H Παραλία: Στα νέα επεισόδια του Β’ Κύκλου ο Δημητρός νιώθει έντονο άγχος και ενοχές με την επιστροφή της μητέρας του και οι κινήσεις του θα είναι αψυχολόγητες.
Ο Χάρης προσπαθεί να κατανοήσει τη σχέση της Ειρήνης με τον Παπαγιαννάκη, καθώς και την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία έχουν εμπλακεί και τι σημαίνει αυτό για το κοινό τους μέλλον.
Η Παραλία: Η Φανή και ο Χρήστος την υποδέχονται με ψυχρότητα και απειλές.

Στο σπίτι των Αρχοντάκηδων, οι δυναμικές μεταξύ των μελών της οικογένειας Αρχοντάκη είναι τεταμένες, καθώς η Μαίρη και ο Διονύσης προσπαθούν να βρουν ισορροπίες στη σχέση τους και ο Δημητρός αντιμετωπίζει έντονα συναισθήματα άγχους και ενοχής με την επιστροφή της μητέρας του, αλλά και ζήλιας και ανασφάλειας, ειδικά μετά την εμφάνιση της Σοφί.
Η Παραλία: Σκοτώνονται Μαρία και Νάταλι

Παράλληλα, η σχέση του Παύλου με την Έιμι δοκιμάζεται, καθώς εκείνος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του και τις πιέσεις από την οικογένειά του.
Η Παραλία: Η Κερασία ανησυχεί για την ασφάλεια του παιδιού της και παλεύει με τις αλήθειες

Ο Μανώλης, από την άλλη πλευρά, παρατηρεί την ύποπτη συμπεριφορά της Γιούντιθ, γεγονός που τον παρακινεί να συμβουλευτεί τον Κολιτσιδάκη, προσπαθώντας να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει και τι μυστικά τού κρύβει η χίπισσα.