Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 14/4/24  έως 19/4/2024

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 14/4/2024 έως τις 19/4/2024.

 

Καλά θα μας πάει και αυτή η εβδομάδα

 

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 140 στις 14/04/2024

Επεισόδιο 140

Κυριακή

 

Τα νέα για τον Φίλιππο ταξιδεύουν γρήγορα… Αργότερα, όλοι μαζεύονται στο σπίτι για την αγρύπνια και η Χάιδω μοιρολογεί τον αδικοχαμένο γιο της. Η Θεοδώρα μένει στο σπίτι και όταν επιστρέφει η Μαργαρίτα, τη βρίσκει λιπόθυμη στον καναπέ από το ποτό.

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαυροφορεμένη παίρνει το αυτοκίνητο της και φεύγει από το σπίτι

 

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαυροφορεμένη παίρνει το αυτοκίνητο της και φεύγει από το σπίτι

 

Η Γη της Ελιάς: Η σπίθα ανάμεσα στον Χρήστο και στην Αριάδνη ανάβει πάλι

Η Αθηνά και ο Τζον κάνουν σχέδια για το μέλλον, ενώ η Φιλιώ δεν μπορεί να συμβιβαστεί μ’ αυτή την ιδέα. Ο Χρήστος αποφασίζει να δώσει στη Χρυσούλα την αύξηση που του ζήτησε και η αντίδρασή της τον δικαιώνει.

Η ψυχολογία της Αρετής είναι πολύ πεσμένη, καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι υπάρχει περίπτωση να μην γλιτώσει την ισόβια κάθειρξη. Όλοι είναι συντετριμμένοι στην κηδεία του Φίλιππου κι ύστερα πηγαίνουν για καφέ στου Πότη. Η Χάιδω, όμως, δεν είναι εκει

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 141 στις 15/4/2024

Επεισόδιο 141

Δευτέρα

 

Ο Λυκούργος οδηγεί σαν τρελός προς το σπίτι της Χάιδως, μπαίνει μέσα και έντρομος τη βρίσκει να έχει πάρει χάπια. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Βαφέα, αφού όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω του.

Η Βασιλική είναι διαλυμένη και η Αριάδνη μένει συνέχεια δίπλα της προσπαθώντας να την παρηγορήσει, το ίδιο και ο Στάθης. Στο μεταξύ, η Αρετή στη φυλακή δεν έχει μάθει τίποτα για τα τελευταία γεγονότα και απορεί πού εξαφανίστηκαν όλοι, ακόμα και ο δικηγόρος της.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 145, 146, 147, 148, 149, 150

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος έξαλλος με τον Μάνο ετοιμάζει δραστικά μέτρα

 

Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Κούλας μετά την φυλακή

Ο Τζον κάνει μια ιδιαίτερη συζήτηση με τη Φιλιώ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τις φοβίες της και της μιλάει για τη δύσκολη παιδική του ηλικία. Η Θεοδώρα γυρίζει για μία ακόμα φορά μεθυσμένη στο σπίτι και η Μαργαρίτα τη διώχνει.

Η Χρυσούλα πηγαίνει στο επισκεπτήριο και μεταφέρει στην Αρετή τα δυσάρεστα νέα για τον Φίλιππο, η οποία σπαράζει στο κλάμα σκεπτόμενη την κόρη της και τη Χάιδω. Ο Ισίδωρος φεύγει για το Λονδίνο και αμέσως ο Μάνος με την Αμαλία τσακώνονται. Ο Κουράκος βγάζει ένταλμα για να συλλάβει τον Βαφέα.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 142 στις 16/4/2024

Επεισόδιο 142

Τρίτη

 

Η Μαρίνα επιτίθεται στον Μάνο, γιατί θεώρησε άδικη την επίθεση που έκανε στην Αμαλία. Όμως, η Αμαλία δεν έχει τελειώσει με τον Μάνο και κάνει ένα βήμα ακόμα στο σχέδιό της προκειμένου να τον κρατάει στο χέρι.

Ο Μιλτιάδης ενημερώνει τη Μαργαρίτα ότι φιλοξενεί τη Θεοδώρα και η Μαργαρίτα ηρεμεί λίγο. Στο μεταξύ, στο σπίτι της Χάιδως, το πένθος και ο οδυρμός δεν έχουν τέλος.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παίρνει τη ζωή στα χέρια της

 

Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Κούλας μετά την φυλακή

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία ξανά στην αγκαλιά του Δημοσθένη

Η Χάιδω έχει κλειστεί στην κρεβατοκάμαρά της και αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι, παρά τις προσπάθειες του Λυκούργου, του Στάθη, της Μαργαρίτας και του Μιλτιάδη. Η Βασιλική έχει συνέχεια δίπλα της την Αριάδνη, τον Παρασκευά και τον Μιλτιάδη.

Ο Βαφέας και ο συνεργός του, ο Παράς, συλλαμβάνονται και ο Κουράκος τους ανακρίνει. Πρώτος «σπάει» ο Παράς και ομολογεί στον αστυνόμο με ποιο τρόπο σκότωσαν τον Φίλιππο. Ο Βαφέας είναι πιο σκληρός και, σε μια ξαφνική κίνηση, καταφέρνει να αρπάξει το όπλο τού Στράτου και η κατάσταση παίρνει άλλη τροπή.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 143 στις 17/4/2024

Επεισόδιο 143

Πέμπτη

 

Η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί τον Λυκούργο, ο οποίος θεωρεί ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, όμως η Χάιδω εξακολουθεί να κατηγορεί τον εαυτό της για τον χαμό του γιου της. Ο Τζον κερδίζει τη Φιλιώ μέρα με τη μέρα, και αποφασίζουν με την Αθηνά να προχωρήσουν στον γάμο τους γύρω στα τέλη Ιουνίου.

Η Αφροδίτη πηγαίνει συστηματικά στην ταβέρνα μετά το ιατρείο και βοηθάει τον Χρήστο. Η Θεοδώρα εξακολουθεί να πίνει παρά τις πιέσεις του Μιλτιάδη που της ζητάει να κόψει αυτή την κακή συνήθεια.

Η Γη της Ελιάς: Παρασκευάς και Μιλτιάδης βοηθάνε την Βασιλική με το μωρό

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αλκμήνη σβήνει μέσα στα χέρια του Ορέστη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική βουλιάζει στη θλίψη

Η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Βαγιάκο να μάθει με ποιον τραβιέται η κόρη του.

Η ημέρα της αποφυλάκισης της Κούλας πλησιάζει και η Αρετή ζορίζεται στη σκέψη πως θα μείνει μόνη. Η Ισμήνη βάζει πωλητήριο στην επιχείρησή της

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 144 στις 18/4/2024

Επεισόδιο 144

Παρασκευή

 

Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του Τάσου, θεωρώντας πως αυτή θα την οδηγήσει στην αθώωση της Αρετής. Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται, ενώ η Αμαλία μαθαίνει ότι κάνει χρήση αμφεταμινών.

Η Χάιδω έχει αποτραβηχτεί από όλα, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να ορθοποδήσει για χάρη της κόρης της. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς αναλαμβάνει προστάτης της οικογένειας και πιέζει τις δύο γυναίκες να επιστρέψουν στη καθημερινότητά τους.

 

 

 

Ο Δημοσθένης δείχνει καλό χαρακτήρα προκειμένου να μάθει με ποιον έχει σχέση η Ειρήνη, αλλά η Ασπασία τη συμβουλεύει να μην του πει.

Η μέρα της αποφυλάκισης της Κούλας πλησιάζει και η Αρετή ζορίζεται στην σκέψη πως θα μείνει μόνη. η Κούλα αποφυλακίζεται και κάνει όνειρα για τη νέα της ζωή στο σπίτι της Αρετής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close