Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 60, 61, 62, 63 ,64 , 64, 65

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 60, 61, 62, 63 ,64 , 64, 65: . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην σειρά του MEGA.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 60 στις 31/10/21

Επεισόδιο 60

Η Μυρτάλη συγκρούεται με τον Ισίδωρο . Η Μυρτάλη στα επόμενα επεισόδια, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να υψώσει το ανάστημά της απέναντι Στον Ισίδωρο. Οταν τον συναντά, του ανακοινώνει πως θα διεκδικήσει το σύνολο της περιουσίας και θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα και το δικό του μερίδιο.Η απόφαση της αυτή τον κάνει έξαλλο και θα κάνει τα πάντα για να μη συμβεί αυτό. Πέρα από την άσχημη τροπή που παίρνει η υπόθεση της διαθήκης ,ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος με μία ακόμη δύσκολη κατάσταση . Ο δικαστικός κλητήρας τον ενημερώνει για την αγωγή που έχει κάνει η Αντιγόνη εναντίον του.

Δείτε επίσης : Η γη της Ελιάς spoiler : Ο Νικόλας δεν είναι δολοφόνος

Ο Λυκούργος θα μάθει από τον αστυνόμο Κουράκο, όλη την αλήθεια για τους φόνους της Στέλλας και του Πέτρου.Η Αθηνά θα εξομολογηθείς στη Μαργαρίτα ότι είχε σχέση με κάποιον που ήταν πολύ μικρότερος της, χωρίς βέβαια να πει ποιος ήτανε. Ο Δημήτρης πηγαίνοντας στο Σούνιο συναντιέται με την μητέρα της Αθήνας χωρίς να το ξέρει κανείς.

Σε μία συνάντησή τους ο Στάθης και Ιουλία θα καταλάβουν ότι βρίσκονται πια Σε αδιέξοδο

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 61 – 62 στις 1/11/21

Επεισόδιο 61 – 62

Η Μαρία απειλεί τον Δημήτρη, Λέγοντάς του πως αν συνεχίσει να απειλεί το παιδί της ,θα τον βρούνε νεκρό.

Η Μέλπω, συνεχίζει τις προσπάθειες της για να έρθει κοντά με τον Λυκούργο, αλλά δυστυχώς δεν θα βρει καμία ανταπόκριση, Η Αρετή θα πιάσει το Στάθη να μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο έξω από το σπίτι τους κι αμέσως θα της μπουν υποψίες.

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς: Αυτός πέταξε την Μυρτάλη από την διαθήκη-Το σατανικό σχέδιο

Η Αρετή θα τον παρακολουθήσει την ώρα που θα φύγει για να πάει να βρει την Ιουλία . Θα τους δεί η Αρετή; Ο Δημήτρης θα αποκαλύψει στον Κωνσταντίνο όλα τα ένοχα μυστικά που έχει η Αθήνα …Αλλά θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Είναι γεγονός… Επιστρέφει ο Ιάκωβος ο Ιάκωβος Βρεττάκος από την Ισπανία για πάντα στη Μάνη.

 

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 63 – 64 στις 2/11/21

Επεισόδιο 63 – 64α

Μία κουβέντα που θα έχει ο Ιάκωβος με τον Λυκούργο ,θα ξετυλίξει το κουβάρι του παρελθόντος  και θα αποκαλύψει όσα τον οδήγησαν να φύγει από τη Μάνη. Οι δύο άντρες συναντιούνται ύστερα από είκοσι ολόκληρα χρόνια και κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης ξετυλίγεται το κουβάρι του παρελθόντος Επίσης θα αποκαλύψει, όσα τον οδήγησαν να εξαργυρώσει την  περιουσία του και να φύγει από την κωμόπολη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Αρετή θα πάθει κάτι πολύ τραγικό

Στο μεταξύ, ο Ιάκωβος πληροφορείται για την αδικία που έκανε ο Ιπποκράτης στην κόρη του τη Μυρτάλη. Και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον . Για αυτό το λόγο αποφάσιζει να είναι η πρώτη από την οικογένεια των βρετανών , στην οποία θα αποκαλυφθεί ..Με τη μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη. Η Χάιδω θα συνεργαστεί με το Φίλιππο και θα βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να εκδικηθεί ενώ ο Στάθης Χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει,μπλέκεται ξανά σε ένα ακόμα καβγά μαζί της.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 64β  στις 3/11/21

Επεισόδιο 64β

Ο Στάθης έχει πει στην Αρετή ότι θα πάει στην Καλαμάτα ενώ είναι με την Ιουλία στην Καρδαμύλη και απολαμβάνει τις στιγμές του ,χωρίς να ξέρει ότι κάτι τραγικό πρόκειται να συμβεί … Τα πράγματα πλέον θα πάρουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένειά του.

Όταν επιστρέφει η Χάιδω ,δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει την αλήθεια και δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί μόνη της όσα συνέβησαν .

Έτσι γυρεύει παρηγοριά στην αγκαλιά του Λυκούργου, ο οποίος θα την υποδεχθεί τρυφερά και θα προσπαθήσει να της δώσει δύναμη να σταθεί Και πάλι στα πόδια της

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 65 στις 4/11/21

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Επεισόδιο 65

Οι περιπέτειες όμως για τη Χάιδω δεν έχουν τέλος, καθώς η ζωή της θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο. Ξαφνικά δέχεται μία επίθεση, και ο πρώτος άνθρωπος που τη βρίσκει είναι ο γιος της, ο οποίος εντόπισε τη μητέρα του αιμόφυρτη μέσα στον πορτοκαλεώνα τους.  Εντρομος τρέχει κοντά της ..Με κομμένη την ανάσα …Το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να ζήσει η μητέρα του . Δεν θα άντεχε μία ακόμα τραγωδία.

Στην Αρεόπολη μόλις μαθαίνουν τα νέα, όλοι θεωρούν ένοχο τον Στάθη, μιας και έχει απειλήσει επανειλημμένα τη Χάιδω.

Βέβαια και από πλευράς της, το μίσος για τους καπερνάρους δεν λέει να σβήσει.  Η Χάιδω πίστευε πάντα πως πίσω από το διπλό φονικό κρύβονται  ο Στάθης και ο Στέφανος.  Κάτι που φυσικά δεν ίσχυε. Ετσι οι υποψίες για την επίθεση, πέφτουν αμέσως επάνω του, και όλοι θεωρούν πως είναι αυτός που την έβλαψε. Ο Στάθης για πρώτη φορά βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση

Η Άννα είναι πολύ θυμωμένη  με την Ευτυχία και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν ο Ανέστης λέει μπροστά της ότι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο Ισίδωρος επιτίθεται κατά μέτωπο στην Αθηνά, χωρίς να κρατάει πια ούτε τα προσχήματα

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 66, 67, 68, 69 ,70, 71, 72

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close