Η Γη της Ελιάς: Δεν μπορείς να καταλάβεις πως είναι-Η Ιουλία ξεδιπλώνει τη ψυχή της στο Στάθη

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 14/1/2024 έως τις 19/1/2024.

 

Αχ βρε παιδιά τι πάθαμε…

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 75 στις 14/1/2023

Επεισόδιο 75

Κυριακή

Ο Ισίδωρος αναχωρεί για το Λονδίνο αφήνοντας την Αμαλία μόνη της στις γιορτές. Η Αρετή και ο Τάσος είναι κι επίσημα μαζί, τη στιγμή που η Βασιλική χωρίζει με τον Φίλιππο κι επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό. Ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπαθούν να συνετίσουν τον Φίλιππο, αλλά εκείνος είναι αμετάπιστος. Ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της. Η Θεοδώρα προχωράει με την έκτρωση και η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της. Θυμωμένη από τις εξελίξεις, η Θεοδώρα πιάνει την Ειρήνη και της εξομολογείται πως ο Παρασκευάς τις κορόιδευε και τις δύο.

 

Η Γη της Ελιάς: Αποχωρει από την σειρά ο Φίλιππος – Διονύσης Παπανδρέου

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης λέει ψέμματα στην Αρετή για να ηρεμήσει την τρέλα της

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα ευαισθητοποιηθεί με το νεογέννητο μωρό και θα το μεγαλώσει η ίδια

15 ημέρες αργότερα…

Η Άννα κερδίζει 50.000 ευρώ στο λαχείο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Τζον Μακρίδης φτάνει στη Μάνη και θαμπώνεται μόλις γνωρίζει την Αθηνά.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 76 στις 15/1/2023

Επεισόδιο 76

Δευτέρα

Ο Παρασκευάς περνάει δύσκολες ώρες μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε. Ο Φίλιππος δεν πείθεται να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να γυρίσει πίσω η Βασιλική αλλά κι εκείνη αρνείται να δεχτεί την Αριάδνη με το ζόρι. Η Αθηνά ξεναγεί τον Τζον στον ελαιώνα και η Μαργαρίτα παρατηρεί ότι καλοκοιτάζει την Αθηνά. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη πιέζουν τον Χρήστο να τους μιλήσει για το ερωτικό του μπλέξιμο, αλλά εκείνος το αποφεύγει.

Η Γη της Ελιάς: Βάζει μεγάλα εμπόδια στο ζευγάρι και καταστρώνει σχέδια εναντίων του

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Χάρος χτυπάει την πόρτα της Αφροδίτης

 

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή στην ζωή της Άννας και του Πότη

Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία υποψιάζονται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον παντρεμένο. Ο Δημοσθένης ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία και την παρακαλάει να γυρίσει στο σπίτι, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Η Αμαλία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισίδωρου, αλλά εκείνος έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 77 στις 16/1/2023

Επεισόδιο 77

Τρίτη

Η Αμαλία, τρομερά αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του Ισίδωρου παρακαλεί την Ιουλία να μεσολαβήσει για να κατευνάσει τον θυμό του. Η κατάσταση ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική όλο και χειροτερεύει. Ο Φίλιππος συναντά τυχαία την Αριάδνη και της αποκαλύπτει ότι χώρισε με τη Βασιλική. Αργότερα, η Αριάδνη ρωτά τον Στάθη γι΄αυτό κι εκείνος της λέει ότι χώρισαν εξαιτίας της.

Η Γη της Ελιάς: Τρώγονται Κουράκος και Δήμητρα

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη μένει έγκυος από τον Χρήστο

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81, 82, 83, 84

Η Ιουλία ανοίγει την καρδιά της στον Στάθη για όσα πέρασε τα χρόνια που έζησαν χωριστά και για πρώτη φορά αυτός καταλαβαίνει σε βάθος την ψυχολογία της. Ο αστυνόμος Κουράκος με τη Δήμητρα συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ παράλληλα ανησυχούν μήπως κάποια μετάθεση τους χωρίσει. Ο Δημοσθένης βάζει την Ειρήνη να πιέσει την Ασπασία για να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Ιουλία και ο Στάθης μαθαίνουν το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 78 στις 17/12/2023

Επεισόδιο 78

Τετάρτη

Η Ιουλία ανακοινώνει στην οικογένεια ότι περιμένει αγόρι και ότι αποφάσισαν με τον Στάθη να του δώσουν το όνομα του Ιάκωβου. Η Αριάδνη ζητά από τη Βασιλική να μην διαλύσει τον γάμο της για εκείνη, αλλά η Βασιλική της εξηγεί πως αυτό δεν την αφορά. Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως η ιστορία με την Ξένια ήταν τεράστιο λάθος.

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος επιτίθεται στην Αρετή

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 75, 76, 77, 78, 79, 80

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης λέει ψέματα στην Αρετή για να ηρεμήσει την τρέλα της

Ο Πότης μαθαίνει πως ο Τάσος λέει ψέματα στην Αρετή και το εξομολογείται στον Στάθη. Ο Λυκούργος φοβάται ότι ο γάμος του Χρήστου δεν θα στεριώσει και μοιράζεται την ανησυχία του με τη Χάιδω. Η τυπική συμπεριφορά τού Ισίδωρου προς την Αμαλία την οδηγεί στα άκρα. Η Αιμιλία παίρνει το επίθετο του Κωνσταντίνου κι εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 79 στις 18/12/2023

Επεισόδιο 79

Πέμπτη

Η Ιουλία ξεκαθαρίζει στην Αμαλία ότι ο Ισίδωρος δεν υποχωρεί στους εκβιασμούς, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πείσει τον Φίλιππο να υποχωρήσει ώστε να μη διαλυθεί ο γάμος του με τη Βασιλική. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους.

Η Γη της Ελιάς: Η Ξένια αφήνει τον Δημοσθένη αναίσθητο παίρνει το μωρό και εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα σε κύκλωμα ναρκωτικών

 

 

Η Γη της Ελιάς: Δεν μπορείς να καταλάβεις πως είναι-Η Ιουλία ξεδιπλώνει τη ψυχή της στο Στάθη

Η Ειρήνη ανακοινώνει στη Θεοδώρα ότι θέλει να δώσει μία ευκαιρία στον Παρασκευά κι ότι θα συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Ο Φίλιππος βλέπει στον δρόμο τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη κι αμέσως το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο. Ο Στάθης απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να μείνει μόνη της.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 80 στις 19/1/2023

Επεισόδιο 80

Παρασκευή

Ο Παρασκευάς ενισχύει τη ζήλια του Φίλιππου μήπως και τον ωθήσει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό. Ο Στάθης συναινεί με την μετακόμιση της Ιουλίας στην Αθήνα, με την προϋπόθεση ότι θα προσέχει και θα προσλάβει εσωτερική γυναίκα. Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Αμαλία, ενώ εκείνη νιώθει να διαλύεται από την αναμονή και ζητά τη βοήθεια του Μάνου και της Μαρίνας.

Η Γη της Ελιάς: Ο Πασχάλης Τσαρούχας δίνει spoiler για Στάθη – Ιουλία

 

Η Γη της Ελιάς-Αριάδνη-

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στο Ψυχιατρείο και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να ξεπεράσει την τρέλα της

Ο Τζον πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά και οι δυο τους αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα. Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη, ενώ ο Αποστόλης τους πετυχαίνει σε τρυφερό τετ-α-τετ. Η Ασπασία συμβουλεύει την Ειρήνη να μην ξαναγυρίσει στον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της Ξένιας που αισθάνεται αιφνίδιους πόνους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81, 82, 83, 84

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close