Η Γη της Ελιάς: Φόβος και οργή για Στάθη και Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς θα δούμε τον φόβο και την οργή για Στάθη και Χάιδω. 

Καλά ρε παιδιά τι θα γίνει όλοι απο κάτι θα πάθουν σε αυτήν την σειρά;

Ανάμεσα στα πολλά που πρόκειται να συμβούν, αυτά που κάνεις δεν περίμενε είναι ο εφιάλτης που θα στοιχειώσει τον Φίλιππο, τη Βασιλική αλλά και τις οικογένειές τους.

Τα δύο αυτά παιδιά, που πέρασαν διά πυρός και σιδήρου μέχρι ν’ αρχίσουν να χαίρονται τον γάμο τους και το παιδάκι τους, θα πέσουν θύματα μιας σκληρής και τρομακτικής πραγματικότητας, που έχει να κάνει με τα σκληρά γρανάζια του υπόκοσμου.

Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Πατέρας ο Στέφανος

Άθελα τους θα μπουν μέσα σ’ αυτά τα γρανάζια που τώρα ετοιμάζονται να του συνθλίψουν. Μία κοπέλα εξαφανίζεται, μία άλλη φίλη και πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής την αναζητά και φοβάται ότι κάτι της έχει συμβεί.

Τα βήματα της φτάνουν μέχρι τη Μάνη και έρχεται σε επαφή με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, για να μάθει αν ξέρουν κάτι. Δεν είναι μόνη, όμως. Κάποιοι παρακολουθούν τα πάντα, κάποιοι ζητούν κάτι από το ζευγάρι.

Η Γη της Ελιάς: Αυτός έβαλε να απαγάγουν την Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Μαρία μετά την φυλάκιση της Αθηνάς

Ένας εν ψυχρώ φόνος μιας κοπέλας, μπροστά στα μάτια του Λυκούργου, είναι η αρχή. Ο Λυκούργος πέφτει θύμα κι αυτός αρπαγής. Την ίδια ώρα, συντονισμένα και οργανωμένα, οι ίδιοι οι εγκληματίες τη στήνουν στον δρόμο και περιμένουν τον Φίλιππο με τη Βασιλική που έχουν βγει βόλτα.

Τους αιφνιδιάζουν, τους κλείνουν το στόμα και τους αρπάζουν μέσα στη μέση του δρόμου. Την ίδια στιγμή η Χάιδω αρχίζει να ανησυχεί γιατί κανείς δεν έχει εμφανιστεί στο σπίτι. Συνεχώς τηλεφωνεί. Μια στον Φίλιππο, μία στη Βασιλική και μία στο Λυκούργο.

Η Γη της Ελιάς: Η δολοφονία μπροστά στα μάτια του Λυκούργου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα νέα πρόσωπα του Β Κύκλου- Αναλυτικά οι ρόλοι

Η γυναίκα αρχίζει να τρελαίνεται από τον φόβο της και ενημερώνει τον Στάθη ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Ο Στάθης, οργισμένος και ανάστατος, ψάχνει αλλά γρήγορα καταλαβαίνει ότι όντως έχουν εξαφανιστεί.

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη συμφιλίωση της Αρετής και της Χάιδως

Σύμφωνα με το περιοδικό tv24, μία άσχημη περιπέτεια αρχίζει και ένα θανάσιμο παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη. Τι θέλουν απο αυτά τα δύο παιδιά; Τι νομίζουν ότι ξέρει ο Λυκούργος; Γιατί θέλουν να κλείσουν κάποια στόματα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close