Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 05/2/24  έως 09/2/2024

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 05/2/2024 έως τις 09/2/2024.

 

Δεν έχετε ιδέα για το τι θα δείτε έτσι;;

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 91 στις 05/2/2024

Επεισόδιο 91

Δευτέρα

Η Μαρία συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έχει κάνει με τον εκδότη του βιβλίου και ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. H Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο Ισίδωρος δεν έχει πάει στην Αμερική για δουλειά και γυρίζει στις παλιές κακές της συνήθειες εκνευρίζοντας τον Μάνο.

Η Γη της Ελιάς: Ένα παιδί θα μου έβαζε εμπόδια στο να κάνω αυτό που θέλω

 

Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα εγκλωβίζεται στο σπίτι του Ρουσσέα

 

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω προετοιμάζεται για τη δίκη

Ο Στάθης παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και την ρωτάει ευθέως αν αυτός είναι το αγόρι που έχει ερωτευτεί. Η αντίδρασή της στο σχόλιο του, του επιβεβαιώνει την υποψία του. Ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία ενώ ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 92 στις 06/2/2024

Επεισόδιο 92

Τρίτη

Ο Παρασκευάς αρχίζει να έχει βλέψεις πάλι για την Θοδώρα και ο Φίλιππος αναγκάζεται να του αποκαλύψει ότι η Ειρήνη είναι αδερφή του αλλά τον βάζει να ορκιστεί πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν. Στο μεταξύ η ένταση στο σπίτι μεταξύ Μανού και Αμαλίας συνεχίζεται και θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Η Γη της Ελιάς: Έτσι τελειώνει ο ρόλος του Φίλιππου- Οσά είπε ο Διονύσης Παπανδρέου

 

Η Γη της Ελιάς: Έτσι τελειώνει ο ρόλος του Φίλιππου

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή τα κάνει όλα λίμπα

Λίγο αργότερα όταν και η Χάιδω πηγαίνει στο δημαρχείο για να διευθετήσει ένα θέμα, η Αμαλία της φέρεται άκρως απαξιωτικά δείχνοντας για άλλη μια φορά το κακό της πρόσωπο.

Η Χρυσούλα πιάνει τον Τάσο να παρακολουθεί την πρώην γυναίκα του αλλά αυτός την απειλεί πως αν το πει στην Αρετή θα τον βρει μπροστά της. Στο μεταξύ ο Κωσταντίνος καλεί τον Χρήστο στο σπίτι του και τον ρωτάει ευθέως αν παίζει κάτι με την Αριάδνη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 93 στις 07/2/2024

Επεισόδιο 93

Τετάρτη

Ο τοκετός της Ξένιας ξεκίνα και ο Δημοσθένης σπεύδει στο νοσοκομείο. Η Ξένια γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Δημοσθένης αρχίζει να ψάχνει γυναίκα για να το κρατάει στο σπίτι ενώ φίλοι και συγγενείς του γυρίζουν την πλάτη.

Ο ίδιος εξακολουθεί να αγνοεί βέβαια πως τα σχέδια της Ξένιας έχουν αλλάξει. Ο Κωσταντίνος μιλάει στην Ισμήνη για το περαστικό φλερτ του Χρήστου και της Αριάδνης και εκείνη αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν μια νέα αρχή μαζί

 

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 96, 97, 98, 99, 100

Ο Στάθης σιγουρεύεται όλο και περισσότερο για το μπλέξιμο της Αριάδνης με τον ανιψιό του καλύτερου του φίλου και τρέμει για την ημέρα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνία της Μάνης.

Έτσι, σκέφτεται να παρακολουθήσει την Αριάδνη. Η Αναστασία και ο Αποστόλης ετοιμάζονται για τον αρραβώνα τους.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 94 στις 08/2/2024

Επεισόδιο 94

Πέμπτη

 

Ο αρραβώνας του Αποστόλη και της Αναστασίας γίνεται στο σπίτι της Αθηνάς και όλοι οι φίλοι και συγγενείς πηγαίνουν για να τους ευχηθούν.

Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία και η Βασιλική προσπαθούν να την παρηγορήσουν

 

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

 

Η Γη της Ελιάς: Διακόπτει κρυφά την εγκυμοσύνη και σοκάρονται όλοι

Η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και την ρωτάει ευθέως αν συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο φέρνοντας την σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 95 στις 09/2/2024

Επεισόδιο 95

Παρασκευή

Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσεών εντείνεται και η Δήμητρα κατάφερε να μπει στο υπόγειο. Ο Κωσταντίνος λαμβάνει ένα ύποπτο τηλεφώνημα που θα του ταράξει την γαλήνη.

Την ίδια ώρα η Ιουλία χαιρετάει τους αγαπημένους της και ετοιμάζεται για τη μετακόμιση της στην Αθήνα ενώ ο Στάθης παραμένει αρνητικός. Ο Χρήστος έξαλλος πηγαίνει στην Ισμήνη και απαιτεί να μην ανακατευτεί ξανά στη ζωή του και να αφήσει την Αριάδνη ήσυχη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ανακαλύπτει το μυστικό της

 

Η Γη της Ελιάς: Διακόπτει κρυφά την εγκυμοσύνη και σοκάρονται όλοι

 

Η Γη της Ελιάς: Θα κουραζόμουν να παίξω τον Εαυτό μου

Η Αρετή μένει σύξυλη καθώς ο Τάσος την χωρίζει δίνοντας μία νέα ευκαιρία στην γυναίκα του. Ο Χρήστος μαλώνει με τον Κωσταντίνο και την Ισμήνη επειδή ανακατεύονται στη ζωή του

Στο μεταξύ η Ασπασία βρίσκει σπίτι προς αγορά ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να την παρακαλά να γυρίσει πίσω.Η Αμαλία πάλι ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και τη Μαρίνα για την συμπεριφορά τους τον τελευταίο καιρό κι αυτός της παραδέχεται ότι δεν θέλουν να την βλέπουν άλλο μπροστά τους.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close