Η Γη της Ελιάς: Τα κακά μαντάτα φτάνουν στη Μάνη- Η τραγωδία που τους συνθλίβει

Η Γη της Ελιάς: Τα κακά μαντάτα φτάνουν στη Μάνη – Η τραγωδία που τους συνθλίβει

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού τα κακά μαντάτα φτάνουν στη Μάνη και μία τραγωδία θα τους συνθλίψει όλους.

Η Γη της Ελιάς: Ο Πέμπτος Κύκλος θα είναι γεμάτος ανατροπές και συγκινήσεις. Φαίνεται λοιπόν πως ακόμη μία μεγάλη τραγωδία πλησιάζει για να ταράξει τις ζωές των πρωταγωνιστών. Σας εξασφαλίσαμε τα spoilers που αποκαλύπτουν ποια θα είναι η τραγωδία που θα φέρει τα κακά μαντάτα για ακόμη μία φορά στη Γη της Ελιάς.

Με μια σκηνή που έκοψε την ανάσα ολοκληρώθηκε ο τέταρτος κύκλος στη «Γη της ελιάς». Είναι η σκηνή όπου πετάνε στη θάλασσα τον αιμόφυρτο Αποστόλη, μπροστά στα μάτια της Άννας. Αν και πολλά γράφτηκαν ότι ο Αποστόλης σώθηκε από τον βυθό, η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε…

Η Άννα βρίσκεται κλεισμένη και φρικτά κακοποιημένη από τους Γερακάρηδες σε μια ελεεινή αποθήκη. Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί, ούτε στην Άννα αλλά ούτε και στον Αποστόλη, οι οποίοι είναι εξαφανισμένοι. Στην Αρεόπολη έχει σημάνει συναγερμός και οι δικοί τους άνθρωποι αρχίζουν να ανησυχούν, καθώς δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Η-Γη-της-Ελιάς-Πότης-

Έτσι, απευθύνονται στον Πότη ο οποίος ναι μεν δεν ξέρει την αλήθεια αλλά είναι σίγουρος και εκείνος ότι κάτι άσχημο έχει γίνει, καθώς ο θείος του, ο Βελισάριος Γερακάρης, τον είχε προειδοποιήσει για το τέλος των δύο αδελφών. Φοβούμενος τα χειρότερα και προσπαθώντας να βοηθήσει τον Κουράκο και τους άλλους, τους αποκαλύπτει τις υποψίες τους, ότι ο θείος του τούς έχει κάνει κάτι κακό.

Η Άννα παλεύει για τη ζωή της

Κι ενώ όλοι τους ψάχνουν, στο μεταξύ η Άννα παλεύει στην κυριολεξία για τη ζωή της. Η κοπέλα έχει φτάσει στα όρια της τρέλας και αποφασίζει να τα παίξει όλα κορόνα-γράμματα. Απελπισμένη, βρίσκει την ευκαιρία και αρπάζει το όπλο ενός από αυτούς που την κρατούν φυλακισμένη και τον πυροβολεί, ενώ σε λίγα δευτερόλεπτα πέφτει νεκρός και ο δεύτερος δράστης, ο οποίος μπαίνει στην αποθήκη για να δει τι συμβαίνει μετά το μπαμ που ακούστηκε.

Η-Γη-της-Ελιάς-Άννα-

Η Άννα καταφέρνει να απελευθερωθεί και στη συνέχεια σοκαρισμένη εξιστορεί στους δικούς της ανθρώπους τι έχει συμβεί. Λέει σε όλους ότι πυροβόλησαν τον αδελφό της μπροστά στα μάτια της, αλλά είναι σίγουρη ότι ο Αποστόλης ζούσε και ζητάει τη βοήθειά τους και κυρίως της αστυνομίας για να τον βρουν. Ωστόσο, οι μέρες περνάνε και όλες οι προσπάθειες για να βρεθεί ο Αποστόλης πέφτουν στο κενό.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν ζει ή αν πέθανε, αλλά όλοι ελπίζουν ότι είναι ζωντανός. Και όντως αυτό είναι ένα μυστήριο, καθώς όταν οι δράστες τον πέταξαν στη θάλασσα ο Αποστόλης ζούσε και ήταν απλώς τραυματισμένος όταν βρέθηκε στα άγρια κύματα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αποστόλης-

Τα κακά μαντάτα

Οι μέρες περνάνε και η αγωνία είναι μεγάλη! Η Άννα ελπίζει ότι θα ξαναδεί τον αδελφό της, ενώ η Αναστασία τον κλαίει απαρηγόρητη. Τα συναισθήματα όλων είναι ανάμεικτα. Άλλοι ελπίζουν, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ο Αποστόλης δεν ζει πλέον.

Ο καιρός περνάει και μια αναπάντεχη είδηση έρχεται να συνταράξει τους πάντες. Ψαράδες από την περιοχή εντοπίζουν κάτι που έχει ξεβράσει το κύμα. Γίνεται άμεσα κινητοποίηση και ανακαλύπτουν ότι αυτό που βγήκε στην ακτή, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πτώμα.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να ανακαλύψουν την ταυτότητα του άντρα που βρέθηκε νεκρός. Αν και φοβούνται ότι μπορεί να είναι ο Αποστόλης, δεν είναι ακόμα σίγουροι. Οι αρχές περισυλλέγουν το πτώμα και το πηγαίνουν για εξέταση, όπου διαπιστώνεται ότι ανήκει στον Αποστόλη. Ένα ακόμα χτύπημα έρχεται να προστεθεί στη ζωή της Άννας.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αναστασία-

Ο μόνος άνθρωπος που της είχε απομείνει στη ζωή ήταν ο αδελφός της και τώρα είναι κι αυτός νεκρός. Η κοπέλα δεν μπορεί να διαχειριστεί κι άλλη απώλεια κι άλλο πένθος, και καταρρέει. Δίπλα της, όπως δίπλα και στην άτυχη Αναστασία, είναι όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι που μάταια προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο. Ο πόνος είναι ανείπωτος και για τις δύο γυναίκες.

TV24

Μπορείτε να δείτε ακόμη