Η Γη της Ελιάς: Στην συνέχεια των επεισοδίων της σειράς, θα δούμε το νέο γιατρό της Μάνης, τον Νίκο να φλερτάρει έντονα την Αριάδνη και να φτάνει την κατάσταση στο απροχώρητο. Μόλις πληροφορείται το περιστατικό ο Κουράκος, βγαίνει εκτός εαυτού και τον σαπίζει στο ξύλο.
Ήταν βέβαιο πως αυτή η ιστορία δεν θα είχε θετική εξέλιξη και να που ο φόβος του επιβεβαιώνεται. Μετά τη γέννα του μικρού αγοριού, η εμμονή που παθαίνει η Ισμήνη μαζί του παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις. Ο Λυκούργος και ο Κωνσταντίνος δεν μπορούν να μένουν άλλο θεατές και συζητούν προκειμένου να δράσουν από κοινού.

Ο Πότης ενημερώνει τον Κουράκο για το φλερτ του γιατρού
Οι δυο τους αποφασίζουν πως η καλύτερη λύση για την Ισμήνη είναι να τη δει ένας ψυχίατρος και να της δώσει αγωγή. Όμως, στο άκουσμα αυτής της πρότασης, η Ισμήνη αντιδρά. Θεωρεί πως είναι μια χαρά, ενώ το μόνο που σκέφτεται είναι με ποιον τρόπο θα καταφέρει να αγκαλιάσει ξανά το μωρό που έφερε στον κόσμο.

Δείτε ακόμη: Η Γη της Ελιάς: Η μοίρα την χτυπά αλύπητα- Χάνει το παιδί της και σπαράζει από τον πόνο
Την ίδια ώρα, ο Νίκος, ο νέος γιατρός της Μάνης, πετυχαίνει ξανά την Αριάδνη στο καφενείο και της κάνει πάλι άκομψο φλερτ. Αυτή τη φορά, όμως, ο Πότης ακούει τα πάντα και τα μεταφέρει στον Κουράκο, ο οποίος εισβάλει στο ιατρείο και βάζει τέλος στην απαράδεκτη συμπεριφορά του Νίκου.