Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αντιγόνη είναι πολύ δυστυχισμένη. 

Γιατί βρε Αντιγόνη μας;;;

Η Ειρήνη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, φλερτάρει με τον Λεωνίδα στα κρυφά, αλλά οι γονείς της την υποψιάζονται. Ο Φίλιππος και η Βασιλική βγαίνουν ραντεβού και επιχειρούν να αναζωπυρώσουν το πάθος τους.

Η Μυρτάλη πηγαίνει στην αστυνομία για να κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας, τελικά όμως καταλαβαίνει ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο όσο νόμιζε…

Ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται στον δρόμο και μιλάνε. Όμως τους βλέπει τυχαία ο Χρήστος και τους παρεξηγεί… Το κρυφό ειδύλλιο του Γιώργη και της Ευτυχίας αποκαλύπτεται, αφού ο Στάθης τούς βλέπει να φιλιούνται…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δήμητρα και Ασπασία καταστρέφουν τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος είναι συντετριμμένος

Η Χάιδω ενημερώνει τον Λυκούργο για όλα όσα έχουν μεσολοβήσει ανάμεσα στη Μαργαρίτα, τον Αλέξη και την Αθηνά. Ο Λυκούργος με τη σειρά του μοιράζεται τον προβληματισμό του με τον Μιχάλη, που τον συμβουλεύει να έχει τον νου του, καθώς χωρίς καταγγελία δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Η Μαργαρίτα με τη Χάιδω αποφασίζουν να κάνουν ένα γλέντι, για να αλλάξουν διάθεση. Η Άννα μαθαίνει ότι η Ειρήνη βγαίνει με τον Λεωνίδα, σε αντίθεση με τον Δημοσθένη, ο οποίος δεν μπορεί να βρει με ποιον κυκλοφορεί η κόρη του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121, 122

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισβάλει στην Μάνη

Ο Στάθης ανακοινώνει στην Ιουλία πως η Ευτυχία και ο Κουράκος είναι ζευγάρι και εκείνη νιώθει ανακούφιση, επειδή ο πρώην της προχώρησε τη ζωή του.

Στο μεταξύ, η Αθηνά, οργισμένη, περνά στην αντεπίθεση και προειδοποιεί τον Αλέξη πως, αν ακουμπήσει ξανά εκείνη ή τη Μαργαρίτα, την επόμενη ώρα θα βρεθεί στη φυλακή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης στο στόχαστρο του εισαγγελέα

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς: Η Δήμητρα σε θανάσιμο κίνδυνο

Η Δήμητρα για μια ακόμα φορά θα τρυπώσει στο σπίτι του Δημοσθένη και θα ψάξει για στοιχεία εναντίον του. ‘Οταν όμως το σκάει, χτυπάει το χέρι της… Ο Κουράκος το μαθαίνει και της απαγορεύει να ξαναμπεί κρυφά στο σπίτι του Καπερνάρου.

Από την άλλη, η οριστική υιοθεσία της Αγγελικής φέρνει ανακούφιση στους Βρεττάκους και γλυκόπικρα συναισθήματα στην Αντιγόνη. Αυτό το ευχάριστο συμβάν γίνεται η αφορμή να αποφασίσει ο Ισίδωρος να ρίξει νερό στο κρασί του και να μονιάσει με την Ιουλία.

Στο μεταξύ, οι καβγάδες ανάμεσα στην Αντιγόνη και τον Άρη είναι συνεχείς, παρά τις προσπάθειες της Εύας και του Χρήστου να τους συμφιλιώσουν. Σύντομα οι εντάσεις ανάμεσά τους κορυφώνονται και τελικά ο Άρης και η Αντιγόνη χωρίζουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τροχαίο ΣΟΚ με την Ειρήνη να δίνει μάχη για την ζωή της

Η Γη της Ελιάς-Αγγελική-

Δείτε ακόμα H Ιουλία από την Γη της Ελιάς μεταμορφώθηκε σε 80s queen

Η Αντιγόνη είναι πολύ δυστυχισμένη γιατί μένει μόνη της και γιατί βλέπει πως το παιδί της ανήκει πια στην Μαρίνα…. Τι θα κάνει από δω και στο εξής;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close