Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο – Θα σε λιώσω φονιά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς θα δούμε την άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο

Ρε Στέφανε αγόρι μου. κάτσε στα αυγά σου. Ρε αγόρι μου είσαι που είσαι θα γίνεις τελείως αντιπαθητικος!

Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο- Η Βασιλική περνάει στην αντεπίθεση…

Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο – Θα σε λιώσω φονιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γιουχάρεται στην δίκη

Η Αρετή, ο Στάθης και ο Στέφανος έρχονται πιο κοντά με τη Βασιλική, ωστόσο δεν χάνουν ευκαιρία να κακολογήσουν τον Φίλιππο και τη Χάιδω: Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε ούτε αυτόν ούτε και τη μάνα του και μην προσπαθήσεις, Βασιλική, να μας αλλάξει γνώμη, γιατί θα μας βρεις και πάλι απέναντί σου, τις ξεκαθαρίζουν.

Η Βασιλική για μία ακόμα φορά νιώθει ότι βρίσκεται στο μέσο μιας νοσηρής κατάστασης και προσπαθεί να τους ηρεμήσει: Σας παρακαλώ, γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι ο Φίλιππος δεν είναι φονιάς. Δεν το ήθελε, το έχει μετανιώσει. Ακόμα και η Χάιδω έχει έρθει τόσες φορές και σας έχει ζητήσει συγγνώμη, τους εκλιπαρεί. Όμως, παρά τα παρακάλια της για να διατηρηθεί μία ισορροπία, όλες οι προσπάθειες της πέφτουν στο κενό. Παράλληλα, ο Φίλιππος ανησυχεί για την έκβαση της επικείμενης δίκης του.

Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο – Θα σε λιώσω φονιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 167 , 167 β , 168 , 169 , 170 , 171α, 171β

Λίγο αργότερα ο Φίλιππος με τη Βασιλική βγαίνουν μία βόλτα να διασκεδάσουν, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι. Για κακή τους τύχη, όμως, στο μπαρ όπου πηγαίνουν εμφανίζεται ο Στέφανος με την Ελένη και το κλίμα χαλάει αμέσως: Πάμε να φύγουμε, μου χάλασαν τη διάθεση, δεν θέλω ούτε να τους βλέπω, λέει ο Στέφανος και παίρνει την Ελένη και φεύγουν.

Στο μεταξύ η Αρετή εξακολουθεί να μαυρίζει την ψυχή της Βασιλικής, δεν σταματάει στιγμή να κακολογεί και να μειώνει διαρκώς τον Φίλιππο στα μάτια της. Κουβέντα στην κουβέντα, μάνα και κόρη μαλώνουν άσχημα, για ακόμη μία φορά, με τη Βασιλική να φεύγει έξαλλη από το σπίτι των γονιών της.

Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο – Θα σε λιώσω φονιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μετά τον φόνο ο Αλέξης δίνει τέλος στη ζωή του

Την ίδια στιγμή ο Στάθης απογοητευμένος προειδοποιεί ξανά την Αρετή: Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω με σένα. Εσύ δεν αλλάζεις με τίποτα. Αρετή, πρόσεχε! Σταμάτα, μάζεψε τη γλώσσα σου γιατί αυτή τη φορά θα χάσεις οριστικά όχι μόνο την κόρη σου αλλά και την εγγονή σου, της λέει αυστηρά.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Στέφανος συναντά τυχαία τη Βασιλική και τον Φίλιππο, και τα αίματα ανάβουν: Δεν ντρέπεστε να κυκλοφορείτε; Κι εσύ, ρε φονιά, μέσα έπρεπε να είσαι. Έχεις μούρη να με αντικρίσεις; Θα σε λιώσω, τον απειλεί και του επιτίθεται άγρια.

Τα δύο παιδιά πιάνονται στα χέρια και η Βασιλική με δάκρυα στα μάτια προσπαθεί να τους χωρίσει και να σταματήσει τον αδερφό της: Στέφανε, σε παρακαλώ, άφησέ τον, δεν φταίει, του φωνάζει, ενώ ο Στέφανος συνεχίζει έξαλλος: Εσύ είσαι χειρότερη που πήγες με τον παραλίγο φονιά του αδελφού σου, την κατηγορεί και η κοπέλα καταρρέει.

Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο – Θα σε λιώσω φονιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πάει στην Μυρτάλη για να την σκοτώσει

Η Βασιλική και ο Φίλιππος γυρίζουν σπίτι νιώθοντας μεγάλο θυμό από την επίθεση του Στέφανου, αλλά η Χάιδω τους συμβουλεύει: Ηρεμήστε σας παρακαλώ. Να μη δώσετε καμιά συνέχεια, δεν μας συμφέρει. Κι εσύ Φίλιππε, μην ξεχνάς ότι πλησιάζει η δίκη σου και δεν πρέπει να δώσεις κανένα δικαίωμα.

Η Βασιλική όμως δεν μπορεί να ξεχάσει όλα όσα έχουν γίνει.
Αισθάνεται ότι έχει ξεπεράσει όλα τα όρια της και αποφασίζει να αλλάξει τακτική με την οικογένειά της και να περάσει στην αντεπίθεση.

Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο – Θα σε λιώσω φονιά

Ο Αλέξης βλέπει τη Μυρτάλη με τον Νικήτα να φιλιούνται..

Ο Νικήτας σύμφωνα με το περιοδικό TV σήριαλ, επιστρέφει στη Μάνη, ενώ ο Αλέξης προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει με ποια έχει μπλέξει, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Παράλληλα, παλεύει να καθησυχάσει τη Μαργαρίτα Λέγοντάς της πως το ξέσπασμα του οφείλεται σε μια κακή ψυχολογική περίοδο η οποία πέρασε.

Λίγο αργότερα ο Αλέξης βλέπει τον Νικήτα και τη Μυρτάλη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος. Χάνει τελείως το μυαλό του στη θέα αυτή και αρχίζει να ψάχνει τρόπους για να τους χωρίσει.( ή να τους καθαρίσει)

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close