Grand Hotel: Ο Βλάσσης βάφει τα χέρια του με αίμα και τον σκοτώνει εν ψυχρώ

Grand Hotel: Ο Βλάσσης βάφει τα χέρια του με αίμα και τον σκοτώνει εν ψυχρώ

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς, Grand Hotel, θα είναι καταιγιστικές, καθώς θα δούμε τον Βλάσση να βάφει τα χέρια του με αίμα και να κάνει φόνο για χάρη της Ελένης.

Grand Hotel: Πολύ δύσκολες ώρες θα βιώσει η Ελένη στα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς θα την δούμε να πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και να καταλήγει αιμόφυρτη. Για καλή της τύχη, όμως, μπροστά της εμφανίζεται ο Βλάσσης, ο οποίος στην προσπάθεια του να την προστατεύσει, σκοτώνει τον κακοποιητή της.

Η Ελένη φεύγοντας από το ξενοδοχείο αναζήτησε δουλειά και στέγη, δίχως αποτέλεσμα. Όπου και να στράφηκε έλαβε μόνο υποτίμηση και αδιαφορία. Και όχι άδικα! Οι πράξεις της όλο αυτό το διάστημα, μόνο ειρηνικές δεν ήταν. Με στόχο τα λεφτά και τη χλιδάτη ζωή, έφτανε πάντα στα άκρα με ψέματα και δολοπλοκίες. Όπως ακριβώς έκανε και στο πανδοχείο της Μαρίτσας που ήταν η μόνη που δέχθηκε να της δώσει στέγη και δουλειά.

Δύσκολες ώρες για την Ελένη

Όταν η Μαρίτσα ενημερώθηκε από τον Άρη ότι κρυφακούει τους πελάτες και στη συνέχεια τους εκβιάζει, την έδιωξε κακήν κακώς. Έτσι, το πεζοδρόμιο ήταν μονόδρομος για την Ελένη. Βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι για να μπορεί να κοιμάται τα βράδια και αποφάσισε μετά πόνου και δίνει το κορμί της σε άντρες.

Grand Hotel: Η τραγική κατάληξη της Ελένης- Γίνεται πόρνη και κακοποιείται βάναυσα

Ένα βράδυ, λοιπόν, ένας άντρας την πλησίασε και αποφάσισε να πάει μαζί του με σκοπό να λάβει πολλά χρήματα. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν άρδην! Εκείνος την έσυρε στο δρόμο και άρχισε να της χτυπά με δύναμη το κεφάλι στο έδαφος μέχρι που μάτωσε. Οι φωνές της ακούστηκαν παντού. Για καλή της τύχη εκείνη την ώρα από το στενό περνούσε ο Βλάσης, ο οποίος έτρεξε να τη σώσει.

Δείτε ακόμηGrand Hotel: Ο Πέτρος παραιτείται και φεύγει οριστικά

Grand Hotel: Ο Βλάσσης εκμεταλλεύεται με τον χειρότερο τρόπο τον Χαραλάμπη

Παρότι ο εν λόγω άντρας τον απείλησε με μαχαίρι, ο Βλάσης κατάφερε να τον αφοπλίσει. Αλλά ο θυμός του ήταν τέτοιος που τον πλάκωσε στις μπουνιές μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή. Η Ελένη σώθηκε για άλλη μια φορά από τα χέρια ενός αδίστακτου άντρα, με τον Βλάση να γίνεται η ασπίδα της.

Σχετικά άρθρα