Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε τον μεγάλο θρήνο.

Θα ραγίσουν καρδιές…

Η κατάσταση του Αλέξη, όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς», πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο γιος της Μαργαρίτας πλέον δεν μπορεί να ελέγξει τις παρορμήσεις του και ενεργεί χωρίς καμία περίσκεψη και ενοχή. Η Μυρτάλη έχει καταλάβει ότι οι ημέρες της δίπλα σε αυτό τον άνθρωπο είναι μετρημένες.

Προσπαθεί λοιπόν να διαφύγει όσο είναι καιρός. Χωρίς να πει τίποτα στον Αλέξη προσπαθεί να πουλήσει τις μετοχές της στην οικογενειακή επιχείρηση των Βρεττάκων και στην εταιρία καλλυντικών που έφτιαξε με την Ισμήνη και να κλείσει τους λογαριασμούς της με τη Μάνη μια και καλή. Όμως, όλα αυτά θα απαιτήσουν χρόνο.

Η Μαρίνα δεν έχει τα μέσα να εξαγοράσει το μερίδιο της φίλης της και η Ισμήνη θα χρειαστεί να πάρει δάνειο, το οποίος θα της δώσει με μεγάλη χαρά ο Φίλιππος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 171 , 172 , 173 , 174 , 175 , 176

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν θα δούμε γάμο Στάθη-Ιουλίας φέτος

Ταυτόχρονα, στο σπίτι της Μαρίας στο Σούνιο όπου έχει καταφύγει, η Αθηνά προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του βίαιου θανάτου του εισαγγελέα. Οι υποψίες της φυσικά στρέφονται στον Αλέξη, ο οποίος, σύμφωνα με όλα τα ενδεχόμενα, είναι ο δράστης της δολοφονίας και του Γεράσιμου.

Η μοναδική που απουσιάζει από την παρέα είναι η Μαργαρίτα, η οποία έχει πολλά στο μυαλό της μετά από την τελευταία κουβέντα της με τη Μυρτάλη. Η νεαρή κοπέλα της εξομολογήθηκε πως δεν μπορεί πλέον να αντέξει τη ζήλεια του Αλέξη, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, και πλέον φοβάται για την ακεραιότητά της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με Κουράκο και Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η ψωροπερηφάνια θα σε φάει- Αντί να εκτιμήσεις την πράξη της την σταύρωσες και την χώρισες!

Πνιγμένη από τις τύψεις, η Μαργαρίτα καταλήγει στην απόφαση να ζητήσει εισαγγελική εντολή για την υποχρεωτική εισαγωγή του γιου της σε ψυχιατρείο, όμως, δυστυχώς, οι εξελίξεις θα την προλάβουν.

Το τέλος της Μυρτάλης θα φέρει θρήνο στη «Γη της ελιάς»

Ο Αλέξης δεν έχει ιδέα για την απόφαση της Μυρτάλης να μετακομίσει οριστικά στην Ελβετία, με τα χρήματα από την πώληση των μετοχών της. Η κόρη του Ιπποκράτη έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει κρυφές τις κινήσεις της από τον σύντροφό της, γνωρίζοντας ότι η αντίδρασή του δεν θα είναι καλή.

Όμως, ο νεαρός άνδρα θα επιστρέψει στο σπίτι που μοιράζονται χωρίς προειδοποίηση και θα την τσακώσει να τις βαλίτσες στα χέρια. Η σκηνή που θα ακολουθήσει θα προκαλέσει σοκ στους τηλεθεατές.

Έξαλλος, θα την παρακαλέσει να μην τον αφήσει. Και όταν εκείνη θα επιμείνει στην απόφασή της να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους, θα τη σκοτώσει σε ένα κρεσέντο καταστροφικής μανίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα τρελαίνεται

Η είδηση του θανάτου της Μυρτάλης θα βυθίσει στο πένθος την περιοχή. Ακόμα και οι άνθρωποι με τους οποίους είχε έρθει σε σύγκρουση, θα δυσκολευτούν πολύ να πιστέψουν ότι η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή από τα χέρια του ανθρώπου με τον οποίο μοιράζονταν τη ζωή της.

Η συνέχεια είναι προδιαγεγραμμένη. Η δολοφονική δράση του Αλέξη όλο το προηγούμενο διάστημα έρχεται στο φως και όλη η Μάνη μαθαίνει ότι ο γιος της Μαργαρίτας είναι ο δράστης των δολοφονιών της Μάρθας, του συντρόφου της, του Γεράσιμου, του Νικήτα και του Μιχάλη Οικονομέα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό παρελθόν του Αλέξη που τον οδήγησε στην τρέλα

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: To τραγικό τέλος ενός αδίστακτου δολοφόνου

Ποια θα είναι η αντίδραση της Μαργαρίτας στο μπαράζ αποκαλύψεων; Θα βρει την παρηγοριά που έχει ανάγκη ή θα βυθιστεί υπό το βάρος των ενοχών που δεν κατάλαβε έγκαιρα την έκταση της ψυχικής νόσου που βασανίζει τον Αλέξη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close