Γιώργος Χρυσοστόμου: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι χωρίς αλκόολ ήταν υπέροχες – Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Ο  ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή studio 4  για το θέμα που αντιμετώπιζε παλιότερα  με το αλκοόλ και για το  το πώς ο ίδιος το έζησε μέσα στην  στην καθημερινότητά. Ακόμη αναφέρθηκε στο πως κατάφερε ο ίδιος να το ξεπεράσει.

Ο ίδιος είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την περίοδο της εξάρτησής του από το αλκοόλ συμφώνα με το  gossip-tv.gr , λέγοντας πως δεν είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση να το σταματήσεις, απλά θέλει πολύ μεγάλο πείσμα και εσωτερική δύναμη. Χαρακτηριστικά, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Επειδή είναι δύσκολα διαχειρίσιμο όλο αυτό, πας και το πνίγεις. Όλοι οι ηθοποιοί μετά από μία παράσταση πάνε ή να φάνε ή να πιούνε. Είναι μία διαδικασία πένθιμη. Είναι ξερίζωμα να φύγεις από το καμαρίνι από μια επαφή – μη επαφή με κόσμο. Το θέατρο έχει να κάνει πολύ με την μοναξιά.»

Γιώργος Χρυσοστόμου: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι χωρίς αλκόολ ήταν υπέροχες – Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Μιλώντας στην εκπομπή “Στούντιο 4” με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε: «Δεν ερωτεύτηκα, μάλωσα με έναν φίλο μου για δουλειά. Έχουμε επέτειο, την ημέρα που μαλώσαμε, εγώ σταμάτησα να πίνω αλκοόλ. Έτσι έχει καταγραφεί. Έφυγα από την πρόβα και πήγα σε ένα μπαρ. Εκείνη την ώρα είπα ότι δεν θέλω αλκοόλ και μετά έμεινε.»

Δείτε επίσης : Αφροδίτη Λιάντου: Η Μύρταλη από τη Γη της Ελιάς με τον σύντροφό της  Τα φιλιά και οι αγκαλιές

Γιώργος Χρυσοστόμου: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι χωρίς αλκόολ ήταν υπέροχες – Η εξομολόγηση του ηθοποιού

«Ήθελα να σταματήσω να δουλεύω, δεν γινόταν άλλο σε μπαρ. Δοκίμασα μία φορά να μην πιώ κι αυτό που γινόταν κατά τις 00.30 ήταν τρομερά λυπηρό… Το αλκοόλ δεν ήταν πρόβλημα, δεν πήγα στο ΚΕΘΕΑ. Είπα ότι κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από την ζωή μου γιατί με εκνεύριζε. Το αλκοόλ μπαίνει μετά από μια παράσταση γιατί δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο για να αποφορτιστεί ο ηθοποιός από μια παράσταση… Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι χωρίς αλκοόλ ήταν υπέροχες».

 

 

Close