοσύνη έχει γίνει κομμάτια και η επόμενη μέρα φαντάζει πιο αβέβαιη από ποτέ.
Σχετικά αρθρα:
- Η Γη της Ελιάς: Δολοφόνε μου σκότωσες το παιδί -Η Ερωφίλη επιτίθεται στο Στάθη
- Η Γη της Ελιάς: Με τη γυναίκα μου ρε -Ο Αντώνης επιτίθεται στο Στάθη
- Η Γη της Ελιάς : Την κρύβει στο σπίτι της Ιουλίας και τους κοροϊδεύουν όλους
Γη τη ελιάς επόμενα επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο daddy-cool.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς.