Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Μυρτάλη – Δημοσθένη και λυσσάει από την ζήλεια.

Ε βέβαια Αλέξη, μην χάσεις το κελεπούρι!!! ΚΛΑΙΜΕ!

Πέρα από τα προβλήματα που του δημιουργεί η κόρη του από τότε που ήρθε στην Αρεόπολη ο Δημοσθένης έχει να αντιμετωπίσει και νέες απειλές λόγω δουλειών που έχει ανοίξει στην Αθήνα.

Δύο άντρες με όπλα απεσταλμένοι του αθηναϊκού κυκλώματος διακίνησης τον περιμένουν έξω απ’ το σπίτι του και τον αιφνιδιάζουν λέγοντάς του να σταματήσει άμεσα το εμπόριο ναρκωτικών στην πόλη τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς για Στάθη Εύα

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με Φίλιππο και Ειρήνη

Φυσικά αυτός δεν το βάζει κάτω. Παράλληλα, προχώρα το σχέδιο του για την επιχείρηση των Βρεττάκων και επισκέπτεται για άλλη μια φορά την Μυρτάλη προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Όμως ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψή του στο σπίτι της αγαπημένης του και της κάνει μία τρομερή σκηνή ζηλοτυπίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λιώνει στην αγκαλιά του Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πλακώνει την Ειρήνη

Παράλληλα ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πως θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του αφεντικού του ενώ στην Αθήνα οι δύο αντίπαλες συμμορίες του Δημοσθένη και του Κεφαλά συγκρούονται άγρια με απώλειες και απ’ τις δύο πλευρές.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εκδικείται με αισχρό τρόπο την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τεστ DNA δείχνει πως Ειρήνη-Φίλιππος είναι αδέρφια

Όταν η Ισμήνη βρίσκει στο πάτωμα ένα χαρτί με το όνομα του Κεφαλά τα βάζει με τον Κωσταντίνο ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί. Γνωρίζοντας όμως καλά το τι συμβαίνει στην Αθήνα έχει αρχίσει να φοβάται πολύ για τα ενδεχόμενα αντίποινα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Αντιγόνη με τον Άρη;

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close