H Γη της Ελιάς: Ξανά μαζί μετά τον χωρισμό

H Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε ζευγάρι είναι ξανά μαζί μετά τον χωρισμό.

Επανασυνδέσεις ακούω… Μπράβο μπράβο μην χωρίζετε καλέ κάθε λίγο και λιγάκι έλεος πια…

Στην Γη της Ελιάς ο Ισίδωρος βρίσκεται ένα βήμα πριν την φυλακή, καθώς όλη η οικογένεια είναι έξαλλη μαζί του. Η Μυρτάλη δεν δέχεται καμία συμφωνία και την τελευταία στιγμή, την κατάσταση σώζει η Αθηνά έχοντας στον πλευρό της τον Ιάκωβο!

H Γη της Ελιάς: Ξανά μαζί μετά τον χωρισμό

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Στάθη μου εσύ δεν είχες ούτε σώβρακο

Ο Ιάκωβος  σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σήριαλ είναι πυρ και μανία μετά από όσα έμαθε για την κομπίνα του Ισίδωρου με τη διαθήκη: “πάντα έτσι ήταν. Τα ήθελε όλα δικά του, αλλά δεν περίμενα ότι θα έφτανε και σαυτό το σημείο” λέει. Τα δύο αδέλφια συγκρούονται άσχημα, με την Ιουλία να προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες.

Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος επιτίθεται και στον Κωνσταντίνο, αλλά εκείνος του εξηγεί : “Δεν ξέρω τι θα κάνετε μεταξύ σας, όμως αν εμπλακεί το όνομά μου στην υπόθεση, δεν θα διστάσω να τα βγάλω όλα στο φως και να κλείσω τον Ισίδωρο στη φυλακή” του λεει .

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος φοβισμένος και προκειμένου να γλυτώσει τα χειρότερα, καλεί τη Μυρτάλη και, παρουσία του Ιάκωβου, του Μάνου και της Ιουλίας, της ανακοινώνει: “Μυρτάλη σε φώναξα εδώ για να σου πω ότι αποφασίσαμε να σου παραχωρήσουμε το 50% της περιουσίας”.

Ωστόσο η απάντηση της Μυρτάλης, δεν είναι η αναμενόμενη: “Σας ευχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη. Θα διεκδικήσω ότι ακριβώς μου ανήκει, αλλιώς δεν θέλω τίποτα” του λέει. Βλέποντας ότι ο Ισίδωρος κινδυνέυει πραγματικά να μπει φυλακή, αρχίζουν όλοι να συμβουλεύουν τη Μυρτάλη να συμβιβαστεί στο θέμα της περιουσίας, εκείνη όμως δεν θέλει να κάνει πίσω.

H Γη της Ελιάς: Ξανά μαζί μετά τον χωρισμό

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Μετά από πίεση, η Μυρτάλη κάνει αντιπρόταση στον Ισίδωρο διεκδικώντας το 51% της περιουσίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Ισίδωρος όμως δεν είναι διατεθειμένος να της δώσει τίποτα παραπάνω, ενώ όλοι του λένε να δεχτεί για να γλυτώσει.

Την κίνηση ματ, όμως αποφασίζει να την κάνει η Αθηνά στο οικογενειακό συμβούλιο και με την βοήθεια του Ιάκωβου προσφέρουν το πολυπόθητο 1% και σώζουν στην κυριολεξία τον Ισίδωρο από την φυλακή!

Τα νέα συγκλονιστικά επεισόδια της Γη της Ελιάς πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Η Αρετή ανακοινώνει στον Στάθη πως θέλει διαζύγιο και πως θα κινηθεί δικαστικά για να πάρει πίσω κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει – δείτε εδώ αναλυτικά. Οι καβγάδες ανάμεσα στη Μέλπω και τον Λυκούργο δίνουν και παίρνουν. Έτσι, η Ισμήνη πλησιάζει τη Χάιδω και της μιλά ανοιχτά για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει.

Η Χάιδω αποφασίζει να συγχωρέσει τον Λυκούργο και να αφήσει στην άκρη την παρεξήγηση που προέκυψε με την άφιξη της Μέλπως. Η Ευτυχία αντιλαμβάνεται πως ο Αποστόλης καλοκοιτάζει τη νέα εργάτρια, τη Σοφία (Κατερίνα Κοντού), κι αρχίζει να ζηλεύει. Ο Αποστόλης αντιλαμβάνεται πως η Ευτυχία έχει αρχίσει να ζηλεύει τις επαφές του με τη Σοφία και αποφασίζει να το τραβήξει στα άκρα.

H Γη της Ελιάς: Ξανά μαζί μετά τον χωρισμό

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Στη φόρα το κρυφό μυστικό Αντιγόνης -Μαρίας  Ο Μάνος σε σόκ

Ο Στέφανος πετυχαίνει στον δρόμο τον Στάθη με την Εύα και τα αίματα ανάβουν, καθώς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον θυμό του. Ο Στάθης πηγαίνει στο Τμήμα για να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στον Κουράκο και η κουβέντα τους είναι έντονη.

Η Μαργαρίτα είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στην Άννα και τον Λεωνίδα πως όλοι τους οι κόποι με το νέο θερμοκήπιο, πήγαν στράφι. Το ζευγάρι μαλώνει κι ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον. Η Μυρτάλη βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει, ενώ ο Ιάκωβος παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Αθηνά, αλλά το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close