Στον 5ο κύκλο της σειράς "Η Γη της Ελιάς" θα δούμε έναν άντρα να εισβάλλει και να σπέρνει τον θάνατο σε Μάνη και Κρήτη. Ποιος είναι ο serial killer που "καθαρίζει" τα πάντα στο πέρασμα του;
Η Γη της Ελιάς: Τα νέα επεισόδια του Ε’ κύκλου προβλέπεται να είναι καθηλωτικά, καθώς θα δούμε έναν serial killer να σπέρνει τον θάνατο σε Μάνη και Κρήτη. Ποιος είναι ο νέος άντρας που εισβάλλει στην σειρά και βγάζει από την μέση όλους όσους εμπλέκονται στο κύκλωμα trafficking;
Ο πέμπτος κύκλος φέρνει στο προσκήνιο έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος στοχεύει όσους εμπλέκονται σε κυκλώματα trafficking. Υπάρχουν υποψίες ότι ο νέος χαρακτήρας, ο Μανούσος, μπορεί να είναι πίσω από αυτές τις πράξεις. Όποιος κι αν είναι ο αδίστακτος δράστης, το μέλλον του Αντώνη φαίνεται δυσοίωνο.

Η σειρά θα έχει μια συναρπαστική πλοκή με την εισαγωγή ενός δολοφόνου που επιδιώκει να τιμωρήσει όσους εκμεταλλεύονται άλλους μέσω εγκληματικών δικτύων. Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου ενσωματώνει έναν από τους χαρακτήρες της σειράς σε αυτόν τον ρόλο, ο οποίος θα αναλάβει δράση κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις.

Παρόλο που ο Σήφης δεν είναι πλέον στο προσκήνιο, ο γαμπρός του, ο Αντώνης, φαίνεται να συνεχίζει το έργο του. Ένας άλλος χαρακτήρας που θα ενδιαφερθεί για την Δάφνη είναι ο Παυλής, τον οποίο υποδύεται ο Θεόφιλος Πασχάλης. Ο Παυλής είναι ο ανιψιός της Αλεξάνδρας, ένας τίμιος και εργατικός νέος που δουλεύει στα λατομεία και ανακαλύπτει τις παράνομες δραστηριότητες του Αντώνη.

Μήπως ο Παυλής είναι ο δολοφόνος; Και αν ναι, θα καταφέρει να εξουδετερώσει και τον Αντώνη; Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις της σειράς.
Μπορείτε να δείτε ακόμη
- Η Γη της Ελιάς: Τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στον Ε Κύκλο
- Η Γη της Ελιάς: Ο Στράτος πέφτει νεκρός
- Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ιουλία- Πεθαίνει σε σφοδρό τροχαίο
Γη τη ελιάς επόμενα επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο daddy-cool.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς.