Η Γη της Ελιάς: Οι απειλές για τη ζωή της που σοκάρουν- «Θα έρθω να σε βρω και θα σε σκοτώσω»

Η Γη της Ελιάς: Οι απειλές για τη ζωή της που σοκάρουν- «Θα έρθω να σε βρω και θα σε σκοτώσω»

Στα νέα επεισόδια της σειράς, η γη της ελιάς, οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές, καθώς θα δούμε μία από τις ηρωίδες μας να περνά πολύ δύσκολες ώρες και να δέχεται απειλές μέχρι και για τη ζωή της.

Η Γη της Ελιάς: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς θα δούμε τον Ρούσσο να βγάζει τον χειρότερο του εαυτό και να κακοποιεί βάναυσα την Άννα. Ο άντρας, όμως, και μετά τον ξυλοδαρμό της, εξακολουθεί να την απειλεί με τη ζωή της και να την ωθεί στα πρόθυρα της τρέλας.

Λίγο αργότερα η Χριστιάνα επικοινωνεί με την Άννα και προσπαθεί να την πείσει να αποσύρει τη μήνυση: «Το ξέρω ότι ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε, αλλά, σε παρακαλώ, θα μας δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα και στη δουλειά αν συλληφθεί. Σου το ζητάω σαν χάρη και σου εγγυώμαι ότι δεν θα σε ενοχλήσει ποτέ ξανά», της λέει.

Η Γη της Ελιάς-Άννα-Ρούσσος-

Η Εκδίκηση που ορίζει το φινάλε

Την ίδια ώρα, ο Μανώλης πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την έλευση της Αμαλίας χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό για όλα όσα πέρασε η αγαπημένη του φίλη, η Άννα, και μάλιστα από τα χέρια του φίλου και συντοπίτη του, του Ρούσσου. Η Αλεξάνδρα όμως μαθαίνει για τον ξυλοδαρμό της Άννας και αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα: «Σου είχα πει αυτόν να τον απολύσεις και δεν με άκουσες. Ειδικά ύστερα από αυτό που έκανε, δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου. Δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στο λατομείο, ο αλήτης!» λέει στον Αντώνη.

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα στέλνει τον Ρούσσο στη φυλακή και παίρνει εκδίκηση

Στη Μάνη όλοι πιστεύουν ότι ο Ρούσσος έχει εξαφανιστεί, αλλά η Άννα ξαφνικά δέχεται ένα ανατριχιαστικό τηλεφώνημά του, στο οποίο αγριεμένος την απειλεί: «Δεν πρόκειται να μου γλιτώσεις! Θα έρθω να σε βρω και θα σε σκοτώσω», της λέει και η κοπέλα τρομοκρατείται. Την ίδια στιγμή, ο Μανώλης μαθαίνει από σπόντα για την επίθεση του Ρούσσου στην Άννα και γίνεται θηρίο ανήμερο.

Δείτε ακόμηΗ νέα σειρά του MEGA που θα αντικαταστήσει τη Γη της Ελιάς έχει άρωμα Σασμού

Εξαγριωμένος, ψάχνει να τον βρει παντού: «Δεν θα τον πιάσω στα χέρια μου; Θα φτύσει αίμα!», λέει και το εννοεί. Λίγο αργότερα τελικά τον βρίσκει και του ορμάει: «Τι έκανες, ρε άνανδρε; Τόλμησες να σηκώσεις χέρι στην Αννούλα; Θα σε λιώσω!», του λέει κι αρχίζει να του ρίχνει μπουνιές με απίστευτη αγριότητα. Τον σαπίζει στο ξύλο και τον αφήνει αναίσθητο μέσα στα αίματα.

Σχετικά άρθρα