Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 66, 67, 68, 69 ,70, 71, 72

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 66, 67, 68, 69 ,70, 71, 72: . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 66 στις 07/11/2021

Επεισόδιο 66

Στο επεισόδιο 66 στην Γή της Ελιάς, Ο Δημήτρης θα μάθει από τον πληροφοριοδότη που έχει  μέσα στην αστυνομία πως  η έρευνα για τους νεκρούς  ηλικιωμένους  πάγωσε. Η Χάιδω θα συνέρθει επιτέλους, αλλά θα ρίξει την βόμβα της καθώς θα πεί πως ο Στάθης Καπερνάρος την πυροβόλησε και ήθελε να την σκοτώσει.

Ο Λυκούργος θα την επισκεφτεί στο νοσοκομείο και θα καταλάβει πως  είναι ερωτευμένος μαζί της . Η Μαργαρίτα θα κάνει το χατίρι στην Αθηνά και θα μετακομίσει για  μερικές  ημέρες στο σπίτι της.

Ο Αλέξης  θα αρχίσει να υποκρίνεται και θα αλλάξει τακτική με σκοπό να βγει από το ψυχιατρείο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Μυρτάλη θέλει να κάνει ένα επαγγελματικό βήμα και τολέει στην Ισμήνη. Η Ιουλία εξομολογείται  στον Ιάκωβο πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας της πως συνεχίζει να έχει σχέση με τον Στάθη. Η αντίδρασή που έχει ο Ιάκωβος, θα την ξαφνιάσει πολύ .

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 67 – 68 στις 08/11/2021

Επεισόδιο 67 – 68

Ο αστυνόμος Κουράκος, μετά από αυτά που είπε η Χάιδω  για τον πυροβολισμό του, τον ανακρίνει, αλλά αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο, παρόλο που το άλλοθι που έχει ο Στάθης δεν είναι ακλόνητο.

Ο Ιακώβος  δεν έχει συναντηθεί ακόμη με τον Μάνο και τον Ισίδωρο και αυτοί, δεν αισθάνονται και πολύ καλά με αυτή του την αδιαφορία. Μάλιστα, έχουν αρχίσει και αναρωτιούνται γιατί καθυστερεί τόσο πολύ, τη συνάντηση μαζί τους. Ο Κωσταντίνος θα δώσει  εντολή στον Δημήτρη να αρχίσουν πάλι οι έρευνες για τις δολοφονίες των ηλικιωμένων.

Δείτε ακόμη Ιφιγένεια Τζόλα: Η γη της Ελιάς ; Η σχέση της με την υποκριτική και η κούκλα αδελφή της

Η Χάιδω θα βγει από το νοσοκομείο. Ο Λυκούργος θα πάει να την συναντήσει και μάλιστα σε μια στιγμή αδυναμίας , ο Λυκούργος, θα της εξομολογηθεί τα συναισθήματα του. Πως θα αντιδράσει η Χάιδω;  Η αστυνομία θα  κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων και εκεί ο θα εντοπίσει την κρυμμένη καραμπίνα του Στάθη… Ο κλοιός για τον Στάθη στενεύει και η αστυνομία τον συλλαμβάνει.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 69 – 70  στις 09/11/2021

Επεισόδιο 69 – 70

Ο Στάθης φοβάται πως είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά οι Καπερνάροι πιστεύουν, πως είναι θέμα χρόνου, να τον αφήσει ελεύθερο η αστυνομία. Το άλλοθι που έχει, είναι η Ιουλία, αλλά αν το πει, αυτόματα ομολογεί πως έχει δεσμό μαζί της και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εκθέση την Ιουλία και να δει τον γάμο του να καταστρέφεται. Η  Ιουλία εξομολογείται στον Ιάκωβο το δίλημμά που έχει, αν πρέπει δηλαδή να πάει στην αστυνομία και να πει, πως την ώρα του πυροβολισμού της Χάιδως, ήταν μαζί με τον Στάθη.

Η Ισμήνη βρίσκει την πρόταση της Μυρτάλης ενδιαφέρουσα και έτσι αποφασίζουν  να συνεταιριστούν, και να ανοίξουν μια εταιρεία με καλλυντικά.

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 60, 61, 62, 63 ,64 , 64, 65

Ο Λυκούργος θα ζητήσει την βοήθεια του Ιάκωβου για το θέμα της Αντιγόνης, για να μπορέσουν να στριμώξουν τον Ισίδωρο, αλλά ο Ιάκωβος θα αρνηθεί να τον βοηθήσει.

Η Αθηνά κι η Μαργαρίτα  θα προσπαθήσουν να πείσουν την Ευτυχία, για να μην προχωρήσει με τον Ανέστη, αλλά εκείνη δεν ακούει κουβέντα. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη, θα εκφράζει την επιθυμία της, να γνωρίσει την Αθηνά και θα φέρει τον Δημήτρη σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Δημήτρης θα το συζητήσει με την Αθηνά,, αλλά για κακή τους τύχη, η Μαργαρίτα θα ακούσει την κουβέντα τους. Τι θα γίνει μετά;

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 71  στις 10/11/2021

Επεισόδιο 71

Στην Αρεόπολη, tο κουτσομπολιό  δίνει και παίρνει, πως  η Ιουλία δηλαδή έδωσε άλλοθι στον Στάθη, και η Ιουλία  είναι πολύ ταραγμένη και δεν ξέρει  πως να το διαχειριστεί! Να παραδεχτεί πως ήταν μαζί με το Στάθη ή να προσπαθήσει να ρίξει στάχτη στα μάτια;

Ο Ιάκωβος, θα συμβουλεύσει την Ιουλία, να πει όλη την αλήθεια στην Μυρτάλη, καθώς είναι η πρώτη που θα επηρεαστεί άμεσα από αυτή την αποκάλυψη. Ο Ισίδωρος φευγεί ξαφνικά για την Κύπρο, και η Ιουλία ανακουφίζεται, καθώς δεν είναι έτοιμη ακόμη για να τον αντιμετωπίσει.

Ο Μάνος δεν γνωρίζει πως ήρθε ο πατέρας του κι εξακολουθεί να περνάει όμορφες στιγμές με τη Μαρίνα. Η Αντιγόνη, θα εξοργιστεί  από την αδιάφορη στάση του Ισίδωρου και  θα συνεχίσει να τον διαβάλλει, λέγοντας στον Πότη, πληροφορίες για το παρελθόν του Ισίδωρου με τη μητέρα της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H ανακάλυψη του αστυνόμου για το τι κρύβεται πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων

Η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του Στάθη στο σπίτι, μετά την αποφυλάκισή του.  Η Μυρτάλη συζητά με τον Ιάκωβο την προοπτική ενός ταξιδιού στην Ισπανία κι εκείνος , θα δεχτεί με χαρά,  να αναλάβει την ξενάγησή τους. Η χαρά της όμως θα είναι σύντομή, καθώς μαθαίνει από την τη Μαργαρίτα, πως ο Αλέξης είναι καλύτερα και σύντομα θα βγει από την ψυχιατρική κλινική. Πως θα αντιδράσει η Μυρτάλη;

Η Μυρτάλη τρομοκρατείτε, καθώς δεν είναι έτοιμη να τον αντικρύσει  μπροστά της πάλι και ζητά από την Μαργαρίτα να  προσπαθήσει, να τον κρατήσει μακριά της.

Η Χάιδω μόλις μάθει πως ο Στάθης αφέθηκε ελέυθερος, γίνεται έξαλλη και ο αστυνόμος Κουράκος την στριμώχνει, για να μπορέσει να μάθει , όλη την αλήθεια για τον πυροβολισμό της.

Η ώρα της κρίσης  έχει φτάσει για τον Στάθη και την Ιουλία…  Αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά στον Στέφανο και τη Μυρτάλη για την παράνομη σχέση τους…. Πως θα αντιδράσει ο Στέφανος;

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 72  στις 11/11/2021

Επεισόδιο 72

Ο Στέφανος γίνεται έξαλλος με τον Στάθη, στο άκουσμα της παράνομης σχέσης του πατέρα του, και παίρνει ανοιχτά το μέρος της μητέρας του, η οποία δεν γνωρίζει τίποτα από αυτά και περιμένει να γυρίσει ο Στάθης στο σπίτι.  Η Χάιδω, αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αρετή  για την απιστία του Στάθη με  πολύ σκληρό τρόπο…. Πως θα αντιδράσει η Αρετή;

Η Αρετή, τρελαίνεται με το άκουσμα, πως ο άντρας της την απατά με την Ιουλία και παίρνει τους δρόμους… Εκει βλέπει την Μυρτάλη και την Ιουλία και αρχίζει να τις βρίζει. Η Βασιλική θα  ενημερώσει τον Στάθη και τον Στέφανο  πως η Αρετή έμαθε την αλήθεια και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση …

Κάτι πολύ τραγικό γίνεται!

Η Αρετή, θολωμένη από την απιστία του άντρα της, θα συγκρουστεί μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο και θα μεταφερθεί σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Φίλιππος θα έχει μία τεράστια έκρηξη θυμού, με αφορμή τη συμπεριφορά, της μητέρας  του κι αποφασίζει να Μαζέψει τα πράγματά ,του και να φύγει από το σπίτι, ενώ της ανακοινώνει πως  θα εγκαταλείψει τα κτήματα της οικογένειας. Η Μαργαρίτα κι ο Νικόλας προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, αλλά ο Φίλιππός, είναι ανένδοτος.

Ο Ισίδωρος φτάνει στην Κύπρο με σκοπό να  αιφνιδιάσει τον Μάνο, ο οποίος θα  αναγκαστεί να φυγαδεύσει τη Μαρίνα. Ο Ιάκωβος θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Αντιγόνη, με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα. Είναι αυτός ο σκοπός του, ή κάποιο σχέδιό του για να απαλλαγεί από την Αντιγόνη μια και καλή;

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 73, 74, 75, 76 ,77, 78, 79

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

 

Close