Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος μαθαίνει τι ενώνει Αντιγόνη και Μαρία και γίνεται χαμός

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς βγαίνει στη φόρα το κρυφό μυστικό Αντιγόνης -Μαρίας – Ο Μάνος σε σόκ

Kαι αυτό ήταν και το κερασάκι στη τούρτα… Α ρε Μάνο γατόνι είσαι… Ντουβρουτζάς θα σου έρθει!!! ΠΩΩΩΩ ΤΟ νου σου στον Ισίδωρο και βλέπω να τριτώνει το κακό και να τον κλαίμε

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνα του Ανέστη η Αναστασία

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος μαθαίνει τι ενώνει Αντιγόνη και Μαρία και γίνεται χαμός

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Αθηνά και Ιάκωβος σώζουν τον Ισίδωρο

Η Ήβη Νικολαΐδου, φέτος συμμετέχει στη δραματική σειρά του MEGA η γη της ελιάς όπου υποδύεται την Αντιγόνη. Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό my TV αποκαλύπτει την εξέλιξη της σχέσης της ηρωίδας με το Δημήτρη και το μεγάλο μυστικό της, που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των περισσοτέρων ηρώων.

Τι έχεις αγαπήσει και τι έχεις μισήσει στην Αντιγόνη, την ηρωίδα που υποδύεσαι;

Έχω αγαπήσει πολύ το δυναμισμό που τη χαρακτηρίζει. Έχει μία λογική η οποία είναι αποκομμένη από τα συναισθήματα και, ξέρεις, πολλές φορές χρειάζεται για σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σου…

Τα συναισθήματά μας συμπαρασύρουν σε οικείες καταστάσεις και δεν έχουμε τη δύναμη να κάνουμε πράγματα που ξεπερνούν τη ζώνη ασφαλείας μας. Από την άλλη, δεν υπάρχει κάτι που να μισώ την ηρωίδα μου, απλά με πρόβλημα το γεγονός ότι δεν θέλει να δεθεί ερωτικά με έναν άνθρωπο.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 181 , 182 , 183 , 184

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος μαθαίνει τι ενώνει Αντιγόνη και Μαρία και γίνεται χαμός

Γιατί η Αντιγόνη δεν θέλει να δεθεί ερωτικά με έναν άνθρωπο;

Η Αντιγόνη είναι μία γυναίκα που έχει πληγωθεί ιδιαίτερα τον πατέρα της, τον Ισίδωρο, και από κάποια άλλα πράγματα, που θα αρχίσουν σιγά-σιγά να έρχονται στην επιφάνεια

Στον Δημήτρη, όμως, τι βρίσκει και έχει αυτή την περιστασιακή σχέση μαζί του;

Για την Αντιγόνη, ο Δημήτρης είναι μία εύκολη παρέα και, σίγουρα, δεν δένεται συναισθηματικά μαζί του. Παρ’ όλα αυτά, όμως, έχει αρχίσει ήδη να κάνει πίσω, λόγω κάποιων άλλων προτεραιοτήτων που έχει, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει αυτή τη σχέση πριν καν αποκαλυφθεί η σκοτεινή πλευρά του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος μαθαίνει τι ενώνει Αντιγόνη και Μαρία και γίνεται χαμός

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς : Η φυλάκιση της Αντιγόνης το κλειδί του γρίφου

Η Αντιγόνη έχει γεφυρώσει το χάσμα που υπήρχε με Ισίδωρο και Μάνο. Θα αλλάξει αυτό;

Η ήρεμη σχέση των τριών, δυστυχώς, δεν θα κρατήσει για πολύ. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ο Μάνος έχει κάνει πολύ καλά που έχει βάλει ντετέκτιβ για να ψάξει το παρελθόν της ηρωίδας μου.

Θα ανακαλύψει κάτι που σχετίζεται με το μυστικό που συνδέει την Αντιγόνη και τη Μαρία;

Ακριβώς. Έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν που διαμόρφωσε την Αντιγόνη σε αυτό που είναι σήμερα και το μυστικό που θα έρθει στην επιφάνεια σίγουρα δεν θα είναι αποδεκτό από όλους.

Η Αθήνα γνωρίζει το μυστικό που συνδέει τη μητέρα της με την Αγροτική γιατρό;

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος μαθαίνει τι ενώνει Αντιγόνη και Μαρία και γίνεται χαμός

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος απειλεί σοβαρά τον Ισίδωρο

Η Αθηνά δεν γνωρίζει τίποτα για τη σχέση και το μυστικό που συνδέει την Αντιγόνη και τη Μαρία. Σίγουρα, όμως, αυτό το μυστικό θα προκαλέσει δυσκολίες και αναταράξεις στη Γη της Ελιάς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close