Η Γη της Ελιάς: Ο αδερφός του Αλέξη μπλέκει με την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο αδερφός του Αλέξη μπλέκει με την Μυρτάλη.

Ήταν που ήταν ο Αλέξης, τον βλέπω να τραγουδάει, Ιτια Ιτιά λουλουδιασμένηηηη. Χαμούλη προβλέπω στην Γη της ελιάς ,μα είπαμε να ερωτευθείς Μυρτάλη μου αλλά όχι και έτσι. Τι δηλαδή να σπείρεις και την διχόνοια ανάμεσα στα αδέρφια. Τι να σε κάνω όμως που είσαι και κουκλάκι ζωγραφιστό και προκαλείς πανικοοοοοοο.

Κι όμως, ο αδελφός του Αλέξη θα καταφέρει να γοητεύσει την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Ο Θεοδόσης είχε αποκτήσει έναν ακόμη γιο, με τον οποίο θα προσπαθήσει να έρθει σε άμεση επαφή η οικογένεια, προκειμένου να εντοπίσει τα ίχνη του αδίστακτου αυτού ήρωα. Ο γιος του, ο Νικήτας, θα επισκεφτεί τη Μάνη, με αποτέλεσμα ένα έντονο ειδύλλιο να δημιουργείται.

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς :Η Βασιλική γυρνάει στη Μάνη χωρίς το μωρό της

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δειτε ακομη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 150 , 151 , 152 , 153 , 154

Ο Αλέξης θα κάνει τα πάντα για να έρθει σε επαφή με τον αδελφό του. Θα του τηλεφωνήσει, θα θελήσει να συναντηθεί μαζί του από κοντά. Ο Νικήτας θα δεχτεί να μιλήσει με την Μαργαρίτα και τον Αλέξη, ύστερα από μεγάλη πίεση.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

 Δειτε ακομη Η Γη της Ελιάς: Η Χρύσα έρχεται στη Μάνη και θα σπείρει πανικό

Θα τους περιγράψει που ήταν μπλεγμένος ο πατέρας του, ο Θεοδόσης, θα τους εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να τον εμπιστευτούν ποτέ ξανά. Μετά από αυτή την εξομολόγηση, θα δεχτεί να μείνει για λίγο στη Μάνη, με σκοπό να γνωρίσει καλύτερα τον αδελφό του.

Ο Αλέξης θα χαρεί πάρα πολύ. Μπορεί ο Θεοδόσης να τον εγκατέλειψε, όμως βρήκε αλλού το στήριγμά του. Μόνο που δε γνωρίζει ακόμη πως ο νεαρός Νικήτας θα του καταστρέψει πολύ σύντομα τη ζωή…

Η-Γη-της-Ελιάς-Νικητας

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Ο Νικήτας μπαίνει στη σειρά

Σύμφωνα με το youfly.com αδελφός του Αλέξη θα εντυπωσιαστεί την Μυρτάλη Βρεττάκου, στην γη της ελιάς. Αμέσως, θα την προσεγγίσει -στην αρχή φιλικά-, θέλοντας να περάσει χρόνο μαζί της. Ο Αλέξης θα καταλάβει τις προθέσεις του και ο εφιάλτης θα ξεκινήσει. Ένας μεγάλος πόλεμος θα ξεσπάσει, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές όλων.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close