Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 29/1/24  έως 2/2/2024

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δείτε τις  περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 29/1/2024 έως τις 2/2/2024.

 

Βλέπω να γίνεται κάτι καλό σε λίγο καιρό

 

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 86 στις 29/1/2024

Επεισόδιο 86

Δευτέρα

Η Φίλιππος τα ξαναβρίσκει με τη Βασιλική δίνοντας μεγάλη χαρά στη Χάιδω, καθώς η επανασύνδεση του ζευγαριού συμπίπτει με την ημέρα των γενεθλίων της.

Παράλληλα, ο Λυκούργος ετοιμάζει πάρτι – έκπληξη. Η Αθηνά αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στη Φιλιώ για όσα σκαρφίζεται προκειμένου να την αποτρέψει από το να συναντά τον Τζον.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνεται η Αμαλία με τη Χάιδω

 

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω αρπάζει από τα μαλλιά την Αμαλία

 

Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη Κουλουκάκου – Η Ιουλία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (φωτογραφία)

Η μικρή όμως αισθάνεται ότι είναι βάρος και αναζητά «καταφύγιο» στο σπίτι της Μαργαρίτας. Η Δήμητρα συνεχίζει να δουλεύει στο σπίτι του Ρουσσέα, ενώ ο Κουράκος την παρακολουθεί στα κρυφά με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη μυστική αποστολή.

Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Λυκούργο για τη διατροφή που είναι διατεθειμένος να δώσει στην Ασπασία. Η Αριάδνη συναντά τυχαία στον δρόμο την Ιουλία και για πρώτη φορά κοντοστέκεται και τη χαιρετάει.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 87 στις 30/1/2024

Επεισόδιο 87

Τρίτη

Ο Λυκούργος θέλει να εκφράσει την αγάπη του στη Χάιδω και της κάνει μία εξομολόγηση καρδιάς μαζί με ένα πολύ όμορφο δώρο. Ο Στάθης πηγαίνει με την Αριάδνη στο κάλεσμα της Βασιλικής και οι δύο αδελφές περνούν χρόνο μαζί.

Ο Βαγιάκος βλέπει τη Δήμητρα να βγαίνει από το σπίτι του Κουράκου μεταμφιεσμένη και νομίζει ότι είναι κάποια άλλη. Έτσι, αρχίζει να διαδίδει ότι ο Κουράκος έχει ερωμένη.

Η Γη της Ελιάς: Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου – Ο Μάνος απασφαλίζει

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αποχαιρετά τον Στάθη

 

Η Γη της Ελιάς: O Τάσος χωρίζει την Αρετή και παθαίνει νευρικό κλονισμό

Ο Φίλιππος ζητάει συγγνώμη από την Αρετή, η οποία όχι μόνο δεν τη δέχεται, αλλά τον βρίζει αισχρά δίχως προηγούμενο. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία για την οικονομική πρόταση του Δημοσθένη προτρέποντάς την να προχωρήσουν σε συμβιβασμό.

Ο Χρήστος και η Αριάδνη παραδέχονται ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον και το παράνομο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι που παρακολουθεί και κάνει ένα τραγικό λάθος: αφήνει πίσω ένα στοιχείο που μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 88 στις 31/1/2024

Επεισόδιο 88

Τετάρτη

Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία για την οικονομική πρόταση του Δημοσθένη και την προτρέπει να προχωρήσουν σε συμβιβασμό.

Ο Τάσος και η Αρετή αρραβωνιάζονται επίσημα, παρουσία της Βασιλικής, του Φίλιππου, της Ειρήνης και της Ασπασίας. Η Βασιλική ωστόσο εξακολουθεί να μη βλέπει τον Τάσο με καλό μάτι.

Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού του Φίλιππου

 

Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού του Φίλιππου

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αποχαιρετά τους δικούς της και την Αρεόπολη

Ο Στάθης ζητάει τη βοήθεια της Χάιδως στην προσπάθεια το να μονιάσουν η Βασιλική με την Αριάδνη. Στο μεταξύ  συνεχίζει να είναι προβληματισμένος σε σχέση με το ποιος είναι αυτός που έχει κλέψει την καρδιά της κόρης του.

Μάλιστα, παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και την ρωτάει ευθέως αν αυτός είναι το αγόρι που έχει ερωτευτεί. Ο Κουράκος ανησυχεί για την επιχείρηση στην οποία συμμετέχει η Δήμητρα αλλά εκείνη δεν του δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 89 στις 01/2/2024

Επεισόδιο 89

Πέμπτη

Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και ο Τζον φτάνουν στο σπίτι της Μαρίας στο Σούνιο και εκείνη ενθουσιάζεται με το νέο φλερτ της κόρης της.

Η Μαρία γνωρίζεται καλύτερα με τον Τζον και τον γοητεύει με την προσωπικότητα της, παρότι η Αθηνά ενοχλείται με τον αυθορμητισμό της μάνας της.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 91, 92, 93, 94, 95

 

Η Γη της Ελιάς: Ο καυγάς ανάμεσα στα ξαδέρφια φουντώνει με ανυπολόγιστες συνέπειες

 

Η Γη της Ελιάς: Το βιβλίο κυκλοφορεί και γίνεται το σώσε

Η Αρετή γυρίζει σε όλη την Αρεόπολη και δείχνει τη βέρα των αρραβώνων της ενώ την ίδια στιγμή ο Τάσος σχεδιάζει τον τρόπο για να ξαναφέρει πίσω την πρώην γυναίκα του

Ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να του ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να εγκατασταθεί στην Αθήνα μετά τη γέννηση του μωρού, προοπτική που τον βρίσκει τελείως αντίθετο. Ο Χρήστος ανοίγεται στην Αριάδνη και παραδέχεται ότι είναι κι αυτός ερωτευμένος μαζί της. Η Αρετή και η Χάιδω καβγαδίζουν και αρχίζουν τις κατάρες με τραγελαφική κατάληξη.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 90 στις 02/2/2024

Επεισόδιο 90

Παρασκευη

 

Ο Τζον δέχεται ένα σχετικό τηλεφώνημα από την Αμερική. Η ξαφνική αδιαθεσία της κόρης του τον αναγκάζει να φύγει εσπευσμένα για τη Βοστώνη με τον Ισίδωρο να τον ακολουθεί για συμπαράσταση. Και όχι μόνο.

Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία βρίσκει νέο σπίτι

 

Η Γη της Ελιάς επεισόδια

 

Η Γη της Ελιάς: Η απιστία του Χρήστου αποκαλύπτεται

Η Αμαλία δηλώνει πρόθυμη να τους συνοδεύσει αλλά ο Ισίδωρος της το ξεκόβει, γεγονός που δημιουργεί ένταση ανάμεσα τους. Ο Χρήστος και η Αριάδνη ζουν το παράνομο έρωτα τους ενώ εκείνος αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close