Επεισόδιο 130
Η Κάτια συνέρχεται από το χτύπημα και βλέπει δίπλα της νεκρό τον Νίκο. Στο χέρι της βρίσκεται το όπλο του φόνου και έτσι συνειδητοποιεί με πανικό το κόλπο της Μάρθας να τον βγάλει από τη μέση, φορτώνοντας σ’ αυτήν την ευθύνη.

Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος καλεί τη Μαρίνα να πει την αλήθεια και να παραδοθεί και εκείνη του ζητάει 24 ώρες περιθώριο, για να κλείσει όλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς της. Πώς μπορεί να εξηγήσει στη Μελίτη αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Και ενώ η Εύα προσπαθεί να τραβήξει με κάθε τρόπο στα δίχτυα της τον Αργύρη, ο Κωστής με τον Άρη και τον Δημήτρη αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να στήσουν παγίδα στον Χατζή. Μάταια η Ρένα προσπαθεί να αποτρέψει τον Αντρέα από το εγχείρημα.

Επεισόδιο 131
Η Μαρίνα παραδίδεται στην Αστυνομία και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Αστυνόμο για τη σχέση της με την Κάτια, για το πώς βρέθηκε στη φυλακή και γέννησε την Μελίτη, αλλά και γιατί αναγκάστηκε να αλλάξει την ταυτότητά της.  Η Κάτια πλησιάζει τον ψυχίατρο της Μάρθας, προσπαθώντας να βρει στοιχεία που να την αθωώνουν.

Ο Αστυνόμος ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε στο χέρι του Νίκου ανήκει στην Κάτια. Ο Αργύρης και ο Φώτης πηγαίνουν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος και βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί την Κάτια. Η Μάρθα αποφασίζει να επισκεφτεί την Μαρίνα στο κρατητήριο. Ο Αστυνόμος συναντάει την Μαρίνα στο κρατητήριο και της κάνει ένα απρόσμενο δώρο.

Επεισόδιο 132
Η Μαρίνα συναντάει τον αστυνόμο και του αποκαλύπτει τη θεωρία του ψυχιάτρου για το πώς βρέθηκε το αίμα του Φώτη στο σημείο του εγκλήματος. Μάλιστα, η κοπέλα τον παρακαλεί να βρει έναν τρόπο να πάρει δείγμα αίματος από τον Νίκο καθώς ο πατέρας της θα μπει άδικα στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ ενώ ο πραγματικός ένοχος θα απολαμβάνει στιγμές ελευθερίας.

Από την άλλη, η Εύα καταφέρνει και πείθει τον Γιάννη να μην κάνουν πίσω στο σχέδιό τους για τον Αργύρη. Η ίδια, μάλιστα, του τονίζει πως αυτή είναι η μοναδική ευκαρία που έχουν για να σωθούν οικονομικά. Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης καταφέρνει και εισβάλλει στο δωμάτιο του Νίκου, καθώς έχει στόχο να κλέψει τη φωτογραφία της Μαρίνας από την περίοδο που βρισκόταν στη φυλακή. Ωστόσο, τον νεαρό τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Επεισόδιο 133
Η Κάτια συλλαμβάνεται για το φόνο του Νίκου κι ο Αστυνόμος την ανακρίνει, καθώς όλα τα στοιχεία οδηγούν στην ενοχή της. Ο Αντρέας κι ο Κωστής στήνουν παγίδα στο Χατζή για να τον ξεσκεπάσουν. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Αστυνόμο ότι η Κάτια είναι αθώα, ενώ η Μάρθα συνεχίζει να παίζει το θύμα. Μια απρόσμενη συνάντηση του αστυνόμου με την Εύα, προκαλεί την ταραχή του Αργύρη.

 

Close