Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλλιπος γιουχάρεται στην δίκη – Σε πανικό η Χάιδω

Η Γη της Ελιάς:Oι εξελίξεις στα επόμενα  επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς ο Φίλιππος γιουχάρεται στην δίκη – Σε πανικό η Χάιδω

Χάιδω ετοιμάσου για μεγάλο πατιρντί…Αχ το πουλάκι μου γιατί;;;Μας στενοχωρεί αυτό να ξέρετε …

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλλιπος γιουχάρεται στην δίκη – Σε πανικό η Χάιδω

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 167 , 167 β , 168 , 169 , 170 , 171α, 171β

Η δίκη πλησιάζει και ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με τους χειρότερους εφιάλτες του, στην γη της ελιάς. Πράγματι, ο νεαρός πρωταγωνιστής στέκεται απέναντι από τους Καπερνάρους, έτοιμος να ομολογήσει την φρικτή του πράξη.

Η ημέρα που πυροβόλησε τον Στέφανο ζωντανεύει ξανά στα μάτια του. Η Χάιδω, μετανιωμένη για το κακό που έκανε τότε, βρίσκεται αμίλητη πλάι στον γιο της. Ο Λυκούργος, έχοντας διαβάσει τις δικογραφίες, παλεύει να βοηθήσει τον νεαρό να γλιτώσει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλλιπος γιουχάρεται στην δίκη – Σε πανικό η Χάιδω

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η δίκη του Φίλιππου και παίζονται πολλά χρήματα

Η Μαργαρίτα και η Βασιλική είναι με την πλευρά του Φίλιππου Στεφανέα. Από την άλλη πλευρά της αίθουσας, βρίσκονται η Αρετή, ο Στέφανος και ο Στάθης. Τα δύο στρατόπεδα έχουν μοιραστεί και η έκβαση της δίκης δεν είναι αυτή που περίμεναν όλοι.

Ο Στάθης, στην ιδέα πως το παιδί του ζει από θαύμα, ξεσπάει άσχημα. Η κατάσταση στη δίκη βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος να παίρνει αναβολή για να απολογηθεί, στην γη της ελιάς.

Όλη η Αρεόπολη είναι διχασμένη. Δε γνωρίζει κανείς ποιον να υποστηρίξει. Η Βασιλική είναι με το μέρος του συζύγου της, καταθέτοντας πως έχει μετανιώσει για την πράξη του. Αυτό εξοργίζει τον αδελφό της, με αποτέλεσμα η ανακωχή αυτή να φαντάζει κάτι το εξωπραγματικό.

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλλιπος γιουχάρεται στην δίκη – Σε πανικό η Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μετά τον φόνο ο Αλέξης δίνει τέλος στη ζωή του

Η Μαργαρίτα τρέχει να ηρεμήσει τον Στάθη σύμφωνα με το youfly.com , δίχως να το καταφέρει. Εκείνος είναι έξαλλος και δε μπορεί να το κρύψει. Θέλει να τιμωρηθεί ο παρολίγον φονιάς του γιου του, με κάθε κόστος. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close