Ο Β' Κύκλος της σειράς έρχεται πολλά υποσχόμενος. Νέα ζευγάρια θα δημιουργηθούν που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.
Grand Hotel: Ο Β’ Κύκλος της σειράς έρχεται και φέρνει μαζί του ανατροπές και συγκινήσεις. Στο daddy-cool.gr σας εξασφαλίσαμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν στην επόμενη σεζόν, ποια θα χωρίσουν αλλά και ποια θα παραμείνουν μαζί. Ετοιμαστείτε για spoilers που θα καθηλώσουν.
Τι θα ήταν το «Grand Hotel», αν δεν πρωταγωνιστούσε ο έρωτας; Ωραίες οι αστυνομικές ιστορίες και το σασπένς, αλλά τα παραμύθια δεν έχουν μόνο δράκους. Τα ζευγάρια της δραματικής σειράς επιστρέφουν δριμύτερα και κάποιοι ήρωες θα αγγίζουν την ευτυχία, άλλοι θα την χάσουν και κάποιοι θα πληρώσουν το τίμημα των πράξεών τους.
Το μέλλον των ζευγαριών της σειράς Grand Hotel
Αλίκη – Άρης
Η Αλίκη από την αρχή δε δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Άρη, ακόμη κι αν είναι φίλος του Πέτρου. Τα αισθήματα είναι… αμοιβαία, καθώς ο Δανέζης τη θεωρεί μια ακόμη Γαζή. Όμως, η αρχική αντιπάθεια θα μετατραπεί σε συμπάθεια. Ο χαμός του Πέτρου θα τους ενώσει κι ο ένας θα βρει παρηγοριά στον άλλον. Καθώς ο Άρης γνωρίζει την Αλίκη όλο και καλύτερα, θα ανακαλύψει την καθαρότητα του χαρακτήρα της και την καλή της ψυχή.

Η Αλίκη, από την πλευρά της, που δεν έχει κανέναν πια, θα αρχίσει να τον εμπιστεύεται. Αυτή η αλληλοεκτίμηση που αρχίζει να δημιουργείται αλλά και η αγάπη τους για τον Πέτρο θα τους φέρουν πιο κοντά κι οι δύο νέοι θα αρχίσουν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, τα οποία στην αρχή δεν τολμούν να παραδεχτούν καν στον ίδιο τους τον εαυτό. Θα έρθει, όμως, η στιγμή που η σπίθα θα γίνει φλόγα.
Κυβέλη – Ρήγας- Ελένη
Οι σχέσεις του Ρήγα και της Κυβέλης δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες μετά όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, όπου ο Αλεξίου πήγε να πνίξει με τα ίδια του τα χέρια την σιδηρά κυρία του Grand Hotel κι εκείνη ξεφεύγοντάς του τον απείλησε με όπλο, προκειμένου να της ξαναγράψει πίσω το ξενοδοχείο. Οι στιγμές πάθους που έζησαν φεύγουν ανεπιστρεπτί καθώς κι ό,τι αισθάνθηκε ο ένας για τον άλλον.

Η απώλεια του ξενοδοχείου και η κακοποίηση της Αλίκης στα χέρια του θα πυροδοτήσουν ένα πόλεμο χωρίς τέλος. Πλέον οι δυο τους θα χωριστούν σε δυο στρατόπεδα και θα είναι αντίπαλοι σε μια ανελέητη μάχη.
Εκείνη η οποία θα βρει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να κερδίσει από όλη αυτή την ιστορία, είναι η Ελένη, που θα γίνει σύμμαχος του Ρήγα και ξανά ερωμένη του. Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους και αποφασίζουν να καταστρέψουν την οικογένεια Γαζή ολοκληρωτικά.
Δέσποινα – Νικόλας
Ο Νικόλας δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει διαζύγιο από την Ελένη, αλλά βλέπει πλέον καθαρά το προσωπείο της, αλλά και την μεγάλη αγάπη που νιώθει για εκείνον η Δέσποινα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και το ζευγάρι, παρά τα εμπόδια που θα πρέπει να υπερσκελίσει, θα καταφέρνει να βγαίνει ενωμένο από κάθε μάχη, που έχει να δώσει.

Η Δέσποινα θα είναι πάντα στο πλευρό του και θα κάνει υπομονή, όσο κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αργήσει, λόγω της κατάστασης, να βάλει στεφάνι. Ακόμη και στα δύσκολα θα σταθεί στον αγαπημένο της, αφού δεν θέλει να τον χάσει. Ξέρει πόσο καλή ψυχή έχει, και στις δύσκολες στιγμές θα είναι το στήριγμά του. Δεν είναι όμως μόνη. Η Θεώνη και η Αγγέλα θα είναι πάντα στο πλευρό τους.
Θεώνη – Χαραλάμπης
Ο έρωτας αυτός έχει περάσει από σαράντα κύματα. Κι ενώ πιστέψαμε ότι τα βάσανά του τελείωσαν, αφού κατάφερε, περνώντας δια πυρός και σιδήρου, να παντρευτεί, το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου μας έδωσε ένα δυνατό spoiler. Η Θεώνη πετά τη βέρα της στον Χαραλάμπη και τον χωρίζει. Η γυναίκα αυτή βάζει την τιμή της πάνω από όλα.

Όταν θα μάθει ότι ο άντρας της έμπλεξε σε παρανομίες και ότι πήγε να σκοτώσει τον Ρήγα, για να βρει λεφτά για την εγχείρηση, προκειμένου να περπατήσει, δεν θα του το συγχωρήσει. Του είχε πει επανειλημμένως ότι θα τα κατάφερνε και μόνη της και τον είχε προειδοποιήσει να μην μπλέξει.
Προτιμούσε να είναι στο αναπηρικό καρότσι και να τον έχει κοντά της παρά να είναι όρθια και μακριά του. Ο Χαραλάμπης έχει συλληφθεί αλλά θα βγει από τη φυλακή γρήγορα. Όμως, η Θεώνη δεν θα μπορέσει να τον δικαιολογήσει στο ελάχιστο που επ’ αμοιβή θα γινόταν φονιάς. Δεν θα καθίσει καν να ακούσει τι έχει να της πει. Κι οι δύο θα πληγωθούν, ενώ ο Χαραλάμπης δύσκολα θα ξεμπλέξει από τους ανθρώπους του Χατζημήτρου. Έτσι για αρκετό διάστημα το ζευγάρι θα ζει χωριστά.
Πελαγία – Βαγγέλης
Ο Βαγγέλης και η Πελαγία είναι από τα ζευγάρια που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τον έναν μακριά από τον άλλον. Αγαπιούνται βαθιά και χάρη στον Χρόνη, ο Βαγγέλης κατάφερε να πάρει διαζύγιο και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πελαγίτσα. Το ζευγάρι πλέον δεν έχει κανένα εμπόδιο στο δρόμο του και φαίνεται ότι στην αρχή της νέας σεζόν τουλάχιστον θα ζήσει για αρκετά επεισόδια ευτυχισμένο.

Βέβαια, καθώς είναι καλοί φίλοι και νοιάζονται για τους ανθρώπους γύρω τους, όλα όσα συμβαίνουν θα τους επηρεάζουν. Κι οι δυσκολίες του Νικόλα και της Δέσποινας, αλλά και τα όσα αντιμετωπίζουν ο Χαραλάμπης και η Θεώνη. Φυσικά θα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για εκείνους, αλλά η δική τους ζωή δείχνει να κυλάει ήρεμη.
Αλέξανδρος – Σοφία
Είναι ένα ζευγάρι που αγαπιέται βαθιά. Όμως από τη στιγμή που η Σοφία έπεσε από τη σκάλα η σχέση τους ράγισε. Και οι δύο έχασαν τις ισορροπίες τους, θόλωσε η εμπιστοσύνη τους και βρίσκουν στον δρόμο τους συνέχεια εμπόδια. Παρόλα αυτά, εκείνος για χάρη της έχει μπει μέχρι και φυλακή, ενώ εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της ακόμη κι αν ξέρει έχει σκοτώσει την βαρόνη Ελισάβετ.

Εκείνη τον έχει υπερασπιστεί πολλές φορές για την αδικία, που έχει υποστεί από την Κυβέλη. Η Σοφία και ο Αλέξανδρος δεν το βάζουν κάτω. Η σχέση τους έχει πολλές ρωγμές και προκλήσεις, όμως δε σπάει. Τους ενώνει ο γιος τους, ο μικρός Γεώργιος, αλλά και το νέο μέλος της οικογένειας που περιμένουν να έρθει, αφού η Σοφία είναι έγκυος.
Ο Αλέξανδρος θέλει πολύ να κάνουν μια νέα αρχή, να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να δημιουργήσουν τον κόσμο στον οποίο θέλουν να ζήσουν. Όμως, δεν είναι αποφασισμένη να αφήσει το ξενοδοχείο και κάποιες φορές λειτουργεί ως μια μικρή Κυβέλη κι αυτό θα επηρεάσει τη σχέση με τον άντρα της, που έχει άλλα πλάνα κατά νου.
Σουμέλα – Βλαδίμηρος
Ένας έρωτας έχει γεννηθεί μέσα στις κουζίνες του Grand Hotel κι αυτός είναι της Σουμέλας και του σεφ Βλαδίμηρου. Στην αρχή ξεκίνησε ως… κόντρα μεταξύ γκουρμέ και πολίτικης κουζίνας, αλλά τελικά βρέθηκε η χρυσή συνταγή.

Αν κι η Σουμέλα που είναι χήρα με δυο παιδιά που ζουν μακριά της, είχε τους ενδοιασμούς της κι εκείνος άργησε να της δείξει τα αισθήματά του, τελικά ο έρωτας βρήκε τον δρόμο του. Όμως, οι δυο τους με όσα συμβαίνουν γύρω τους, διαφώνησαν για τη στάση που έπρεπε να κρατήσουν και χώρισαν. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, για να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλον και στο δεύτερο κύκλο της σειράς θα τους δούμε να συνεχίσουν να είναι μαζί, αφού τα έχουν ξαναβρεί.
Νέος έρωτας για τον Ιορδάνη
Ο Ιορδάνης είναι μονίμως ερωτευμένος και ξελογιασμένος. Χαίρεται τη ζωή του ως εργένης κι έχει δηλώσει επανειλημμένως στη μητέρα του ότι ο γάμος δεν είναι για εκείνον και ότι δεν έχει κατά νου να κάνει το… απονενοημένο.
Ύστερα όμως από την ισχυρή έκρηξη που θα συμβεί στο ξενοδοχείο από την βόμβα που θα μπει στα θεμέλια του και τις ζημιές που θα υποστεί, η Κυβέλη βλέπει το γάμο ως μονόδρομο. Του ζητάει να παντρευτεί μια πλούσια κληρονόμο, προκειμένου με την προίκα της να επισκευάσει το Grand Hotel, ώστε να μην αναγκαστούν να το πουλήσουν.

Εκείνος, όμως, δεν θέλει ούτε να το ακούσει. Μάλιστα, όταν στο ξενοδοχείο μετά την έκρηξη καταφθάνει ιατρική βοήθεια, γνωρίζει μια νοσοκόμα. Αυτή η κοπέλα θα καταφέρει να τον συγκινήσει πραγματικά και για πρώτη φορά θα νιώσει ερωτευμένος. Έτσι, θα προσπαθήσει να την κατακτήσει και θα τα καταφέρει. Μόνο που η κοπέλα δεν είναι η απλή νοσοκόμα που νομίζει.
Μπορείτε να δείτε ακόμη
- Η Κυβέλη τους κλείνει οριστικά το στόμα
- Μαθαίνει τα σκοτεινά μυστικά του Χαραλάμπη και σαστίζει- Τον στήνει στον τοίχο και τον καταστρέφει
- Η φωτογραφία από την κηδεία του Πέτρου που ανατρέπει τα πάντα
Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο daddy-cool.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της