Αποχωρεί ο Γιάννης Κουκουράκης από το Grand Hotel; Γιατί δεν ήταν στους βασικούς πρωταγωνιστές του Β' Κύκλου; Όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ.
Grand Hotel: Οι τηλεθεατές ανυπομονούν να ξεκινήσει το Β’ Κύκλος της σειράς για να πάει ο Ρήγας στην ευχή του Θεού και η Αλίκη με τον Πέτρο να είναι μαζί! Όμως μπορεί η παραγωγή ή ο ίδιος ο Γιάννης Κουκουράκης να έχουν άλλα σχέδια. Γιατί δεν ήταν στους βασικούς πρωταγωνιστές του Β’ Κύκλου; Σας έχουμε όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ.
Η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 πραγματοποιήθηκε χθες 8/7 με το Grand Hotel να παίρνει φυσικά και επίσημα το φως για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, είδαμε την Αλίκη να το σκάει ξανά από το ξενοδοχείο με τη βοήθεια του Άρη Δανέζη (Δημήτρης Κίτσος) και να ετοιμάζεται να φύγει μακριά με τον Πέτρο.

Μόνο που κάποιος ή κάποια έχει άλλα σχέδια! Τη στιγμή που το ζευγάρι φιλιέται παίρνοντας μια ελπίδα για το μέλλον τους, ένας πυροβολισμός ακούγεται. Ο Πέτρος πέφτει κάτω με μια λίμνη αίματος γύρω του και η Αλίκη καταρρέει ιδίως όταν βλέπει ποιος σήκωσε το όπλο εναντίον του αγαπημένου της.
Δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιάννη Κουκουράκη να μην συνεχίζει τη δεύτερη σεζόν, ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Βέβαια, μία εικόνα από την παρουσίαση του προγράμματος «άναψε» φωτιές στο X με τις αντιδράσεις να μην είναι και οι πιο ήρεμες.

Όπως θα δείτε παρακάτω, οι πρωταγωνιστές που φαίνονται είναι ο Τάσος Νούσιας, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, η Καλλιόπη Χάσκα και ο Δημήτρης Κίτσος. Αυτό ήταν η αφορμή για να αντιδράσουν οι λάτρεις του team Πέτρου – Αλίκης και να δηλώνουν την αγανάκτησή τους.
Αλίκη και Κυβέλη στα μαχαίρια στο Β’ Κύκλο της σειράς
Σε ποια σειρά «μετακομίζει» ο Κουκουράκης τη νέα σεζόν;
Να σημειώσουμε, ότι δημοσίευμα της Real News θέλει τον Γιάννη Κουκουράκη να εντάσσεται στο δυναμικό της ΕΡΤ με αφορμή τη νέα σειρά για τη ζωή του Ελευθέριου Βενιζέλου. Μέσα από αυτό το ιστορικό δράμα, των δέκα επεισοδίων, (κόστος επεισοδίου 113.441 ευρώ), θα ζωντανέψει η εμβληματική προσωπικότητα του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Αυτή τη στιγμή η στελέχωση της σειράς Ελευθέριος Βενιζέλος, η ζωή ενός ηγέτη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Θάνος Τοκάκης, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή, για να ενσαρκώσει τον κορυφαίο πολιτικό Ελευθέριο Βενιζέλο.
Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται επίσης ο Γιάννης Κουκουράκης για να αναλάβει τον ρόλο του βασιλιά Κωνσταντίνου, αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Επίσης ο Γρηγόρης Βαλτινός θα υποδυθεί τον Εμμανουήλ Μπενάκη, ενώ αναζητείται ακόμα ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Ο Πέτρος γίνεται ένας άλλος και κάνει το μεγαλύτερο κακό στο Ρήγα
