Στην συνέχεια των επεισοδίων της σειράς "Grand hotel" θα δούμε πως η Ελπίδα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, που κανένας άντρας δεν θα μπορούσε να δεχτεί.
Grand Hotel: Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα δούμε πως η μητέρα της Ελπίδας, ενώ αρχικά ήταν αντίθετη με τον γάμο της κόρης της με τον Ιορδάνη, στην συνέχεια συμφώνησε. Η γυναίκα, οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, καθώς, η Ελπίδα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να δεχτεί.
Στο ποτό το ρίχνει για άλλη μια φορά ο Ιορδάνης στο Grand Hotel αφού η ιδέα του γάμου τον πνίγει, με την Ελπίδα να τον παρατάει σύξυλο. Ο νεαρός Γαζής δήλωσε ερωτευμένος από την πρώτη στιγμή με τη νοσοκόμα έκανε τα πάντα για να την αναζητήσει.
Μπορεί οι παρεξηγήσεις ανάμεσά τους να μην έλειψαν, αλλά ο έρωτάς τους ήταν πιο δυνατός παραμερίζοντάς κάθε τι που έμπαινε εμπόδιο. Όταν η μητέρα της Ελπίδας εμφανίστηκε στο Grand Hotel, η Κυβέλη εξέλαβε προσβολές και ειρωνείες για την οικονομική της κατάσταση. Η συμπεθέρα της δεν έδωσε την ευχή της, με την Κυβέλη να ψάχνει άλλη υποψήφια νύφη για τον γιο της και κυρίως να είναι πλούσια.

Έφυγε τρέχοντας φορώντας το νυφικό της
Τελικά, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν με τη μητέρα της Ελπίδας να συμφωνεί με τον γάμο. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι η Ελπίδα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που κανείς άλλος δεν θα δεχόταν. Τι είναι αυτό; Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί. Οι συζητήσεις για τις διαδικασίες του γάμου ξεκινούν, με την Κυβέλη να προτείνει να γίνουν όλα στο Grand Hotel όπως αρμόζει σε έναν Γαζή.

Αλλά όσο οι μέρες περνούν, ο Ιορδάνης αρχίζει να πνίγεται. Παρηγοριά του είναι το ποτό και κάθε μέρα μεθάει και πέφτει αναίσθητος για ύπνο. Σε αντίθεση με την Ελπίδα που έχει σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες.
Την άμαξα με τα άσπρα άλογα, τα περιστέρια που θα αφήσουν να πετάξουν πάνω από τους καλεσμένους. Ο Ιορδάνης προσπαθεί να την κατεβάσει από το συννεφάκι της, με εκείνη από τη μια να προβληματίζεται και από την άλλη να συνεχίζει τα σχέδιά της.

Η σταγόνα, όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι είναι όταν η Ελπίδα έφυγε από το σπίτι της και πήγε στο Grand Hotel φορώντας το νυφικό της για να το δει τον αγαπημένο της. Εκείνος μόλις την αντίκρισε έπαθε σοκ, λέγοντάς της ότι εάν τη δουν να κυκλοφορεί έτσι θα την περάσουν για τρελή!
Για αυτό επικαλέστηκε τις μεγάλες δυνάμεις, φέρνοντας τη Σοφία να της φέρει ένα φόρεμα για να αλλάξει. Η αντίδρασή του έκανε την Ελπίδα να απογοητευτεί και να φύγει τρέχοντας από το ξενοδοχείο φορώντας το νυφικό της. Θα μπορέσουν να τα βρουν;
Σχετικά άρθρα:
- Grand Hotel: Το γράμμα που άφησε πίσω του ο νεκρός λύνει τον γρίφο
- Grand Hotel: Ο Νικόλας φεύγει οριστικά από την Κηφισιά
- Grand Hotel: Ρήγας και Διονύσης στα μαχαίρια για τα μάτια της Κυβέλης
- Grand Hotel: Το σημάδι στο χέρι προδίδει την αληθινή του ταυτότητα
- Grand Hotel: Η Φρίντα στέκεται στο πλευρό του Βλάσση και παλεύει να τον σώσει
Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Διαβάστε πρώτοι στο daddy-cool.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της