Η Γη της Eλιάς : Eτσι θα εκδικηθεί η Αντιγόνη τον Ισίδωρο

H Γη της Ελιάς : Με αυτόν το τρόπο  θα εκδικηθεί η Αντιγόνη τον Ισίδωρο. Στην Αγαπημένη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς  στα επόμενα επεισόδια κάποιοι ήρωες έρχονται προ των ευθυνών τους.

Ένας από αυτούς είναι ο Ισίδωρος ο οποίος δεν δέχεται ότι είναι ο πατέρας της Αντιγόνης και εκείνη τον διασύρει σε ολόκληρη τη Μάνη. Παράλληλα, η Αναστασία ανακαλύπτει την κρυφή σχέση του Φιλίππου και της Βασιλικής και προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα.

Η Αντιγόνη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη Μάνη, έχει στο νου της έναν και μόνο σκοπό. Να ανακαλύψει βάσει των στοιχείων που τις έχει που τις έχει αφήσει η μητέρα της, το  βιολογικό πατέρα της σύμφωνα με το περιοδικό MY tv.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Bόμβα για την Μυρτάλη- Ο Στέφανος μπλέκει με άλλη

antigoni-isidoros-gi-tis-elias

Αρχικά υποψιαζόταν ότι αυτός είναι ο Ιπποκράτης Βρεττάκος ,όμως από τη στιγμή που ο άντρας δεν ζει πια, ο μόνος τρόπος για να το επιβεβαιώσει, είναι ένα τεστ DNA με τη Μυρτάλη , το οποίο βγαίνει αρνητικό. Η αγροτική ιατρός, αρχίζει να συνδυάζει κάποια στοιχεία που έχει, με τα λόγια του ισίδωρου Βρεττάκου από μία τυχαία συνάντησή τους και όλες οι υποψίες στρέφονται πάνω του.

Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Η Γη της Ελιάς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜΥTV η Αντιγόνη κάνει μία συζήτηση Εφ όλης της ύλης με την Μυρτάλη και της λέει ότι σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της μόλις ανακαλύψει ποιος είναι. Μόνο που η Μυρτάλη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση και η Αντιγόνη ζητάει συγνώμη.

Στη συνέχεια η Αντιγόνη πηγαίνει και βρίσκει τον Ισίδωρο και του ανακοινώνει τις υποψίες της, πως  δηλαδή είναι ο βιολογικός της πατέρας.  Εκείνος όμως, αρνείται να παραδεχθεί την αλήθεια και την προειδοποίει έντονα να σταματήσει να ψάχνει, γιατί θα διαλύσει οικογένειες που δεν φταίνε σε τίποτα .Κάθε προσπάθειά του όμως πέφτει στο κενό.

Η Γη της Eλιάς : Eτσι θα εκδικηθεί η Αντιγόνη τον Ισίδωρο

Δείτε ακόμη Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Ο Ισίδωρος, αρχίζει να ανησυχεί ολοένα και περισσότερο για τον διασυρμό του ,σε ολόκληρη τη Μάνη , σε περίπτωση που Αντιγόνη μιλήσει για το παρελθόν και φέρει στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα μυστικά …Παρόλα αυτά, λίγες μέρες μετά, η Αντιγόνη αδιαφορεί για τις απειλές του ισχυρού άντρα και ζητάει τη νομική βοήθεια του Λυκούργου.

Συγκεκριμένα του κάνουν αγωγή, αναγκάζοντας τον με αυτό τον τρόπο να προχωρήσει στην εξέταση DNA. Γεγονός που δεν αργεί να συμβεί,με αποτέλεσμα το παραπάνω νέο, να κυκλοφορεί στη μικρή κοινωνία και ο Ισίδωρος να έρχεται αντιμέτωπος, με το χειρότερο φόβο του … Τον διασυρμό και την αποκάλυψη του παρελθόντος.  Σύντομα λοιπόν ο Ισίδωρος αναγκάζεται να ενδώσει στις πιέσεις της Αντιγόνης και κάνει το τεστ . Τι θα δείξει το τεστ και τί εξελίξεις θα φέρει:

Η Γη της Eλιάς : Eτσι θα εκδικηθεί η Αντιγόνη τον Ισίδωρο

H Αναστασία ανακαλύπτει την κρυφή σχέση Φιλίππου και Βασιλικής

Στα παρακάτω επεισόδια της αγαπημένης σειράς Η Γη της Ελιάς, το νεαρό ζευγάρι βρίσκει μια  δικαιολογία και πηγαίνει στην Καλαμάτα για να περάσουν μία νύχτα μαζί. Μία μέρα μετά όμως, η Αναστασία βλέπει το Φίλιππο και τη Βασιλική σε ραντεβού και σαστίζει. Εκείνη, θέλοντας να προλάβει τα χειρότερα, προειδοποιεί την καλύτερη φίλη της κοπέλας, την Αννα, πως, αν τους πάρουν χαμπάρι οι μητέρες τους, δηλαδή η Χάιδω και η Αρετή, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Έπειτα η Άννα ενημερώνει σχετικά τη Βασιλική, η οποία με τη σειρά της, τρομοκρατείται και πιέζει τον Φίλιππο να μιλήσουν στους δικούς τους, πριν το μάθουν από αλλού και μπλέξουν ακόμα χειρότερα.

Close