Η Γη της Ελιάς: Από τα αστέρια στα μαχαίρια

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Κουράκο και την Ιουλία απο τα αστέρια που βρισκόντουσαν να είναι πλέον στα μαχαίρια.

Εμ Γιώργη μου τα ήθελες και τα έπαθες…

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρέθηκε στο φινάλε του α’ κύκλου ο Κουράκος. Με την αιφνιδιαστική σύλληψη της Αθηνάς κατά τη διάρκεια του γάμου της Βασιλικής και του Φιλίππου, δέχτηκε… τα πυρά των φαν, που εξοργίστηκαν με τον τρόπο του! Τι επιφυλάσσει όμως σε αυτόν και στην Ιουλία νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς;

Στην προσωπική του ζωή ο Κουράκος δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την Ιουλία. Όταν έληξε άδοξα το πολυτάραχο ειδύλλιό της με τον Στάθη, τη διεκδίκησε δυναμικά. Και ενώ αρχικά εκείνη έδειχνε διστακτική, γρήγορα ανέπτυξε έντονα συναισθήματα για εκείνον, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να τον παντρευτεί.

H Γη της ελιάς : Στάθης και Ιουλία ξανά μαζί και με παιδί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο ιδιοκτήτης του club θα φέρει ταραχές στην Μάνη

Λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει οικογένεια, καθώς ο αστυνόμος από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας. Όμως κάθε προσπάθεια του ζευγαριού έπεφτε στο κενό.

Ο Κουράκος ήταν εκεί και στήριζε διαρκώς την Ιουλία, η οποία όμως ένιωθε όλο το βάρος να πέφτει επάνω της. Όταν ο γιατρός της την ενημέρωσε ότι μόνο με εξωσωματική θα έχει ελπίδες να μείνει έγκυος, εκείνη ξέσπασε και ξεκαθάρισε στον άντρα της ότι δεν σκοπεύει να μπει σε αυτή τη διαδικασία…

Η Γη της Ελιάς: Γιώργης και Ιουλία χωρίζουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βιολέτα έρχεται κοντά με το Φίλιππο

Για την ώρα δεν έχουμε δει κάποια ιδιαίτερη αντίδραση του Κουράκου απέναντι σε αυτή την απόφαση της Ιουλίας. Παραμένει στο πλευρό της και η σχέση τους κιλά αρμονικά. Ωστόσο την επόμενη σεζόν αυτό το ζήτημα θα γίνει ένα από τα αγκάθια στον γάμο τους, κάτι που θα φέρει σύννεφα στη σχέση τους. Γιατί ο Κουράκος συνεχίζει να θέλει να γίνει πατέρας…

Στο πρώτο πλάνο, αυτό που πραγματικά θα τους φέρει απέναντι είναι η υπόθεση της Αθηνάς. Ο Κουράκος μεθοδικά και χωρίς να αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν συγκέντρωσε όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της και τη συνέλαβε μπροστά στους έντρομους Ισίδωρο, Χάιδω, Λυκούργο και η Μαργαρίτα.

 

Η Γη της Ελιάς: Η δεσμοφύλακας φτάνει την Αθηνά μέχρι τον θάνατο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η χορεύτρια του club που θα αναστατώσει την Αρεόπολη

Η αποκάλυψη του φονικού, αλλά και της διπλής ζωής της Αθηνάς, θα είναι ένα μεγάλο σοκ που ταράζει συθέμελα την οικογένεια Βρεττάκου. Ο Δημήτρης, τον οποίο για τόσα χρόνια θεωρούσαν γιο της Αθηνάς ήταν ο εραστής της, που στη συνέχεια τον δολοφόνησε όπως δείχνουν τα στοιχεία!

Η προδοσία είναι μεγάλη για όλους. Η Μυρτάλη αισθάνεται ότι σπίλωσε το όνομα του πατέρα της. Ο παλαιών αρχών Ισίδωρος, που δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην εικόνα του, είναι πυρ και μανία, το ίδιο ο Μάνος και η Ιουλία. Της επιτίθενται όλοι άγρια για τα ψέματα της και φυσικά της γυρνούν την πλάτη.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα έρχεται και εξαπατάει την Χάιδω

Παρ’ όλα αυτά, ο Κουράκος έκανε ένα μεγάλο λάθος και αυτό η Ιουλία θα του το επισημάνει. Θεωρεί ότι θα έπρεπε να διαχειριστεί την υπόθεση με μεγαλύτερη διακριτικότητα και να μην κάνει τη σύλληψη την ώρα του γάμου, μπροστά σε τόσο κόσμο.

Επίσης πιστεύει ότι εκείνη τουλάχιστον θα έπρεπε να την είχε ενημερώσει. Ο Κουράκος είναι ανένδοτος. Υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά του δεν τις συζητά με κανέναν! Επίσης, καθότι ακέραιος, ισχυρίζεται ότι δεν θα επιφύλασσε κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση στην Αθηνά επειδή τους συνδέουν οικογενειακές σχέσεις.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φόβος και οργή για Στάθη και Χάιδω

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα , η Ιουλία δεν δέχεται τις δικαιολογίες του. Θεωρεί πως ο τρόπος του προκάλεσε ένα μεγάλο πλήγμα στο όνομα της οικογένειας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close