Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία.

Σιγά που δεν θα τα ξαναβρίσκανε…

Ξανά μαζί θα είναι ο Στάθης με την Ιουλία, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Ο θάνατος της Μυρτάλης θα είναι η αφορμή και έτσι οι δυο ήρωες θα έρθουν και πάλι κοντά.

Έρχεται επανασύνδεση για τον Στάθη και την Ιουλία

Μπορεί να έχουν σκοτωθεί, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον έρωτά τους. Και οι δύο έβαλαν μπροστά τους τον εγωισμό και κατάφεραν να χωρίσουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Για πόσο όμως θα κρατήσει αυτό;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θες να αλλάξω; Εγώ δεν προσπαθώ να σε αλλάξω όπως βλέπεις

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος κάνει κατά λάθος την μοιραία αποκάλυψη στον Αλέξη

Ο θάνατος της Μυρτάλης είναι ένα κομβικό σημείο για τη σχέση τους καθώς η Ιουλία καταρρέει. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και βιώνει έναν απίστευτο πόνο, θρηνεί και έχει παράλληλα και τύψεις γιατί δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για τη Μυρτάλη που την είχε σαν κόρη της στο παρελθόν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πότε τελειώνει για Καλοκαίρι;

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανες – Για σένα κάθομαι και να με σταυρώσουν

Ο Στάθης, από την άλλη, όσο σκληρός και περήφανος είναι, άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο είναι ευαίσθητος και συμπονετικός. Έτσι μ’ αυτή την τραγική αφορμή το ζευγάρι θα έρθει ξανά κοντά σύμφωνα με το youfly.com.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Aυτό που έκανες μου θύμισε ένα κομμάτι του εαυτού σου που λατρεύω

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή διαβάλλει την Χάιδω και η Βασιλική πέφτει στην παγίδα

Μάλιστα σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Ισίδωρος, ο οποίος έχει κάνει στροφή στις απόψεις του για τον Στάθη, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς και όχι μόνο θα δείξει ανοχή, αλλά θα καλοδεχτεί την επιστροφή του τόσο στη ζωή της Ιουλίας όσο και στον επαγγελματικό τους τομέα. Όσο για τον γάμο που σχεδίαζαν, τα πλάνα τους αλλάζουν και μεταφέρονται για τη νέα σεζόν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close