Η Γη της Ελιάς: Ευτυχία και Αποστολής ξανά μαζί

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς θα δούμε την Ευτυχία και Αποστολής ξανά μαζί. 

Ένα μεγάλο πάθος ξυπνάει από τα παλιά και ανατρέπει τα γεγονότα. 

Η Γη της Ελιάς: Ευτυχία και Αποστολής ξανά μαζί   

Κι όμως, οι μεγάλοι έρωτες δύσκολα ξεχνιούνται. Ένα φρικτό γεγονός θα είναι αρκετό, για να ξυπνήσει συναισθήματα καλά κρυμμένα. Η Ευτυχία και ο Αποστόλης θα έρθουν ξανά κοντά, στην γη της ελιάς.

Η φωτιά στο ελαιοτριβείο θα τους κάνει να γίνουν ένα. Μία έκρηξη θα σκορπίσει τον τρόμο. Όλοι θα τρέξουν να σωθούν, με την Ευτυχία να εγκλωβίζεται μέσα στα μηχανήματα. Ο Αποστόλης, απελπισμένος, θα μπει στις φλόγες, θέλοντας να την βγάλει έξω ζωντανή.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Νικόλα

Αυτή θα είναι και η μεγάλη ευκαιρία για να έρθουν οι δυο τους κοντά. Η Ευτυχία, μόλις δει ότι ο Αποστόλης θυσίασε τα πάντα για να την δει καλά, θα αναθεωρήσει. Θα κάνει το βήμα και θα τον πλησιάσει ξανά..

Στο μεταξύ, ο νέος μηχανικός, ο Γρηγόρης, έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή της. Ένα νέο ειδύλλιο έχει ξεκινήσει, με την Ευτυχία να νομίζει πως αυτός είναι ο άντρας που θα φέρει το χαμόγελο ξανά στα χείλη της. Βέβαια, κάνει μεγάλο λάθος…

Ο Αποστόλης μένει άφωνος

Η Γη της Ελιάς: Ευτυχία και Αποστολής ξανά μαζί

Ο Αποστόλης σύμφωνα με το youfly.com χάνει τη δουλειά του από το ελαιοτριβείο κι απελπίζεται. Θεωρεί τον εαυτό του χαμένο, ενώ μέσα του ξεσπά για την αδικία που τον βρήκε. Δεν έφταιγε εκείνος για την φωτιά.

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Το μυστικό που κρύβουν τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων

Η Ευτυχία, πεπεισμένη πως αυτόν θέλει, τρέχει να τον συναντήσει. Αμέσως, τον παίρνει αγκαλιά και του αναφέρει πως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο Αποστόλης κοιτάζει την Ευτυχία σαστισμένος, στην γη της ελιάς.

Άραγε, θα υπάρξει επανασύνδεση, ή η σχέση αυτή έχει λήξει οριστικά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close