Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 27, 28

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια 27, 28.  Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Πάλι χαμός θα γίνει…

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 27 στις 10/12/2022

Επεισόδιο 27

Σάββατο 

Έχοντας πείσει την τράπεζα να μην χρηματοδοτήσει τον Μενέλαο, ο Φίλιππος πιστεύει ότι έχει το πάνω χέρι και ζητά ξανά από τον Μενέλαο να σκεφθεί τον μεταξύ τους συνεταιρισμό.

Παράλληλα, ο Θανάσης συναντιέται με τη Μαργαρίτα και τη ρωτάει αν πιστεύει ότι ο Στρατής είναι ικανός για φόνο. Εκείνη του λέει ότι στο μυαλό του Στρατή υπάρχει μόνο ο έρωτάς του για μια Σύρια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από ζήλεια

Ο Θανάσης καλεί τον Στρατή και του ζητά να επιβεβαιώσει το άλλοθί του τη νύχτα του φόνου, αλλά ο Στρατής αρνείται να του πει με ποια ήταν, για να προστατέψει τη Ραζάν.

Εν τω μεταξύ, η Αναστασία βρίσκει τον Χάρη που ζωγραφίζει κοντά στη θάλασσα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι ηλεκτρισμένη. Κι ενώ η Ραζάν υπογράφει τα χαρτιά που της δίνουν την αποκλειστική κυριότητα της ταβέρνας, ο Θανάσης πηγαίνει στην ταβέρνα και την ρωτάει αν τη νύχτα του φόνου του Αντρέα, ήταν με τον Στρατή.

Γλυκάνισος – Επεισόδιο 28 στις 11/12/2022

Επεισόδιο 28

Κυριακή 

Ο Περικλής δείχνει σε όλους το βίντεο όπου ο Έκτορας προκαλεί το ατύχημα του Νικήτα. Η αποκάλυψη πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια Δεμίρη. Παράλληλα, η Ραζάν κάνει έρωτα με τον Καρίμ, αλλά το μυαλό και η καρδιά της είναι αλλού. Την επόμενη μέρα, ο Στρατής βρίσκει τον Περικλή και του ζητά να μη χρησιμοποιήσει το βίντεο, εναντίον της
οικογένειάς του. Στο αστυνομικό τμήμα, ο Ευστρατίου υποπτεύεται ότι ο Αντρέας είχε συνεργό και πιθανόν, αυτός να τον δολοφόνησε.

Δείτε ακόμη Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 25, 26

Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Αριάδνη βλέπει τον Πωλ να μιλάει με την Αναστασία και της λέει ότι αυτός ευθύνεται για την απόλυση του Θόδωρου από τον Φίλιππο. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η τράπεζα ενημερώνει τον Μενέλαο ότι η αίτηση δανείου του εγκρίθηκε ενώ ο Ευστρατίου ενημερώνει τον Μπίλι ότι στην Αθήνα έπιασαν «δικούς τους» μετανάστες με πλαστά διαβατήρια. Από την άλλη, η Φάζια προτείνει στη Ραζάν να έρθει με τον Στρατή, στο σπίτι της, ενώ ο Πωλ ζητά την άδεια του Έκτορα, για να «κλέψει» τη συνταγή του Περικλή.

Close