Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 47, 48, 49, 50, 51, 52,53

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: 47, 48, 49, 50, 51, 52,53 : Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην σειρά του MEGA.

Η Γη της Ελιάς  Επεισόδιο 47 στις 17/10/2021

Επεισόδιο 47

Η Μαργαρίτα συνέρχεται  από το σόκ κι αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη, που είναι εξαφανισμένος. Η Αρετή βλέπει διαφορές σε σχέση με την συμπεριφορά του Στάθη και το συζητά με τον Στέφανο. Ο Στέφανος, προειδοποιεί τον Στάθη πως αν πληγώσει την Αρετή, θα υποστεί τις συνέπείες.

Ο Στάθης προβληματίζεται έντονα και ζητά από την Ιουλία να μην βλέπονται πολύ συχνά, μέχρι να ηρεμήσει η αρετή. Η Χάιδω προσπαθεί να προειδοποίησει τον Λυκούργο να κρατήσει μακριά του τη Μέλπω, πιστεύοντας γιατί πιστεύει πως θα τον μπλέξει σε προβλήματα.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Η Άννα καταφέρνει να ξεγελάσει  τον Δημήτρη πως έχει κάνει έκτρωση και αρχίζει να κάνει όνειρα για το πως θα χρησιμοποιήσει τα λεφτα. Ο Ισίδωρος λέει στην την Αθηνά πως θα κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ανοίξει την θυρίδα του Ιπποκράτη κι όλοι περιμένουν να δουν τί έχει μέσα η θυρίδα.

Ο Στέφανος κι η Ελένη αρχίζουν να βγαίνουν και να γνωρίζονται καλύτερα, με σκοπο να συνάψουν κάποιο είδος σχέσης, αλλά η επιστροφή της Μυρτάλης μετά την απαγωγή της θα φέρει νέες εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς  Επεισόδιο 48 και 49 στις 18/10/2021

Επεισόδιο 48 και 49

Μια τυχαία συνάντηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη ,στο καφενείο πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο χωρισμένο ζευγάρι.  Η Μυρτάλη θα ζηλέψει πολύ όταν τον δεί αγκαλιά με την Ελένη, Η Ιουλία θα  συναντήσει  τον αστυνόμο Κουράκο,και θα κανονίσουν να επισκεφθούν κάποια στιγμή τους στάβλους για να του δείξει τα άλογα της οικογένειας Βρεττάκου.

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κλείνει τον Αλέξη στο ψυχιατρείο για τη Μυρτάλη

Ο ντεντέκτιβ  θα αποκαλύψει  στον Δημήτρη ποια είναι η πραγματική σχέση της Αθηνάς με τη Μαρία Αναγνώστου. Ο Αλέξης παραμένει άφαντος και η Μαργαρίτα φοβάται μήπως αυτοκτόνησε καθώς έφυγε σε έξαλλη κατάσταση. Ο Κωνσταντίνος θα προσπαθήσει να γίνει πιο γρήγορα η εξέταση DNA, γιατί  ο Ισίδωρος έχει μεγάλη αγωνία να μάθει αν η Αντιγόνη είναι κόρη του.  Ο Λυκούργος βρίσκει, τον αριθμό τού Ιάκωβου Βρεττάκου και τον παίρνει τηλέφωνο. Τι θα ειπωθεί σε αυτό το τηλεφώνημα;

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο  50 και 51 στις 19/10/21

Επεισόδιο 50 και 51

H  Μυρτάλη Με την Ιουλία, πηγαίνουν στην Αθήνα, σε ντεντέκτιβ, αλλά δεν παίρνουν καμία χρήσιμη πληροφορία. Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο τις υποψίες τής Αντιγόνης σχετικά με τον πατέρα της. Ο Μάνος δεν πιστεύει πως είναι ο Ισίδωρος, αποκλείει πως ο πατέρας του θα μπορούσε να έχει εξωσυζυγική σχέση .

Η Αθηνά μιλάει έντονα στον Δημήτρη για το γεγονός και του λέει πως έχει παραμελήσει τη δουλειά .Ο Δημήτρης θα την αντιμετωπίσει επιθετικά. Η μέρα για το δικαστηρίο έφτασε  και ανακοινώνεται η  απόφαση για τη διαθήκη.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 52 στις 20/10/21

Επεισόδιο 52

Ο Δημήτρης βγαίνει  με την Αντιγόνη και της δείχνει πως ενδιαφέρεται. Ο Φίλιππος θέλει να πει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τον πυροβολισμό του Στέφανου. Ο Μάνος λέει  στον Δημήτρη πως, αν δεν πάρει τη δουλειά του στα σοβαρά, θα τον απολύσει.

Ο Ανέστης κλέβει τα χρήματα από το σπίτι της Άννας και τα επιστρέφει στον Δημήτρη. Ο Ισίδωρος κι η Αθηνά προετοιμάζονται για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη, χωρίς να ξέρουν το περιεχόμενό της.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 53 στις  21/10/2021

Επεισόδιο 53 α

Η Μαργαρίτα προσφέρεται να βρει δουλειά στη Μυρτάλη, στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττάκους. Ταυτόχρονα, την καθησυχάζει πως ο Αλέξης θα θεραπευτεί και δεν θα της ξανακάνει κακό. Δεν πρέπει να τον φοβάται

Η Αθηνά κι ο Ισίδωρος τσακώνονται, για μια ακόμη φορά, για το ελαιοτριβείο, με την Αθηνά να του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να του πουλήσει το μερίδιό της.

Στον  Αποστόλη δεν αρέσει η συμπεριφορά της Ευτυχίας, ενώ ο Ανέστης της αγοράζει ένα πολύ ακριβό δώρο προκειμένου να την πείσει για τα συναισθήματά του.

Η Χάιδω καταλαβαίνει ότι  ο Φίλιππος έχει κάποια σοβαρή σχέση και της το κρύβει. Η Αθηνά πηγαίνει στην μητέρα της στο Σούνιο, για  να αντιμετωπίσουν τον Δημήτρη κι όλα όσα ανακάλυψε για εκείνη. Το μαγαζί της Αρετής είναι, σχεδόν έτοιμο και η  οικογένεια μαζεύεται για τις ευχες για καλές δουλειές. Τι θα γίνει εκεί;

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close